Je smartphone verzekeren bij Klikzeker?

Je smartphone verzekeren bij Klikzeker?

Makkelijk en snel je smartphone verzekeren bij Klikzeker

Een smartphoneverzekering: veel mensen vinden het niet de moeite waard. Maar waarom zou jij je telefoon niet verzekeren? Twee argumenten die mensen met name tegenhouden voor wat betreft het afsluiten van een verzekering voor een smartphone zijn tijd en geld. Een smartphoneverzekering is vaak niet goedkoop en het kost vaak de nodige moeite om het af te sluiten. Klikzeker biedt mensen de helpende hand voor wat betreft het afsluiten van een verzekering. Hier kun je namelijk online een verzekering afsluiten voor je smartphone voor een betaalbare prijs.

Snel verzekerd

Bij het woord ‘verzekering’ denken veel mensen aan papierwerk. Dat was vroeger inderdaad het geval, maar vandaag de dag kun je veel dingen digitaal verzekeren. Bij Klikzeker is dit ook het geval voor wat betreft je smartphone. Veel tijd neemt het verzekeren van je smartphone bij Klikzeker niet in beslag, want binnen twee minuten kun jij namelijk al een verzekering voor te telefoon afsluiten. Het enige dat je in hoeft te vullen is het toestel, het model, de nieuwwaarde en je e-mailadres. De rest wijst vervolgens voor zich.

Verschillende opties

Het afsluiten van een verzekering is altijd gekoppeld aan een bepaalde periode. Sommige verzekeringen hebben een standaard looptijd van één jaar, terwijl andere verzekeringen twee jaar of langer lopen. Bij Klikzeker kun je zelf kiezen of jij je smartphone voor één jaar of twee jaar wilt verzekeren. Mag jij over iets meer dan een jaar een nieuw toestel uitzoeken? Dan is het natuurlijk overbodig om je telefoon voor twee jaar te verzekeren. Het afsluiten van een verzekering voor twee jaar is overigens wel voordeliger dan het afsluiten van een verzekering voor één jaar. Klikzeker biedt daarnaast de mogelijkheid om te kiezen voor een extra diefstaldekking. Deze optie is niet standaard inbegrepen, maar kun je zelf selecteren.

Schade

Heeft jouw smartphone schade opgelopen en heb je een smartphoneverzekering afgesloten bij Klikzeker? Dan wordt deze schade zo spoedig mogelijk hersteld. Wanneer jouw toestel schade heeft opgelopen, kun je hiervan eenvoudig een melding maken via de website van Klikzeker. Dit is ook het geval wanneer je toestel gestolen is. De claims die via de website binnenkomen, worden direct in behandeling genomen door de klantenservice. Zij helpen je vervolgens graag verder om de schade aan je smartphone zo snel mogelijk te verhelpen.

Complete dekking

Bij het afsluiten van een verzekering is het altijd maar de vraag wat er nu wel en wat er niet onder de dekking valt. Veel mensen denken dat winkelgarantie wel voldoende is, maar in de meeste gevallen valt schade aan een smartphone niet onder de standaard winkelgarantie die bij de aankoop van een telefoon is inbegrepen. De dekking van de smartphoneverzekering van Klikzeker gaat veel verder dan de gebruikelijke garantie. Bij deze verzekeraar maakt het niet uit of het gaat om schade, een bedieningsfout of diefstal. Wanneer jij een verzekering hebt afgesloten bij Klikzeker, wordt (een deel van) de schade vergoed.

Speciale actie

Overweeg jij een verzekering af te sluiten bij Klikzeker? Grijp dan nu je kans. In de maanden februari en maart kun je namelijk gebruikmaken van een speciale promotiecode van Klikzeker. Deze promotiecode geeft recht op tien procent korting op de mobiele elektronica. De promotiecode is

NL0203AM17. Deze code kun je tijdens het bestelproces invullen in de daarvoor bestemde balk. De korting zal vervolgens direct in rekening worden gebracht, waardoor jij nog mooi wat geld kunt besparen.

Gerelateerd