Wat zijn de beste Galaxy A50 hoesjes? Lees reviews!

Je GSM is niet meer weg te denken. Als je een beetje bent zoals wij, dan kan je niet meer zonder je telefoon. Werkelijk alles staat erin, en je moet er toch niet aan denken dat je hem verliest of dat hij kapot gaat?
Helaas gebeurt dat laatste wel vaak. Je telefoon glijdt uit je zak, of valt van tafel, en krak, een barst. Soms alleen maar een hoekje wat eraf gebroken is, soms gaat je hele scherm eraan. 
En wat doe je dan, laat je je scherm repareren? 

Galaxy A50, de meest verkochte telefoon

Laten we eens kijken naar de Samsung Galaxy A50, één van de meest verkochte telefoons. 
Een “normale” reparatie voor een scherm voor een Galaxy A50 kost je al gauw tussen de 100 en 150 euro. Een achterkantje (“back cover”) vervangen? 50 Euro alsjeblieft. 

En dat voor een telefoon die je tegenwoordig voor ongeveer 275 euro koopt!
 
Als je een kapot scherm niet snel repareert, loop je ook extra risico dat in je telefoon onderdelen kapot gaan. Door vocht en stof kunnen bijvoorbeeld je camera of microfoon ermee ophouden, wat nog meer kosten oplevert. Dan ben al snel beter af door een nieuwe telefoon te kopen.
 
Dus het is duidelijk dat je beter kan zorgen dat je telefoon beschermd is, zodat je extra kosten voor reparaties of een nieuwe telefoon bespaart.

De oplossingen

Eigenlijk is de enige oplossing voor dit probleem om je telefoon te verpakken, in een hoesje of tasje. In de loop van de jaren zijn hier veel oplossingen voor bedacht, sommige handiger dan anderen.


De meeste zekere oplossing is de hoesjes die worden gebruikt door sporters. Dit zijn vaak een soort plastic tasjes, die je op je arm of aan je broekriem draagt. Hoewel deze meestal goed werken zijn ze voor dagelijks gebruik minder handig. Ze zien er niet uit, en als je je telefoon wilt gebruiken moet je die vaak eerst uit het hoesje halen. Dus daar kiezen we niet voor.


Welke dan, misschien de telefoon tasjes die je aan je broekriem hangt, en waar je telefoon ingaat? Deze zag je vroeger heel vaak, tegenwoordig gelukkig steeds minder. Deze tasjes waren werkelijk de lulligheid ten top, maar blijkbaar vonden ze dat toen interessant.

Bovendien heb je daar niets aan. Net zoals met de sporthoesjes moet je je telefoon eruit halen om te gebruiken. Hierdoor loop je meteen weer dezelfde risico’s van vallen en breuken.
 
Nee, dan kan je beter je telefoon zelf beter beschermen. Bijvoorbeeld met een telefoonhoesje, en het liefst nog een hoesje wat er ook een beetje goed uitziet.  Dus dat betekent keuzes maken, neem je een back cover, een flip case/book case of een bumper? En een egale kleur of leuke print?
 
Bij een back cover zijn de achterkant en de randen van je telefoon beschermd, maar blijft je scherm zelf onbedekt. Voor extra zekerheid zou je er nog een screen protector overheen kunnen plakken.
 
Een flip case gaat over je hele telefoon, maar je moet deze opendoen om je telefoon te kunnen gebruiken. Zeker als je snel een foto wilt maken kan dat lastig zijn. Soms kan je in zo’n flip case ook kaarten of geld bewaren, wat in sommige gevallen wel handig is.

Een bumper, een dikke plastic rand die om je telefoon gaat, zie je vooral bij zakelijke telefoons die veel te verduren hebben. 
 
Voor de meeste van ons zijn de back covers, vaak in combinatie met een screen protector, de beste oplossing.

Keuzes, keuzes en keuzes

Kijk hier eens voor een grote selectie leuke galaxy a50 hoesjes. Vanaf nog geen 10 euro kan je je telefoon al beschermen, dat is een stuk beter dan 100 euro betalen voor een nieuw scherm.
 
Kies je voor de basis, een TPU (Thermoplastic Polyurethane) hoesje voor €9,95? Deze heb je in allerlei kleuren of transparant met een opdruk. Of toch liever de hybride kickstand, waarbij je je telefoon schuin kan neerzetten om videos te kijken.

Maar misschien zoek je toch iets stevigers, iets waardoor je telefoon goed beschermd is als je gaat mountainbiken, bijvoorbeeld? Dan is de Armor X BX-Series precies wat je zoekt.
 
Je ziet dat er veel mogelijkheden zijn, het is maar net wat je zelf zoekt en wilt besteden.
Wat hopelijk wel duidelijk is, is dat een telefoonhoesje je veel geld en ellende kan besparen. En je telefoon wordt er meteen leuker en persoonlijker van.
 
 


 


Share