Woman's Health Magazine

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Woman's Health Magazine

Ben je op zoek naar een tijdschrift voor vrouwen? Wellicht vind je Women's Health Magazine een leuk tijdschrift. Lees via NederlandReview welke ervaringen er bekend zijn over Women's Health Magazine.  


Wat is Women's Health Magazine?

 


Women's Health Magazine is een gezondheidsmagazine voor vrouwen. De redactie van Women's Health Magazine bestaat uit Fleur Osté, Gabriëlle Koster en Floor Cuijpers. Dit tijdschrift valt onder het bedrijf Hearst Magazines Netherlands BV. Het gebouw is gelegen aan de Moersmanskkade 500 in Amsterdam.


Via het Women's Health magazine lees je over onderwerpen zoals training, voeding, rust, psyche en persoonlijk. De online content van het Women's Health Magazine is ingedeeld in training, workouts, fitness, yoga, hardlopen, HIIT, crossfit, rust, herstel, meditatie, slapen, wellness, voeding, recepten, aankomen, afvallen, vega(n), feiten, fabels, supplementen, psyche, persoonlijk, duurzaamheid, relatie, seks, mode, gear, beauty, burn-out, FOGO, Stronger than your boyfriend en HPV.  


Abonnementen

 


Je kunt bij Women's Health divere abonnementen afsluiten. Als je hulp nodig hebt is het telefoonnummer 085 888 2943. Je kunt kiezen uit het 'abonnement met korting', 'abonnement met cadeau' en 'abonnement geven'.  


Abonnement met cadeau

 


Het eerste abonnement is het abonnement met cadeau. Dit tijdschrift zal je 10 keer ontvangen. Je ontvangt bij dit abonnement een Rituals Yoga set t.w.v. € 94,70. Je kunt het abonnement gratis lezen en na de actieperiode is deze eenvoudig op te zeggen.  


Abonnement met korting

 


Bij het tweede abonnement zul je het tijdschrift 12 keer ontvangen. Er zit dan meer dan 35 pocent korting op. Het tijdschrift is gratis digitaal te lezen en na de actieperiode makkelijk op te zeggen.  


Abonnement met cadeau (optie 2)

 


Het laatste abonnement is met cadeau. Bij dit abonnement ontvang je het tijdschrift 12 x. Deze vorm is inclusief een Ritual Karma set ter waarde van € 102,20. Je kunt het magazine gratis digitaal lezen. Het blad is na de actieperiode simpel opzegbaar.  


Voordelen voor abonnees

 


Via de website Women's Health lees je enkele kakelverse edities van het Women's Healt Magazine nog voordat het magazine in de winkel te verkrijgen is. Je hebt de hele dag gratis toegang tot de tablet- en smartphone- versie van je favoriete healthblad. De digitale versie is benaderbaar via Tijdschrift.nl. Mocht je je aanmelden, dan kun je het magazine gelijk tot drie maanden terug lezen. Abonnees profiteren volgens het bedrijf van exclusieve aanbiedingen en kortingen. Je kunt nu vijftig procent korting ontvangen op een tweede abonnement.  


Losse nummers 

 


Je kunt bij Women's Health ook losse nummers kopen. Op het moment van schrijven zijn de kosten voor een los nummer € 4,95.  


BEZORGING

 


De gehele periode dat jij een abonnement zult hebben zet Women's Health (Hearst) zich in om te zorgen dat je het magazine op tijd ontvangt. Het is wel zo dat als jouw betaling uitblijft, Hearst het recht heeft om de bezorging van het magazine op te schorten. De uitgever is niet verantwoordelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het niet op tijd leveren van het magazine.  


Wat zijn de klantervaringen bij Women's Health?

 


Ben je klant bij Women's Health? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaring bij dit bedrijf. Laat via NederlandReview weten wat je bevindingen zijn bij dit bedrijf. Heb je weleens een magazine van Women's Health gekocht? Ben je abonnee (geweest)? Hoe zijn jouw ervaringen bij dit bedrijf? Ga je in de toekomst weer een abonnement afsluiten? Zou je andere mensen aanbevelen om op Women's Health een abonnement te nemen? Je mening is veel waard. We stellen het ontzettend op prijs als jij je mening over dit bedrijf deelt via NederlandReview. Dit is het platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.       

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)