Secure2Go Professionele persoonsalarmering

Professionele persoonsalarmering voor iedereen mogelijk

Bent u op zoek naar een slimme persoonsalarmering voor tijdens het werk, of door bedreiging snel hulp moeten kunnen inroepen bij een incident? Secure2Go levert maatwerk persoonsalarmering. Deze is betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. Er zijn verschillende opties voor alarmering. Deze worden hieronder uitgelicht.

 

Agressie alarmering

Agressiealarmering van Secure2Go wordt ingezet voor medewerkers die tijdens hun werk met agressie, geweld of intimidatie te maken kunnen krijgen. In deze situaties wil je snel hulp krijgen. Door onze ruime ervaring en de mogelijkheid om maatwerk te leveren heeft Secure2Go voor vrijwel iedere situatie een geschikte oplossing.

 

Alarmering voor alleenwerkers

Man-Down alleenwerkers-alarmering van Secure2Go zorgt voor snelle en effectieve alarmering bij een arbeidsongeval of gezondheidsincident op de werkvloer. Daarmee stijgt de veiligheid en wordt gedegen invulling gegeven aan de RI&E van de organisatie. De oplossingen die we hiervoor hebben zijn robuust, betrouwbaar en zeer flexibel. Bovendien is ons systeem in veel gevallen te koppelen aan bestaande BHV-oproepsystemen.


 

Alarmering voor bedreigde personen

Het komt regelmatig voor dat mensen worden bedreigd. Het is fijn om snel hulp van de politie in te kunnen roepen op het moment dat iemand plotseling oog- in oog komt te staan met de bedreiger. Daar is onze mobiele persoonsalarmering uitermate geschikt voor.

 

Vertrouw op een veilig gevoel

Bij Secure2Go geloven we dat iedereen die in aanraking kan komen met agressie en geweld, nooit écht alleen hoeft te zijn. Want alleen werken of bedreigd worden, betekent ook kwetsbaar zijn op ingrijpende momenten. Momenten waarop je verlangt dat er iemand bij je is om je bij te staan.

 

Een 

alarmknop waar je altijd op kunt vertrouwen, zodat je nooit echt alleen bent tijdens onveilige situaties. Daarvoor moet je bij ons zijn.

 

Wil je meer informatie over onze persoonsalarmering? Of wil je een vrijblijvende afspraak maken met onze adviseurs? Neem dan direct

contact met ons op!

Share