SmartStudentDeals.nl

6.5

Bestellen

5.8

Service

6.8

Prijs

6.8

Levering

50%

Zou hier weer kopen

SmartStudentDeals.nl

Hou jij ervan om de rijke student uit te hangen, maar heb je eigenlijk geen geld? Vind je het cool om op te scheppen met je hightech snufjes in huis, maar kun je je die helemaal niet veroorloven met je studiefinanciering? SmartStudentDeals.nl heeft daar een oplossing voor: koop die spullen niet, lease ze! Ik hoor je denken, als weldenkende student: wat kost dat geintje wel niet? Is dat niet nog veel duurder dan die apparaten gewoon maar even aanschaffen? Wat zijn verder de ervaringen met dit bedrijf; leveren ze tijdig, zijn de apparaten van goede kwaliteit, hoe handelen ze eventuele problemen en klachten af? Het is belangrijk om te weten met wie je in zee gaat voordat je allerlei dure lease-abonnementen afsluit. Deel dus hier je ervaringen en help elkaar een goede keuze maken.


Over SmartStudentDeals.nl

SmartStudentDeals.nl leaset allerhande producten aan studenten, voor een vast bedrag per maand. Dat kan gaan om elektronica zoals televisies, audioapparatuur, laptops of zelfs game consoles zoals de Xbox One; om wasmachines en drogers opdat je niet elk weekend met een zak vieze was naar je ouders hoeft; en om keukenapparatuur zoals vaatwassers (relaxed natuurlijk), koelvriescombinaties en zelfs fornuizen. Per categorie kun je kiezen uit verschillende merken in verschillende prijsklassen. Wil je de goedkoopste televisie van LG voor 21 euro per maand, of kies je dan liever voor een paar euro meer een Curved full HD LED TV van Samsung? Zit je straks tussen de hipsters in een koffietentje met je Apple Macbook PRO of zwem je in tegen de stroom en kies je voor een suffere (en goedkopere) laptop van HP?Diensten van SmartStudentDeals.nl

Leasen gaat natuurlijk in de eerste plaats om gemak. De apparaten zijn niet van jou en dat heeft als voordeel dat je er dus ook niet echt verantwoordelijk voor bent. Gaat er iets stuk, dan regelt SmartStudentDeals.nl vervanging en/of reparatie; de garantie geldt voor de gehele leaseperiode. Je bent dus altijd gedekt wanneer er iets kapot gaat. Geen overbodige luxe natuurlijk, als je in een studentenhuis woont en iemand heeft de wasmachine stuk gemaakt, maar niemand wil zeggen wie het heeft gedaan. Daarnaast kan het geld besparen, want je hoeft geen nieuw apparaat te kopen, een monteur te regelen of zelf handig te zijn met draadjes, kabeltjes en waterleidingen. Wil je je kamer in één keer helemaal volstouwen met een berg apparaten? Dan zijn er speciale stapeldeals, waarmee je extra korting kunt binnenslepen. En omdat SmartStudentDeals.nl precies weet waar ze studenten mee kunnen paaien, krijg je bij geselecteerde leaseproducten een gratis… tosti-ijzer!


Klachten over SmartStudentDeals.nl

Via de website kun je allerlei soorten lease-abonnementen afsluiten en zo je maandelijkse kosten berekenen. Ook is het mogelijk een bestaand abonnement uit je huis over te nemen. Wanneer er nieuwe apparaten worden geïnstalleerd, worden daar wel nog extra kosten voor in rekening gebracht. Betaling geschiedt verder gewoon per automatische incasso. Als een apparaat stuk gaat of niet goed meer functioneert, dan kun je via de telefonische klantenservice hulp inschakelen of via de website een bericht achterlaten. De volgende werkdag staan ze op de stoep om het euvel te verhelpen. Dat zeggen ze in ieder geval allemaal online, maar is dat ook zo? Wat zijn jouw ervaringen met SmartStudentDeals.nl? Zijn de te leasen apparaten inderdaad scherp geprijsd, zijn ze bovendien wel nieuw genoeg? Is de service echt zo snel en scherp als beloofd? Laat nu je review achter op NederlandReview!


