KRO Magazine

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

KRO Magazine

Altijd weten wat er op televisie is en interessante achtergrondinformatie lezen? KRO Magazine geeft informatie met betrekking tot televisie, radio en achtergronden. Zo blijf je op de hoogte van alle ins en outs in de televisiewereld. Het magazine valt elke week op de mat, maar is ook online te bekijken.

Inhoud

Het magazine bevat een aantal vaste onderdelen uit het verleden zoals 'TV Toen'. In deze rubriek wordt er teruggekeken op diverse tv-klassiekers uit het verleden. Ken je bijvoorbeeld 'Starsky & Hutch' nog? Of 'de Showbizzquiz' met Ron Brandsteder? Daarnaast lees je in de rubriek 'Hoe is het nu met?' hoe het gaat met tv-persoonlijkheden omtrent wie het al een tijdje stil is. Pipo de Clown, Swiebertje en Ellen en Eddy van de comedy 'Vrienden voor het leven', ze komen allemaal langs.

Ook biedt KRO Magazine de digi-gids aan. Hierin worden de beste online kijktips doorgenomen. Met al deze tips is er altijd iets interessants te bekijken zonder dat je daar hard naar hoeft te zoeken. Daarnaast altijd een interessant interview met een betekenisvol voorbeeld uit de televisiewereld, denk aan mensen als: Tom Egbers, Coen Verbraak, Anita Witzier en vele anderen.

Over KRO magazine

De Katholieke Radio Omroep werd al in 1925 opgericht door pastoor Lambertus Perquin als de katholieke omroep KRO. Het best bekeken programma van de KRO is 'Boer zoekt vrouw' gepresenteerd door Yvon Jaspers. Ook staat de KRO bekend om haar detectives. In 2014 fuseert de KRO met mede-omroep, de NCRV. De KRO geeft naast het magazine ook het programmablad de Mikro gids uit. KRO magazine heeft een oplage van 200.000.

Service en klachten

Een abonnement kan zowel online als telefonisch afgesloten worden. Het Klant Contact Centrum is op weekdagen bereikbaar via 035-6726880 van 09:00 tot 17:30. Een jaarabonnement kost € 71,16. Nieuwe abonnees kunnen gebruik maken van een voordeling kennismakingsabonnement. Een proefabonnement stopt automatisch. Een regulier abonnement heeft een opzegtermijn van een maand. Opzeggen kan telefonisch of via het online opzegformulier. Je gegevens kan je beheren door zelf in te loggen via Mijn KRO Magazine.
Wordt de gids niet tijdig bezorgt, stuurt KRO Magazine zo snel mogelijk gratis een nieuw exemplaar toe.

Deel jouw ervaringen over KRO Magazine

Ben jij tevreden over de service van KRO Magazine? Of heb je op- of aanmerkingen of tips? Is het Klant Contact Centrum goed bereikbaar en krijg jij jouw magazine altijd op tijd in de bus? Deel dan jouw eigen ervaringen en beoordelingen hier in de vorm van reviews.


Wil jij andersom soms zelf ook meer weten? Lees dan alle reviews en beoordelingen van anderen op NederlandReview. En laat je goed informeren voordat je een abonnement afsluit.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

kro gids

D

desiato

16-05-2023

0