Primera

6.5
6.3

Bestellen

6.3

Service

6.8

Prijs

6.7

Levering

83.3%

Zou hier weer kopen

Primera

Wat anderen zeggen over dit bedrijf? Je zou het ook echt moeten lezen, nog voordat je een aankoopbeslissing gaat doen. Het kopen van een product bij een nieuw bedrijf moet je natuurlijk niet zo maar doen. Veel mensen doen het ook niet direct. Het is goed om eerst de meningen en beoordelingen van anderen te bekijken. Het is dan mogelijk om sneller tot de juiste conclusie te komen. Op NederlandReview is het mogelijk om de beoordelingen van vele bedrijven te lezen van nog meer consumenten en ondernemers. 

Over Primera

Het bedrijf is in 1991 opgericht en het is een landelijke keten. Het is een keten van en voor zelfstandige ondernemers. Het is een coöperatie waarbij men samen sterk staat. De samenwerking heeft een zeer grote keten opgeleverd van bijna 500 ondernemers en winkels in de tabak en gemak branche. Je treft er een professioneel dienstenpakket aan. Het hoofdkantoor ondersteunt de ondernemers met tal van zaken. 


De klanten gaan graag naar hun vertrouwde winkel om zo hun producten te kopen. Dagbladen, kranten, staatsloten, lotto, kraskaarten, beltegoed, cadeaukaarten, pennen, brieven, tickets, inkt, boeken en tijdschriften plus wenskaarten. Er is een ruim assortiment.  

Diensten van Primera

Dagbladen, kranten, staatsloten, lotto, kraskaarten, beltegoed, cadeaukaarten, pennen, brieven, tickets, inkt, boeken en tijdschriften plus wenskaarten. Er is een ruim assortiment. Het beste is het om zelf een kijkje te gaan nemen bij hun om zo te zien wat er allemaal aangeboden wordt. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Ontdek het zelf. 

Wie kent Primera eigenlijk niet? Met hun ruime netwerk van bedrijven is het mogelijk om een uitstekende organisatie te krijgen voor het geheel. Het is heerlijk om te zien hoe je alles kunt vinden wat je eigenlijk nodig hebt. In veel dorpen en steden is het ook een ontmoetingsplek van mensen om even bij te praten. Vooral ouderen komen er graag en natuurlijk ook de jongere mensen om een tijdschrift of kaart te kopen. Het is een geweldig bedrijf. 

Klachten, complimenten en tips voor jou over Primera

Een goede klachtenafhandeling is goud waard. Het helpt een bedrijf om tevreden klanten te krijgen en te behouden. Het kan ze zelfs helpen aan klanten voor het leven. Ook is het zo, dat de klanten met een klacht een ambassadeur worden voor hun. Door een klacht goed af te handelen is het mogelijk om deze kansen te krijgen. Deze organisatie heeft het goed begrepen. Ook complimenten weten ze dankbaar in ontvangst te nemen trouwens. 

Wat zijn jouw ervaringen over Primera?

Het is ongekend om te zien, hoe ook jij jouw mening kunt delen over Primera. Het is heerlijk om natuurlijk je stem te laten horen. NederlandReview.nl geeft je graag een podium om jouw mening en oordeel te geven over een bedrijf of organisatie. Hiermee is het mogelijk om anderen te helpen. 

Lees hier de reviews van echte klanten die iets bij Primera bestelden, online in de webshop of in de winkel! Hoe is de service, kwaliteit, prijs hier?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

Anderen bekeken ook