Wonen Landelijke

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Wonen Landelijke

Zoek je een magazine over wonen en interieurs? Heb je weleens het blad Wonen Landelijke Stijl gelezen? Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over het blad bekend zijn!


Wat is Wonen Landelijke Stijl?


Wonen Landelijke Stijl is een magazine voor mensen die houden van landelijke stijl. Dit tijdschrift wordt uitgegeven door DPG Media. Dit is een Belgische mediagroep die ook actief is in Nederland en Denemarken. De groep is in handen van de Belgische familie Van Thillo. Er werken op dit moment zo’n 6.000 mensen.


In het magazine lees je volgens de redactie over bijzondere interieurreportages, praktische shopping tips, interessante dossiers, fijne logeeradressen en allerlei nieuws omtrent wonen. Er worden ook specials uitgegeven. Deze ontvang je als je een abonnement afsluit.


De stylisten die aan het blad verbonden zijn zorgen voor stylinginspiratie. Doel is dat je daarmee zelf aan de slag kunt gaan. De mensen van Wonen Landelijke Stijl informeren je niet alleen via de website en het magazine.


Lezers worden eveneens op de hoogte gebracht middels de nieuwsbrief, de Facebookpagina en het Instagram-account. Via deze communicatie blijf je op de hoogte van wedstrijden, acties en events die je volgens het bedrijf niet mag missen.


Abonnementen


Je kunt verschillende abonnementen afsluiten. Op het moment kun je kiezen uit drie abonnementen. Het gaat om een abonnement voor 12, 24 of 36 maanden. Bij ieder abonnementsperiode krijg je 8 edities per jaar. Je ontvangt 4 specials in een jaar. Je hebt altijd toegang tot de digitale editie. Kijk voor de prijzen en eventuele kortingen op de website van dit blad.


Op het moment dat je bestelling definitief is, zal je een welkomstbericht ontvangen. Je ontvangt dit bericht per e-mail. In dit schrijven kun je lezen wat de leverdatum van het eerste nummer is. Je dient rekening te houden met een verwerkingstijd van twee weken voordat je abonnement van start gaat.  Een abonnement is na de opgegeven termijn iedere maand op te zeggen.


Kortingsactie


Abonnees van DPG Media kunnen gebruik maken van een kortingsactie. Proefabonnementen zijn hierop uitgezonderd. Abonnees kunnen vijftig procent korting krijgen op een tweede tijdschrift abonnement. Het is goed om te weten dat dit geldt voor het eerste jaar van het extra abonnement. Nadat het jaar voorbij is kun je jouw abonnement iedere maand opzeggen. Het tweede abonnement met korting kun je afsluiten via bladopproef.nl/abonneevoordeel.


Handige weetjes


De specials komen vier keer per jaar uit. In deze speciale edities gaan ze dieper in op 'Buitenwonen voorjaar', 'Stylen', 'Buitenwonen najaar' en 'Binnenkijken'. Woon je in het buitenland en wil je een abonnement bestellen? Dit is mogelijk. Als je dit wilt doen moet je contact opnemen met de klantenservice.


Abonnees kunnen het magazine gratis lezen op hun tablet of mobiele telefoon. Je moet je hiervoor eerst aanmelden. Als je dit gedaan hebt kun je direct starten met lezen. Je moet eerst de app Tijdschrift.nl downloaden.


Vervolgens activeer je jouw abonnement via de link tijdschrift.nl/activeer. Je moet daar je abonnementsnummer en postcode invoeren. Deze heb je eerder ontvangen in de welkomstmail.


Klantervaring


Ben je al abonnee van Wonen Landelijke stijl? Lees je dit magazine met plezier? Zou je andere mensen aanbevelen een abonnement op Wonen Landelijke Stijl af te sluiten? Welk abonnement heb je afgesloten en ben je daar tevreden over? We stellen het op prijs als je je visie deelt op deze pagina van NederlandReview.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)