Review: Telefoondiscounter.nl

Review: Telefoondiscounter.nl – experts in refurbished smartphones

Sinds de opkomst van de smartphone zijn er enorm veel toestellen verkocht in Nederland. De iPhone is vooral doorslaggevend geweest in 2007/2008. Dit model van Apple heeft ervoor gezorgd dat vandaag de dag het grote publiek een smartphone in bezit heeft, echter is Apple daarentegen wel een groot marktaandeel verloren. Waar voorgaande jaren de marktaandelen van Apple en Samsung nog veruit het grootste waren is dat sinds vorig jaar toch echt wel veranderd. Zo komen er steeds vaker kleinere smartphone fabrikanten op de markt die ‘budget-smartphones’ introduceren en dus voor iedereen toegankelijk zijn. De iPhones en high end modellen van Samsung zijn namelijk best prijzig, maar nu wordt de smartphone dus echt beschikbaar gesteld voor de massa. 

Naast de opkomst van goedkopere smartphone merken is er nog een opvallende trend gaande; de verkoop van tweedehands smartphones (met name de duurdere toestellen van Apple en Samsung) en de verkoop van refurbished smartphones. 


Wat is refurbished?

Refurbished smartphones zijn eigenlijk niets meer dan tweedehands smartphones die volledig gereviseerd en opgeknapt zijn.  Hierdoor zijn er geen technische mankementen meer en zijn ze in het gebruik volledig goed qua functionaliteiten. 


Kwaliteitsniveau van de refurbished toestellen

Wat wél een aandachtspuntje is is het feit dat er verschillende kwaliteitsniveau’s bekend zijn binnen refurbished smartphones: A klasse en B klasse. Bij de webshop Telefoondiscounter zijn enkel A klasse refurbished toestellen te koop en daarmee staat de kwaliteit van de producten direct hoog in het vaandel.


Leveringsvoorwaarden 

Naast de hoge kwaliteit wordt er zelfs nog 12 maanden garantie geboden op de toestellen. Wanneer je voor 22:00 ’s avonds een bestelling plaatst heb je deze de dag erop al in huis en zo kun je dus in hele korte tijd alweer over een ‘nieuwe’ smartphone beschikken.


Contactgegevens:

Website: https://www.telefoondiscounter.nl 
E-mail: info@telefoondiscounter.nl
Telefoon: 085-3031492 
KVK: 52991849


Share