Smartphone kapot? Hier is de oplossing!

Kapotte mobiele apparatuur, de nachtmerrie van iedere ‘Techlover’. Als je van techniek houdt dan is het vreselijk om je geliefde smarpthone, tablet, iMac of laptop kapot te zien gaan. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Als smartphonereparatiebedrijf maak je de gekste verhalen mee. Telefoons die in wc’s vallen waardoor je zit met waterschade, een iPhone die uit iemands handen geslagen is tijdens een Polonaise waardoor het scherm helemaal kapot is, iemand die zijn tablet per ongeluk als onderzetter heeft gebruikt waardoor het LCD scherm gerepareerd moet worden. Repareren moet duurzaam en verantwoord gebeuren door een reparateur die professionals in dienst heeft. Kies daarom voor een erkend reparatiebedrijf dat een bepaalde kwaliteit en garantie kan garanderen. Smartphonerepairs is een reparatie bedrijf dat kan deze garantie bieden. Bovendien hebben zij een unieke service die bestaat uit gratis onderzoek (als je de telefoon ook meteen laat maken), 12 maanden garantie (1 vol jaar), een snelle reparatietijd (soms is het al in een half uur gepiept en kan je appende de deur uit lopen) en het gebruik van originele onderdelen (je weet dus dat de onderdelen duurzaam zijn). De merken die Smartphonerepairs.nl maakt zijn zeer uitgebreid. Eigenlijk repareren zij alle merken: Apple, Huawei, Nokia, Samsung, HTC, BlackBerry. En dit zijn slechts enkele voorbeelden. EIgenlijk maken ze vrijwel alle merken. 


Alle reparaties snel en professioneel afgehandeld
Mobiele apparatuur reparen heeft nogal wat voeten in aarde. Zoals je hierboven al hebt gezien zijn er honderden verschillende merken en typen. Maar ook op het gebied van reparaties zijn er veel opties. Er kan namelijk nogal wat kapot gaan aan zo’n telefoon, iPhone, Mac, Samsung, iMac/Macbook of laptop. Een Apple repareren vraagt bijvoorbeeld al om een heel andere aanpak dan een Samsung. Sommige mensen kiezen ervoor om zelf hun mobiele apparatuur te repareren. Dit is niet aan te raden, aangezien je geen garantie hebt. Mocht het verkeerd gaan, dan verpest je een smartphone, tablet of laptop van vele honderden euro’s. Bovendien ben je niet verzekerd van originele onderdelen. Als je het voor elkaar krijgt om de reparatie goed uit te voeren, dan loop je het risico dat je apparatuur alsnog kapot gaat omdat je onderdelen van inferieure kwaliteit hebt gebruikt. Er zijn een aantal reparaties die vaak voorkomen. We zijn dat bepaalde dingen vaak kapot gaan.Ik zal hieronder een aantal opnoemen, zodat je kan kijken of jouw probleem erbij zit en wat de oplossing is. 

-    scherm kapot: touch of LCD vervangen
-    telefoonbatterij snel leeg: batterij vervangen 
-    geen muziek meer: speaker kapot, dus luidspreker vervangen
-    telefoon in het water laten vallen?: waterschade of vochtschade behandeling. 

Dit zijn de meest voorkomende opties + oplossingen. Het ligt misschien voor de hand, maar het is altijd fijn om te zien dat bepaalde reparaties vaak voorkomen en jij dus niet de enige bent. Twijfel niet langer en laat je smartphone snel repareren bij een reparatiebedrijf als Smartphonerepairs. 

Share

Recent toegevoegd