Feature Blog Juni: nieuwe reviewbedrijven!

NederlandReview voegt constant nieuwe bedrijven toe om te beoordelen. In deze Feature Blog Juni lees je welke nieuwe bedrijven deze maand zijn toegevoegd.

Deze maand, in lijn met de actualiteit, lichten we vooral bedrijven uit die samenhangen met de coronacrisis. Waar koop je bijvoorbeeld veilig mondkapjes? 

Waar koop je veilig mondkapjes online?

 

Sinds 1 juni is het verplicht om in het openbaar vervoer een mondkapje te dragen, zo heeft minister-president Rutte bekendgemaakt in een persconferentie begin mei. Het nut van mondkapjes wordt dan nog steeds betwijfeld, toch zul je eraan moeten geloven als je bijvoorbeeld met de trein of de bus wilt reizen. Maar waar haal je die mondkapjes dan? En hoe doe je dat veilig? 

Niet verwonderlijk dat er steeds meer bedrijven zijn die online mondkapjes aanbieden. Zo verkoopt Breathesafe mondkapjes via de eigen website. Wij horen graag van klanten hoe dat is bevallen. Zijn de mondkapjes schappelijk geprijsd en worden ze snel verzonden? En zijn ze betrouwbaar?

Hoe kun je je verder beschermen tegen het coronavirus?

Niet alleen een mondkapje kan beschermen tegen virussen zoals COVID-19. Veel mensen zweren bijvoorbeeld ook bij een flesje handgel, dat zij tegenwoordig overal mee naartoe nemen. Zo kun je de hele tijd je handen wassen, ook als je niet in de buurt van een kraan bent. Al begin maart was de handgel in veel drogisterijen helemaal uitverkocht. 

Je kunt ze tegenwoordig weer verkrijgen, ook online. Dan hoef je er ook de deur niet voor uit; extra veilig. Op Beschermingsset.nl kun je terecht voor allerlei beschermingsmiddelen, zoals handgel en ook mondkapjes. Het bedrijf is onlangs toegevoegd op NederlandReview, dus we horen graag van jou hoe jouw ervaring met deze webshop is, als je hier al eens hebt besteld!

De huizenprijzen stijgen nog altijd; hoe kom je aan een huis?

Ondanks de coronacrisis blijven de huizenprijzen nog altijd stijgen, zo bericht onder andere dagblad Trouw. Door een gebrek aan woningen, wat weer onder meer een gevolg is van de bouwstop voor nieuwe woningen, zijn immers nog altijd veel mensen op zoek naar een woning. 

Hoe kom je dan toch aan een huis? Verschillende bedrijven kunnen daarbij helpen. Daarbij is het ook van belang dat je je laat adviseren door een goede hypotheekadviseur. Onlangs is op NederlandReview De Hypotheekadviseur toegevoegd. Heb jij hier al eens een advies ingewonnen? Dan horen we graag jouw ervaring in een review! 

Heb jij ervaringen met een of meer van deze nieuwe bedrijven op NederlandReview?

Laat dan gauw een persoonlijke review achter, waarin je een bedrijf beoordeelt op basis van het bestelproces, service, prijs en levering. Misschien ben jij wel de eerste die een ervaring deelt op deze nieuwe bedrijfspagina's op NederlandReview! 

Share