Een smart home die écht in uw huis past!

Een smart home die écht in uw huis past!

Smart home-apparaten hebben inmiddels in veel huishoudens al een vaste plaats veroverd. De slimme helpers helpen ons bij het coördineren van onze afspraken, het verlagen van onze energiekosten of het automatisch vinden van de juiste lichtsfeer voor onze bioscoopavond vanaf de bank. Maar uiteindelijk is het natuurlijk ook belangrijk dat deze slimme technologische producten simpelweg bij de inrichting van het huis passen. Een product dat dit zeker heeft begrepen is de Google Nest

Passend in elk interieur

Een smart home product fungeert vaak als het besturingscentrum van een slim huis, en daarom worden ze vaak op een centrale plaats in het huis geplaatst. Vandaar dat het juist belangrijk is dat deze apparaten ook in uw interieurontwerp passen. Als Smart Speaker met geïntegreerd display is de Google Nest Hub (2. Gen) het perfecte controlecentrum in je Google-systeem. Maar naast de technische voordelen past het simplistische en lichte  ontwerp ook binnen elk interieur. 

Een gevoel van zweven

Met het idee van een schilderij in een lijst in het achterhoofd, begonnen de industriële ontwerpers van Google aan de creatie van de tweede generatie van de Google Nest Hub. Het doel was het product een licht gevoel te geven. Het scherm, ingekaderd in een wit hoekloos frame, wekt het gevoel alsof het in de lucht zweeft. Deze lichte vormgeving zorgt ervoor dat het smart home apparaat mooi opgaat in het interieur van het huis.    

Eenvoudig ontwerp. Duurzame materialen.

De Google Nest Hubs (2. Gen) combineert dit aantrekkelijke design met functie. Het touchscreen scherm zorgt voor een goed overzicht van de verschillende functies en applicaties. Sluit andere smart home producten aan en binnen een handomdraai is de Hub het centrum van jouw slimme huis, met al de functies die je nodig hebt binnen handbereik. Alles is zichtbaar in een blik. Heb je je even handen niet vrij? Geen zorgen. Activeer de spraakbesturing en laat de Hub weten wat je nodig hebt. 

Daarbij is de Google Nest ook voor akoestiek een goede keuze. De buitenste structuur van de Hub is gemaakt van geweven draad. De resulterende structuur is geoptimaliseerd om de best mogelijke akoestische ervaring te creëren. Maar de Hub is meer dan alleen functioneel. Het combineert niet alleen design met functie, maar ook met duurzaamheid. De draad is namelijk gemaakt van gerecycled materiaal van petflessen. Tevens is de Google Nest Hub verder ook gemaakt van 54% gerecycled materiaal. 

Designs met symfonie

De ontwerpgedachte van Google Nest loopt door in het hele product assortiment. Het maakt niet uit of het Smart Home System wordt uitgebreid met een Google Nest Mini of Google Nest Audio, de vormgeving past bij elkaar. Zo vormen de apparaten hun eigen symfonie en zetten ze hun accenten in uw woonkamer, slaapkamer of keuken door. 

Ontdek nu de aanbiedingen van Google Nest op tink.nl

Share