De 5 beste merken voor professioneel gereedschap

Tegenwoordig zijn er zoveel merken en opties voor professioneel gereedschap dat het moeilijk kan zijn om de juiste keuze te maken. Elk merk beweert natuurlijk de beste te zijn. Maar welk merk heeft echt de meeste fans? Wij hebben de 5 populairste merken van mastertools.nl op een rijtje gezet. Lees verder!

Bosch

Bosch is een van de grootste merken voor professioneel gereedschap met een lange geschiedenis die teruggaat tot 1886. In 2020 hadden ze een indrukwekkende wereldwijde omzet van 77 miljard euro. Hoewel Bosch actief is in verschillende sectoren, waaronder automotive en huishoudelijke apparaten, is hun divisie voor elektrisch gereedschap een belangrijke speler op de markt. Ze bieden een breed scala aan professioneel elektrisch gereedschap, tuinmachines, accessoires voor elektrisch gereedschap en meettechnologie. Wat Bosch onderscheidt, is hun duidelijke scheiding tussen professioneel gereedschap en hobbygereedschap, wat aangeeft dat ze zich richten op kwaliteit en prestaties.

DEWALT

DEWALT is een bekend merk in de wereld van professioneel gereedschap en handgereedschap. Als onderdeel van Stanley Black & Decker, had het in 2020 een omzet van 4,5 miljard euro, waarmee het Bosch goed kan bijbenen. DEWALT is volledig gericht op professioneel gereedschap en biedt een breed scala aan hoogwaardige producten. Als je waarde hecht aan betrouwbaarheid en duurzaamheid, is DEWALT zeker een merk om te overwegen.

Makita

Makita heeft een goede naam opgebouwd dankzij hun nauwkeurige en vernieuwende accugereedschap. Vooral hun accuschroevendraaiers, accu-slagmoersleutels, accu-boorhamers en accu-decoupeerzagen zijn bekend. Maar naast professioneel elektrisch gereedschap hebben ze ook tuingereedschap en meetinstrumenten in hun assortiment. Makita is aantrekkelijk voor vakmensen die behoefte hebben aan mobiel en flexibel gereedschap. Dus als je op zoek bent naar precisie en betrouwbaarheid, is Makita zeker een merk om te overwegen.

Milwaukee

Milwaukee is een merk dat vooral populair is in de Verenigde Staten. Ze maken allerlei soorten gereedschap, zowel elektrisch als op accu's, evenals ophanggereedschap en gereedschapssets. Dit merk is misschien niet overal ter wereld even bekend, maar het staat bekend om de betrouwbaarheid en duurzaamheid, vooral onder Amerikaanse vakmensen.

Black & Decker

Black & Decker, opgericht in 1910, is een Amerikaans merk dat vooral geliefd is bij doe-het-zelvers en hobbyisten. Hoewel het niet de eerste keuze is voor professioneel gereedschap, verdient het wel waardering vanwege zijn lange geschiedenis. Professionals geven misschien de voorkeur aan andere merken, maar Black & Decker blijft een speciale plaats innemen in het hart van klussers die hun doe-het-zelf avonturen begonnen zijn met een Black & Decker boormachine. Dus, ben jij op zoek naar gereedschap? Check dan zeker een van deze bekende merken!

Share