The Unstoppable Mindset

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

The Unstoppable Mindset

Ben je op zoek naar meer geluk, voldoening, energie en eindeloze discipline? Wellicht is The Unstoppable Mindset een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij The Unstoppable Mindset bekend zijn.


Wat is The Unstoppable Mindset?


The Unstoppable Mindset is een e-book en audiobook in één. Deze producten zijn tot stand gekomen door het werk van Jia Ruan. Er wordt aangegeven dat je via Jia Ruan's controversiële methode zult leren om binnen 21 dagen meer geluk, meer voldoening en eindeloos discipline en energie te hebben. Volgens Jia Ruan leer je dit zelfs in tijden van crisis en onzekerheid.


The Unstoppable Mindset valt onder de paraplu van het bedrijf Unstoppable Lifestyle B.V. Deze onderneming is gevestigd aan de Niewezijds Voorburgwal te Amsterdam.


Abonnementen


Sommige van de programma's worden aangeboden in abonnementsvorm. Het ‘Mastermind Traject’ is hier een voorbeeld van. Dit proces geeft je onder andere toegang tot live virtuele coaching events. Mocht je daar een abonnement voor afsluiten dan duurt deze zes maanden. Voordat het abonnement ten einde is zal een medewerker contact met je opnemen. Mocht je hebben aangegeven dat je tot verlening over wil gaan, zul je een e-mail ter bevestiging ontvangen.


Overeenkomst


Alle offertes en aanbiedingen zijn vrijblijvend. Deze binden je niet. Het bedrijf geeft aan het recht te houden om een overeenkomst met een bepaald persoon of bedrijf te weigeren. Een overeenkomst tussen klant en bedrijf komt na een aantal stappen tot stand. Je dient allereerst alle inschrijfvelden op de website volledig en naar waarheid te hebben ingevuld. Je moet akkoord zijn gegaan met een aantal voorwaarden (op de website beschreven). Je moet je bestelling bevestigen door op de akkoord button te klikken. Het bedrijf zal jou per e-mail een akkoordbevestiging toesturen.


Betaalmogelijkheden


Op de website van The Unstoppable Mindset staan de betaalmethodes vermeld. Je betaalt via de betaalwijze die je zelf het prettigste vindt. Het bedrijf geeft aan dat er een mogelijkheid bestaat om in termijn te betalen. Dit kun je doen als je dit financieel beter uitkomt. Op het moment dat jouw bestelling is bevestigd ga je een verplichting aan met het bedrijf. Je zult dan de gehele aankoopsom aan het bedrijf moeten betalen. Als vanzelfsprekend dien je de juiste betaalgegevens door te geven.


Trainingen


Volgens het bedrijf hebben duizenden personen vrijheid behaald door online ondernemen. De trainingen van Unstoppable zijn zo opgebouwd dat het niet uitmaakt of jij al kennis of ervaring van een bepaald onderwerp hebt. Het bedrijf geeft aan dat je na het volgen van een training direct in staat zal zijn om je eigen online bedrijf te runnen. Je zult dit volgens het bedrijf ook nog eens met succes doen. Je kunt tijdens een gratis online training 5 simpele stappen leren om je eigen winstgevende webshop op te zetten. Je hoeft hier geen ervaring voor te hebben.


Wetenswaardigheden


Heb je een vraag, klacht en/of opmerking voor The Unstoppable Mindset? In dit soort situaties zul je een e-mail moeten sturen naar support@unstoppable.nl. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat ze zo snel mogelijk contact met je zullen opnemen.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij The Unstoppable Mindset? Ben je tevreden over de producten van The Unstoppable Mindset? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? We stellen het absoluut op prijs als jij je visie over The Unstoppable Mindset deelt op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)