Readly

4.2

Bestellen

3.2

Service

4.5

Prijs

3.8

Levering

58.3%

Zou hier weer kopen

Readly

Ben je op zoek naar een app met abonnement, waarmee je toegang krijgt tot het lezen en bekijken van magazines vanuit de hele wereld? Readly stelt een bedrijf te zijn met een dergelijke app. Via deze pagina lees je wat klanten van Readly vinden. Onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je via NederlandReview.


Wat is Readly?


Readly is een abonnement van tijdschriften van magazines uit de hele wereld. Dit abonnement loopt via één app. Mocht je geabonneerd zijn op Readly dan heb je toegang tot duizenden magazines. Als je de magazines eenmaal hebt gedownload kun je ze zonder internetverbinding lezen. Je kunt ze ook met je gezin delen. Dit kan in totaal op 5 apparaten.


Met een abonnement geniet je van onbeperkte toegang tot alle aangesloten tijdschriften, en dat op één plek. Magazines die je via Readly kunt lezen zijn onder andere Time Magazine Europe, Hollands Glorie, DUIKEN, LandIDEE - NL, Historia magazine, Vogue - NL, Quest, Esquire - NL, National Geographic - NL, Plus Magazine, Rolling Stone, delicious, Quote, Vriendin, Men's Health - NL, Cosmopolitan - NL, Auto Review, Harper’s Bazaar - NL en vele anderen.


Klantenservice


Als je contact wil opnemen met het bedrijf kun je via een online formulier contact opnemen met het bedrijf. Er wordt door Readly gesteld dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen. Dit gebeurt alleen tijdens werkdagen. Via de klantenservice vind je antwoorden op veel gestelde vragen. Je krijgt antwoord op de vraag hoe je je abonnement moet opzeggen. Hoe je je abonnement kunt activeren en wat je moet doen als je je wachtwoord bent vergeten.


Je kunt readly gratis proberen via een demo. Je kunt dit in de app verzilveren, er zijn geen creditcardgegevens vereist. Naast de demo wordt er 14 dagen gratis toegang aan (potentiele) klanten aangeboden. De eerste twee weken zijn er geen kosten aan verbonden. Later is de prijs € 10,- per maand. Opzeggen kan op elk gewenst moment.


Readly accepteert op het moment van schrijven Mastercard, Visa, PayPal en iDeal. Mocht je je account willen upgraden dan kan dit via www.nl.readly.com. Daar kun je ook je bankgegevens selecteren. Je gaat hiervoor naar het gedeelte genaamd 'mijn account' en vervolgens selecteer je abonnementen en betalingen.


Cadeau doen en gebruikersvoorwaarden


Je kunt Readly ook cadeau doen. Als je een cadeaubon wil aanschaffen kan dat via de website. Je kunt cadeaubonnen kopen voor verschillende periodes. Deze periodes zijn 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden. Mocht je een cadeaubon hebben aangeschaft ontvang je hierna een e-mail. Met die e-mail is het mogelijk je cadeuabon naar de betreffende personen te sturen via e-mail. Je kunt de cadeau bon ook afdrukken.


Je kunt de gebruikersvoorwaarden lezen door op de link op de website te klikken. Je moet er wel rekening mee houden dat deze voorwaarden in het Engels zijn geschreven. Het is altijd raadzaam om deze gebruikersvoorwaarden door te nemen voordat je begint met het gebruiken van de app.


Wat zijn de klantervaringen bij Readly?


Ben jij al klant bij Readly? Wat zijn jouw ervaringen bij dit bedrijf? Lees je met plezier magazines via de app van dit bedrijf? Ga je dit in de toekomst vaker doen? Zou je andere mensen aanbevelen om deze app te downloaden? We horen graag wat jij van Readly vindt! Geef je onafhankelijke mening via NederlandReview.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

niks

Stuurt on gevraagd mail, spam dus. blijkbaar hoeven ze zich niet aan de avg te houden

J

J

01-02-2023

0

Abonnement

Belachelijk proces rond opzeggen. Dusdanig ingewikkeld dat je denkt opgezegd te hebben maar dit toch niet gedaan blijkt te hebben en ze dus na een proef abonnement gewoon geld blijven afschrijven. Belachelijke manier om klanten te behouden, alleen al hierom zou ik nooit aanbevelen Readly te gaan gebruiken. Er zijn vast betere apps te vinden die wel op een oké manier met hun klanten omgaan.

