leesmap.nl

5.1
4.9

Bestellen

4.1

Service

4.7

Prijs

6.5

Levering

23.3%

Zou hier weer kopen

leesmap.nl

Iedereen heeft wel eens van leesmappen gehoord, maar wat is dat precies? En hoe goed is leesmap.nl op dat gebied? Het is verstandig om voordat je een groot abonnement afsluit en jaren vastzit aan een bedrijf, te weten met wat voor partij je precies in zee gaat. Want hoe gaat leesmap.nl met vaste klanten om? Leveren ze wel tijdig, wat is het aanbod en hoe zijn de prijzen? Er is maar één manier om daar op een betrouwbare en zekere manier achter te komen: lees de ervaringen van klanten die hier uit eigen ervaring mee te maken hebben gehad. 

Over leesmap.nl

Leesmap.nl noemt zich de marktleider in de wereld van de leesmappen. Ze bieden dan ook een enorm aanbod, afhankelijk van jouw postcode. In de Gezinsmap kun je bijvoorbeeld de Donald Duck, Privé, Tina, Story, Autoweek, Margriet, Quest, VT Wonen, Panorama, Libelle, Weekend en veel meer vinden. Het pakket is vervolgens nog uit te breiden met bijvoorbeeld een Avrobode, een Playboy of een Topgear. Het is maar wat je wilt: voor ieder gezinslid valt er wel wat te lezen! Ook kun je kiezen tussen hoe oud de bladen zijn die je wilt ontvangen. En natuurlijk geldt hiervoor: hoe ouder de tijdschriften, hoe goedkoper de leesmap is. Voor een set nieuwe bladen betaal je bijvoorbeeld voor de Gezinsmao €10,75, maar voor een set van 8 weken oud nog maar €5,10; per week wordt het bedrag minder. Ook kun je kiezen voor een Houdmap. 


Diensten van leesmap.nl

Wie wekelijks een leesmap wilt ontvangen met daarin de favoriete tijdschriften en bladen, kan een abonnement afsluiten bij leesmap.nl. 60.000 abonnees deden het al. Voor wie lid wordt, is er een keur aan welkomstcadeaus, variërend van een tablet en een stofzuiger tot cadeaukaarten van Blokker en Bol.com en een pannenset van Tefal of een Nescafé Dolce Gusto. Toch meer vrijheid nodig en wil je liever nergens aan vast zitten? Dan kun je ook kiezen voor een wekelijks opzegbaar abonnement. Dat is dan wel zonder het welkomstcadeau naar keuze. 

Bezorgen en ophalen bij leesmap.nl
De bezorger komt elke week ‘voor zover mogelijk’ op een vaste dag en een vaste tijd de leesmap bezorgen. De bezorger neemt de oude leesmap dan mee en controleert of alles er weer in zit en geeft meteen de nieuwe leesmap mee. Kun je niet thuis zijn voor de bezorger, dan kun je ook een vaste plek afspreken waar de bezorger de oude leesmap kan vinden en de nieuwe kan achterlaten. Net zo makkelijk!

De leesmap komt 52 weken per jaar. Ga je op vakantie, dan kun je dit doorgeven en dan wordt de leesmap tijdelijk gestopt, zonder dat je voor die periode nog hoeft te betalen. 

Klachten, complimenten of tips voor leesmap.nl

Ben je tegen problemen aangelopen met jouw leesmap? Leesmap.nl is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 12 en tussen 13 en 16 op telefoonnummer 0183-569130. Daarnaast zijn ze via de website en via email bereikbaar.

Heb jij ervaring met leesmap.nl?

Laat dan hier jouw bevindingen achter! Hoe is het om een leesmap te hebben van leesmap.nl? Zien de bladen er netjes uit en is de levering altijd op tijd? Wat moet je doen bij problemen en reageren ze goed op klachten? Help een ander en laat je beoordeling en ervaring achter op NederlandReview!

Lees hier de beoordelingen van echte klanten die een abonnement op een leesmap hebben bij leesmap.nl! Hoe is de service en de levering? Hoe zeg je op?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (30)

Anderen bekeken ook

close

leesmap.nl

Vergelijk reviews en bekijk leesmap.nl