Totaal TV

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Totaal TV

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom digitale televisie? Dan is Totaal TV wellicht wel interessant voor jou. Totaal TV is een tv-gids. Via de website hebben abonnees hier extra opties om gebruik van te maken. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke ervaringen er over dit platform bekend zijn.


Wat is Totaal TV?


Totaal TV is hoofdzakelijk een tv-gids. Via de website van Totaal TV kun je 'up to date' blijven van de actualiteiten rondom digitale televisie. Het platform brengt actueel nieuws over zenders, programma's en producenten zoals KPN, Tele2, Ziggo, Caiway en CanalDigitaal.


Totaal TV richt zich op kritische kijkers die niks willen missen. In het tijdschrift vind je onder andere het programmaoverzicht van ruim honderd verschillende zenders. Je kunt er ook uitgebreide recensies lezen. Via het platform kom je te weten welke films je hoe dan ook moet zien. Je leest via Totaal TV eveneens alles over digitale televisie, gadgets en laatste nieuwtjes uit de tv-wereld.


Abonnementen


Je kunt uit meerdere abonnementen kiezen. Op dit moment staan er op de website drie abonnementsvormen beschreven. Je kunt een abonnement kiezen voor 12, 24 of 36 maanden. Welke kosten je voor de specifieke abonnementen moet betalen lees je op de website van Totaal TV.


Bij iedere abonnementsvorm ontvang je jaarlijks 26 uitgaves van het magazine. Je ontvangt twee keer per jaar de TV Digigids en krijgt toegang tot de digitale editie.


De Digigids bestaat uit 32 pagina's. In de Digigids volg je al het nieuws die de digitale televisiemarkt in de toekomst doormaakt. Zo lees je er onder andere over de tv-ambities van providers zoals Vodafone/Ziggo, Canal Digitaal en KPN. Je leest er ook informatie over Videoland en Netflix.


Als je een bestelling hebt gedaan, ontvang je een welkomstbericht. Dit bericht wordt per e-mail aan je doorgegeven. In dit schrijven lees je de datum waarop je het eerste nummer zal ontvangen. Abonnees dienen rekening te houden met een verwerkingstijd van 14 dagen. Deze tijd gaat lopen vanaf het moment dat je abonnement officieel ingaat.


Kortingsactie


Heb je al een abonnement bij DPG Media? Dan kun je gebruik maken van een speciale kortingsactie. Op het moment dat je een tweede abonnement bij deze uitgever afsluit, krijg je een korting van vijftig procent.


Deze aanbieding is tijdens het eerste jaar van het extra abonnement geldig. Lezers kunnen het abonnement na afloop van het eerste jaar, maandelijks opzeggen. Mocht je een extra voordelig abonnement willen afsluiten, moet je dit doen via bladopproef.nl/abonneevoordeel.


Extra informatie


Woon je buiten Nederland? Het is eveneens mogelijk om een abonnement in het buitenland te bestellen. Je zal hiervoor wel contact moeten opnemen met de klantenservice. Nadat je een periode hebt gekozen kun je het abonnement iedere maand opzeggen.


Het behoort eveneens tot de mogelijkheden om een magazine cadeau te geven. Je moet hiervoor in het bestelformulier je eigen gegevens invullen. Vervolgens moet je kiezen voor ‘Bezorg mijn blad op een ander adres’. Je kunt dit ook telefonisch doen. Je moet dan contact opnemen met de klantenservice.


Klantervaring


Heb jij al ervaring bij Totaal TV? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe zijn jouw ervaringen bij dit platform? Zou je andere mensen aanbevelen zich aan te sluiten bij deze website? We waarderen het als jij je visie deelt op deze pagina. NederlandReview is mede dankzij jouw hulp het grootste platform op het gebied van onafhankelijke bedrijfsreviews!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)