Vereenvoudig de aankopen van je klanten met Floa

Had je wel eens van Floa gehoord? Wellicht niet, maar toch wil het feit dat zeker 40% van de (online) betalingen in gedeeltes plaats vindt. Een derde van deze deelbetalingen loopt reeds via Floa. 
 
Floa biedt dus ook (compleet digitale) oplossingen volgens dit zogeheten Buy now, pay later principe. Dit is natuurlijk een zeer handige mogelijkheid om als betaaloptie aan te bieden aan klanten. Dit geldt voor zowel webshops, als ook voor de reguliere (brick and mortar) winkels. 

In dit artikel willen wij wat verder ingaan op wat het nu precies inhoudt, dat gedeeld betalen en wat voordelen noemen van de oplossinge die door Floa worden geboden. Wij lopen je er graag even doorheen. 

Waar hebben wij het precies over?

Hierbij een korte omschrijving: Floa Pay is een betaalmethode die je de mogelijkheid biedt om je klanten hun aanschaf (in online shop of winkel) in deelbetalingen te verrichten. Dit gebeurt allemaal digitaal. Deze deelbetalingen geschieden via automatische incasso. 

Wat zijn de voordelen van Floa Pay?

Ten eerste verhoogt het de klantbinding en brandloyalty 
Ten tweede werkt het uiteraard conversie verhogend, dat wil zeggen dat de klant vaker tot actie (koop) overgaat. 
Ten derde zal de inhoud van (online) winkelmandjes zich verhogen met het bieden van de optie van de betaling in delen. 

Daarnaast worden zowel degene die de betaalmethode aanbiedt, alsook de klant in kwestie, overzichtelijke en intuïtieve interfaces geboden waarbij vooral de klant zorgeloos zijn betalingen kan bijhouden. Bovendien sluit Floa Pay naadloos aan bij huidige betaalmethoden, zodat er geen drempelverhoging ontstaat. 

De expertise van Floa Pay 

Door de ervaring van Floa zijn de interfaces die zij de klant bieden tot het uiterste getest, waardoor ze simpel van aard zijn, maar toch conversieverhogend van aard zijn. 
Ook bieden zij op maat gemaakte implementaties voor alle partners om fraude op te sporen en rekeningen te beschermen. 

De jarenlange technische expertise zorgt ervoor het technische team van Floa Pay de werking van al haar diensten op al uw platforms en media soepel en continue laat verlopen. 
Daarnaast bezit Floa ook veel marketingsexpertise dat zich vooral uit in het ter beschikking stellen van instrumenten om klanten aan te trekken. Het gebruik van deze instrumenten is gratis en tevens bieden zij co-branded campagnes en promotie op haar eigen kanalen. 

Slotsom

In a nutshell is Floa een uitstekende mogelijkheid om aan je klanten te kunnen aanbieden als betaalmethode, zeker gezien de hierboven genoemde voordelen. Daarnaast dien je er rekening mee te houden dat in de toekomst het fenomeen deelbetalingen alleen maar zal toenemen. Floa is ons inziens een enorm betrouwbare partner door haar expertise als ervaren speler op het vlak van het bieden van Buy now pay later oplossingen.

Share