Welke kleur kussens op cognac bank

Geweldig! Je hebt de bank van je dromen eindelijk in de woonkamer staan en het is een prachtige cognac bank. Een geweldige aanwinst, maar het is natuurlijk nog niet af zonder de perfecte accessoires. Je bank is niet compleet zonder prachtige kussens, maar welke kleur staat dan mooi bij je nieuwe bank? Dit is een belangrijke keuze, want de kleur van je kussens heeft een grote impact op de sfeer in de woonkamer. In deze blog lees je alles over het stijlen van je cognac bank. Op deze site kun je al deze geweldige accessoires vinden om je bank helemaal af te maken en je woonkamer de leukste plek in huis te maken. 

Keep it natural 

Neutrale kleuren zijn perfect voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. Dit is perfect om je woonkamer een stijlvolle look te geven die je nooit zat bent. Het is ook een perfecte basis voor allerlei andere leuke accessoires. Een cognac bank met neutrale kussens geeft je eindeloze mogelijkheden qua accessoires en kunst. Met neutrale kleuren weet je zeker dat niets afleidt van de belangrijke dingen zoals je prachtige bank en de items die je echt wilt showen. 

Het perfecte contrast

Is neutraal geen match voor jou? Geen zorgen, er zijn nog genoeg andere opties! Wat dacht je van geweldige contrasterende kleuren die opvallen tegen de cognac achtergrond van je bank. Marineblauw, donkergroen, bordeauxrood of donker oranje staan prachtig bij de cognac achtergrond. Dit zorgt voor een heel gezellige en levendige sfeer in de woonkamer. Het trekt gelijk alle aandacht naar je bank. 

Breng de natuur in huis 

Aardetinten zijn een geweldige trend van het moment. Deze kleuren brengen wat natuur in huis en geven je woon- of slaapkamer de sfeer van een weekendje weg in het bos. Terra cotta, olijfgroen, mosterdgeel en bruin staan perfect op je cognac bank. En waarom zou je een van deze kleuren kiezen als je ook kunt combineren. Mix en match totdat je een kleurenpalet hebt waar je helemaal verliefd op bent. 

Printjes en textuur: de perfecte toevoeging

Iets wat veel vergeten wordt is de mogelijkheid om te experimenteren met printjes en textuur. Je kunt je favoriete kleuren combineren in een kussen met een leuk printje of een opvallende textuur. Een leuk streepje of bloemetje maakt je bank een stuk levendiger. Wat dacht je van het combineren van verschillende texturen? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een simpel katoenen kussen gecombineerd met fluwelen of zijden kussens voor een luxe look. 

Personaliseer je bank 

Kussens en dekens zijn de perfecte manier om je bank aan te passen aan je eigen stijl. Een cognac bank is prachtig en staat mooi in elke woonkamer. Maar het is ook een geweldig blank canvas, je kunt er heel veel mee. Zoals je al hebt gelezen staan eigenlijk alle kleuren mooi bij cognac. Pas je eigen stijl toe en maak van jouw bank je favoriete plekje in huis. Het is het middelpunt van de woonkamer, dus hier mag je wel wat moeite insteken vind je niet?

Share