Gratis cadeautje + 5% korting bij viadierenwinkel.nl

Gratis cadeautje + 5% korting bij viadierenwinkel.nl

4 oktober is het dierendag en viadierenwinkel geeft tot die tijd een gratis cadeautjes bij je aankoop! Lees meer voor de mogelijkheden.

Viadierenwinkel heeft nu wel een hele leuke promotie die we met je willen delen. Speciaal voor dierendag krijgen alle bezoekers een cadeautje bij je aankoop. Die mag je uitzoeken op een speciale pagina en kun je toevoegen aan je bestelling. 

Ze hebben allemaal hele leuke cadeautjes voor je hond, kat, knaagdier, vogel, vis of reptiel. 

Hoe werkt het gratis cadeautje:

- Klik op deze link  of op onderstaand plaatje. 

 • Op de homepage zie je direct de link voor alle cadeautjes.
 • Voeg deze toe aan je winkelwagentje en ga verder met winkelen.
 • Het cadeautje wordt gratis meegeleverd. Fijne dierendag!
  Hoe werkt de 5% korting:
 • Precies hetzelfde als bovenstaande…de 5% wordt dan automatisch bij de kassa verrekend!

  Nog wat leuke weetjes:

  Wanneer is dierendag eigenlijk?

  Dierendag valt altijd op 4 oktober. Dit jaar (2015) is dat op een zondag.

  Hoe is dierendag eigenlijk ontstaan?

  Dat gaat nog wel een tijdje terug. Namelijk helemaal terug naar 1930. Het is oorspronkelijk te danken aan Franciscus van Assisi die op 4 oktober jarig was. Hij stond bekend om het helpen zwervers en melaatsen. Maar dat was niet het enige..ook dieren en planten stonden op zijn lijstje. 

  Maar uiteindelijk waren het isle winter, een Tsjechische vrouw uit Brno (1 van de grootste steden in Tsjechië) die een brief schreef aan Margeret Ford die in Londen woonde. Zij stelde aan Margeret voor om 1x in het jaar een dag speciaal toe te wijden aan dieren. Margeret vond dit een prachtig idee. Margeret was niet zomaar iemand…nee, zij was voorzitster van de wereldwijde dierenbescherming. Zij kwam op het idee om dit 4 oktober te maken. De dag waarop Franciscus door de kerk wordt herdacht jaarlijks. Tijdens een internationaal congres is toen dierendag uitgesproken. 

  Maar echt bekend werd dierendag pas in de jaren 60. Activisten grepen tijdens die dag steeds meer de mogelijkheid voor bekendheid voor dier en mens. 

Share

Recent toegevoegd