Consumenten die u voorgingen vertellen over hun ervaringen bij smartstudentdeals. Betrouwbaar of goedkoop? Lees het bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

vatwasser

+ mooie deal - nooit aangekomen -komen afspraken niet na -service is slecht

M

Marco

18-11-2020

0

Leas wasmachine

NOOIT MEE IN ZEE GAAN!!! Het leek een leuk bedrijf na een verhuizing wou ik graag van het contract af wat onmogelijk was. Moest gewoon doorbetaald worden voor een wasmachine die niet gebruikt wordt. Ook andere opties (voor omruilen etc) was toen geen optie volgens hun. Later hoor ik alleen tussen neus en lippen door van een van de werknemers dat dit wel mogelijk was.... Tijdens de verhuizing zijn de brieven mogelijk nog naar het andere adres gegaan en heb daardoor de rekeningen niet binnen gekregen (terwijl de verhuizing ruim op tijd doorgegeven was. Vervolgens krijg ik op donderdag voor het eerst een brief over een achter stand is ook direct betaald. Maar staat er wel volgende dag nog even een monteur aan je deur om het geld te halen...? Vraag me oprecht af wat dit voor taferelen zijn. Vervolgens gebeld uitgelegd wat de situatie was en waarom er iemand aan de deur stond ja vonden hun ook raar maar meer kwam er niet uit! Bar slechte service en hele rare manier van zaken doen. Zal het dan ook iedereen uit het diepste van min hard afraden hier mee in zee te gaan!

K

K. ten Napel

25-09-2020

0

TV

Houden zich niet aan hun eigen algemene voorwaarden met betrekking tot de opzegtermijn.

S

Sander

30-06-2020

0

Pas op!

Ik dacht dat het een prima bedrijf was met prima voorwaarden. Maar hoef je hun product niet meer dan is het een ander verhaal.. "Na afloop van deze periode wordt de Overeenkomst stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd" Met andere woorden zij verlengen je contract zonder toestemming en dat betekent dat je moet doorbetalen tot het nieuwe contract is verlopen. Bel je ze op voor hulp maar dan doen ze of hun neus bloed, gewoon lekker blijven betalen.

M

Mel

01-02-2018

0

Meerdere apparaten vooral handig met reparaties

Wij hebben meerdere apparaten via SmartStudentDeals. Vooral heel relax als er weer eens een apparaat kuren geeft. Dan wordt het gewoon voor je gerepareerd en heb je geen gezeik om uit te zoeken wie het heeft stuk gemaakt en moet betalen! Repareren duurt soms wel even trouwens, maar daarna is het wel gefixt.

J

Johnny

27-12-2016

0

Uitkomst voor studentenhuizen!

Echt een uitkomst voor ons huis! We hebben alles geleaset via SmartStudentDelas Geen gezeik meer met wat van wie is en wat dus verdwijnt als iemand verhuist. En als er iets stuk gaat, dan wordt dat gewoon gefixt! De kosten deel je met zn allen en is dus ook niet veel. Echt een aanrader voor iedereen in een studentenhuis!!

B

Bobbie

27-08-2016

0

Prijs per maand is ideaal!

Wasmachine aangeschaft voor 15 euro per maand inclusief bezorging & installatie!! Wij wonen met meerdere dus iedereen betaald mee. En het mooie is, kan elk moment opzeggen dus als mensen niet meer betalen (je weet niet) dan zeg ik het op!

T

Twan Meester

29-07-2015

0

Handig voor studenten

Voor studenten is het wel erg prettig dat ze dit hebben. Ik heb niet direct veel geld om in 1x uit te geven. Dus een klein bedrag per maand komt mij goed uit. Aanrader!

F

Fiep Leppink

29-07-2015

1