Maak jouw woning uniek met steenstrips 

Heb jij al eens gedacht aan steenstrips voor jouw woning? Deze strips zijn sterk in populariteit gestegen. Dit komt mede door de eenvoud waarmee deze op jouw muren te monteren zijn, maar ook door de uitstraling die je hiermee krijgt. Met een groot aantal keuzemogelijkheden is er te allen tijde een variant die bij je past en waarmee je jouw woning tot een goed geheel brengt. Maar wat moet je over deze strips weten? En welke varianten geven de unieke draai aan jouw woning? 

Een accentmuur die opvalt in de ruimte

Steenstrips zijn een goede manier om jouw woning direct een nieuwe uitstraling te geven. De strips zijn op een groot aantal oppervlakken te plakken. Wel moet je er rekening mee houden dat de beste montage bij een gladde ondergrond plaatsvindt. Voordat je de strips op plakt, is het goed om de muur goed te ontvetten. Je voorkomt dan dat de lijmlaag loslaat en je de muur binnen een korte tijd opnieuw aan moet pakken. Door alle stappen goed te doorlopen, de juiste lijm te gebruiken indien nodig en de strips op de goede plek te plaatsen, heb je binnen een korte tijd een prachtige mooie accentmuur in de woning. De muur valt direct op als jouw visite binnenkomt in de ruimte. 

Zelfklevende tegels voor meer eenvoud

Bij de steenstrips zijn een groot aantal varianten mogelijk. Een van de varianten zijn mozaïektegels. Deze tegels zijn zelfklevend, zodat je meer eenvoud krijgt. Het enige wat je hoeft te doen voor het opplakken van de tegels is het verwijderen van de beschermlaag. Daarna plaats je de tegels op de door jou gewenste plek. Doordat deze tegels in een groot aantal varianten komen, is er altijd wel een optie die het beste bij je past. De kleuren pas je volledig aan de rest van jouw interieur aan en de muur zal er tussenuit springen. Zorg er daarom voor dat je vooraf een goede keuze maakt, zodat je zeker weet dat je jarenlang plezier hebt van de nieuwe muur die je gecreëerd hebt. 

Veel voordelen behalen

Zowel de mozaïek tegels als een van de andere varianten zorgen ervoor dat je voor iedere ruimte weer een geheel andere optie in handen krijgt. Dit is een van de grootste voordelen van de strips voor op jouw muren. Een ander voordeel is dat je deze in een zelfklevende variant aan kunt schaffen, zodat je geen extra lijm nodig hebt voor de bevestiging. Als je de stappen goed doorloopt, heb je een jarenlange oplossing voor de muren. Zo zorg je er dus voor dat jouw woning er helemaal naar wens uit komt te zien en je alles aanpast aan jouw interieur. Welke muur krijgt bij jou een make-over? 

Share