Waar voldoet een goede klant referentie aan?

Waar voldoet een goede klant referentie aan?

Waar voldoet een goede klant referentie aan?

Een goede klant referentie zorgt ervoor dat anderen over de streep worden getrokken om bij jouw bedrijf aan te kloppen. Deze zal dan voldoen aan de volgende vier vragen:

 • Wat was het probleem of de wens van de klant?
 • Hoe is dit probleem of wens opgelost door jouw bedrijf?
 • Wat was het uiteindelijke resultaat en communicatie met de klant?
 • Wat is er gebeurd nadat de opdracht afgerond was?
 • Normaal wordt deze informatie overgebracht in een geschreven review. Heb je er weleens over nagedacht hoe krachtig het is om dit middels een videoboodschap te doen?

   

  Goede promotiefilm laten maken

  Eén van de belangrijkste onderdelen bij een promotiefilm is een gevoel van ‘samenhorigheid’ creëren.  Het is een krachtige en korte manier om iets je dienst of product te promoten. Daarnaast is het inzetbaar voor diverse doeleinden. Het voornaamste doel van een promotiefilm laten maken is om iets onder de aandacht te brengen, denk aan een dienst of product. Met visualisatie kan je immers beter een boodschap overbrengen dan met tekst.

   

  Testimonial video laten maken

  Een klant referentie door middel van een video is veel krachtiger dan een gemiddelde review in Google. Dit komt doordat bij een testimonial video de intonatie, gezichtsuitdrukking en lichaamstaal zichtbaar is. Bij een geschreven review is het lastig om de emotie uit de woorden te halen, wat bij een video wel kan. Hieruit kan je gemakkelijker de echtheid eruit halen, wij mensen zijn er goed in om dit te herkennen. Op het moment dat je oprecht bent, krijg je vertrouwen en geloofwaardigheid terug. Dit zorgt voor de juiste klantbinding en worden ‘kennissen’ uiteindelijk ‘fans’ of zelfs ‘ambassadeurs’.  Geen gebakken lucht of keiharde salespitch, maar een eerlijk verhaal. Bij Pro Motion Film weten we precies hoe je dat doet.

   

  Merkbeleving en naamsbekendheid

  Om een sterke video te creëren, heb je meer nodig dan iemand die achter de camera staat. Een echte beelddenker en verhaalverteller leeft ervoor, mooie videoproducties maken. We staan ermee op en gaan ermee naar bed. De vetste ideeën leven namelijk niet tussen 9 en 5 uur. De online videocontent die we al tien jaar produceren versterkt de merkbeleving en vergroot de naamsbekendheid van onze klanten. En daar worden we ontzettend blij van.

   

  Zijn wij het videoproductiebedrijf voor jou?

  Dan gaan we samen iets moois neerzetten. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden. (Alle creatieve ideeën die we ter plekke verzinnen krijg je er gratis bij.) Klik hier om contact met ons op te nemen.

  Gerelateerd