Maarten! Online

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Maarten! Online

Maarten van Rossem, wie kent ‘m nou niet? Om het geheugen even op te frissen: Nederlands bekendste historicus, Amerikadeskundige, commentator en om niet te vergeten de man die bij het televisieprogramma De Slimste Mens op een stoel zit en hier en daar nors wat brabbelt. Goed, hij is misschien nogal flegmatisch, maar wel sterk geopinieerd. Sterker nog, er is niets waar hij geen mening over heeft. Het komt dan ook als geen verrassing dat de man hemzelf elk kwartaal een eigen tijdschrift uitbrengt, Maarten!, waarin zijn nuchtere en relativerende analyses te lezen zijn. Op Maarten! Online kun je allerlei artikelen terugvinden die o.a. door Maarten van Rossem en de bekende columnist Max Westerman geschreven zijn. Wat vinden consumenten van Maarten! Online? Lees het hier bij NederlandReview!


 


Over Maarten! Online


In 2008 vraagt het Historisch Nieuwsblad aan Maarten of hij voor één keer gasthoofdredacteur wilt zijn. Toeval of niet, laat dat nou net iets zijn waar van Rossem zijn hele leven al van droomt. De redactie noemt deze eenmalige uitgave ‘Maarten!’ en het blijkt al snel een groot succes te zijn: meer dan 47.000 exemplaren worden verkocht. Sindsdien is het tijdschrift Maarten! een feit.


Actualiteit, relativering

en eigenzinnigheid zijn de kernwaarden van het blad. Zo bevat het tijdschrift veel interviews, columns en informatieve en opiniërende artikelen. Wat vinden de leden van Maarten! van het blad? Is de lidmaatschap goed betaalbaar? Is de inhoud van goede kwaliteit?


 
 


Diensten Maarten! Online


Bij Maarten! online kun je niet alleen maar artikelen lezen, maar kun je ook van Rossems favoriete (eigen) boeken, luistercd’s en dvd’s kopen. Als je niet genoeg kunt krijgen van Maarten!, kun je lid worden van het blad. Je krijgt het blad dan thuisbezorgd voordat hij in de winkel ligt, ontvangt kortingen en profiteert van aanbiedingen. Ben je door al je nummers heen en wil je graag meer van Maarten!, dan is er ook nog de mogelijkheid om nummers van voorgaande jaren te kopen. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief om te allen tijde op de hoogte te blijven van alle acties, aanbiedingen en artikelen.


Bij Maarten! online kun je de artikelen bestellen met iDEAL, PayPal, VISA en MasterCard. Als je je bestelling voor 14.00 uur plaatst, wordt je pakketje de volgende werkdag al afgeleverd. De verzendkosten binnen Nederland en België bedragen €3,95.


 


Garantie, vragen en klachten bij Maarten! Online


Voor alle bestellingen geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat alle producten moeten functioneren naar behoren en dat ze moeten doen wat er door de consument van verwacht mag worden.


Als je een vraag of klacht hebt kun je contact opnemen met de lezersservice van Maarten!. Deze kun je bereiken door een mailtje te sturen naar klantenservice@historischnieuwsblad.nl of door te bellen naar 088 – 700 2799. De lezersservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar.


 


Heb jij al weleens een nummer van Maarten! gelezen? Zo ja, wat vond je ervan? En heb je al weleens gekeken op maartenonline.nl? Wat vind je van de artikelen en producten op de webshop die ze aanbieden?


Heb je nog geen ervaring met maartenonline.nl? Geen probleem! Lees hier alle reviews en beoordelingen van mensen die jou voor zijn gegaan, en bekijk of het iets voor jou is. Toch een kijkje genomen op de website of een nummer gekocht? Laat ons weten wat je ervan vond!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)