C

Cindy

16-10-2022

0

Via Vakantieveilingen een proefabonnement en dat is al maanden geleden. Vandaag eens zitten checken waar een afschrijving van €9,99 naar toe ging, naar Readly dus. Nooit akkoord voor gegeven, naar mijn weten. Aangezien het lastig is om op te zeggen volgens diverse klachten, heb ik de automatische afschrijving geblokkeerd en nog 2 betalingen terug geboekt. Ben benieuwd, maar van mij krijgen ze verder niets meer, oplichters!!!

C

Carlo

24-09-2022

0

Als je het wil opzeggen kom jebij allerlei duistere opzegimdtellingen terecht

T

Trees Nroekhuisen

13-08-2022

0

Readly

Nu bijna jaar abonnee van online dienst Readly. Geen moment spijt! Prima assortiment en zeer gebruiksvriendelijk op tablet Zeker 10 euro per maand waard!

J

jan

11-04-2022

0

Proefabonnement, en toch geld afgeschreven.

Hier nog iemand die opgezegd heeft tijdens de proefperiode, maar het abonnement toch alsnog wordt afgeschreven. Wederom stopgezet, hopelijk blijft het hierbij en gaat dit geen ellende opleveren. Mijn advies: doe het niet, het is het niet waard.

M

Marrigje

07-04-2022

0

2 Maand Gratis Proef periode kost 40 euro

18 oktober heb ik een proef periode 2 maand gratis Readly gestart In de proef periode heb ik de proef periode beëindigd omdat deze manier van digitaal tijdschrift lezen mii niet beviel. Alsnog is er 2 keer 10 euro van mijn rekening gehaald Terwijl ik de proef periode gestopt heb in de proef periode. Ik had na stop zeggen al gemaild waarom ik nog op de readly kon omdat ik bang was dat er wat fout was gegaan en ik als nog moest betalen. Geen gehoor pas na een paar week kreeg ik een mail maar niet een andwoord op mijn eerdere mail maar het verzoek 20 euro over te maken anders een boete omdat ze 20 euro van mijn rekening wouden pakken maar dat niet ging ivm geen saldo. Het waren 20 euro abonoment beëindiging kosten waar ik niks van wist ik betaal nu al waar ik niet van op de hoogte was en van schrok 20 euro opzeg kosten Wat Ik niet in 1 keer kan betalen dus een betaal regeling getroffen die ik netjes aflos Er is dus ook nog onterecht 2x 10 euro afgeschreven voor de normale kosten 40 euro lichter voor een PROEFPERIODE.

R

Rosa

19-01-2022

0

Proef abonnement

Ik heb een proefabonnement genomen en daarna is er toch geld afgeschreven. Terwijl het na 1 dag al niet meer werkte en ze in een mail hadden aangegeven dat ik niet lid was. Oplichting

S

Susan van Doorn

16-01-2022

0

Proefabbonement

Echt vuile oplichters. Opgezegd binnen de proeftijd, maar toch afschrijven. Weggegooid geld.

L

Lena Den Braber

11-01-2022

0

abbonement laten doorlopen

Ze bellen je niet eens wanneer je het vraagt ze kunnen alleen maar met je mailen en komen niet tot een oplossing

V

valerie souren

14-07-2021

0

Readly opgezegd

Vindt het bladergeluid als je een pagina omslaat heel irritant en ik kan het niet uitzetten, zelfs als ik het geluid van de ipad op nul zet. Heel vervelend als er mensen om je heen zijn, maar vindt het persoonlijk ook onaangenaam.

K

Kees Ham

30-06-2021

0

Readly abonnement

Kijk van tevoren goed wat je krijgt. Alle Sanoma bladen voor vrouwen zoals Libelle, Margriet en Linda zitten er niet bij. Ik heb het kado gekregen en de gever dacht dat deze bladen erbij zaten. Een grote (dure) teleurstelling dus voor mij.

I

Irene

07-02-2021

0