KaartDirect.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

KaartDirect.nl

Ben je op zoek naar digitale cadeaukaarten? Dan zijn de kaarten van KaartDirect.nl wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over dit bedrijf bekend is. Alle reviews zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is KaartDirect.nl?


Bij KaartDirect.nl kunnen volledige games, gamecards, entertainment cards, cadeaukaarten van diverse bedrijven, beltegoed en meer besteld worden. Je kan een product bestellen en deze binnen een minuut al per e-mail ontvangen. Volgens het bedrijf kan er op veilige en betrouwbare wijze afgerekend worden. Dit gaat via een betaalprovider welke erkend is. Als je betaling binnen is, ontvang je per e-mail en op scherm een nieuwe code. Het kan voorkomen dat je wilt weten hoeveel saldo er op je kaart staat. Dit kun je dan online opvragen. Je moet dan inloggen met een kaartnummer en pincode.


Bestelinformatie


De kaarten zijn binnen enkele stappen te bestellen. Selecteer allereerst een van de categorieën. Vervolgens zie je per categorie welke kaarten er precies worden aangeboden. Ook wordt getoond wat de kosten zijn. Je kunt een bestelling doen nadat je een account hebt aangemaakt. Als je deze al hebt moet je eerst inloggen. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, Bancontact en creditcard. Er kan ook achteraf afgerekend worden via Klarna.  Op de website staan alle betaalwijzen vermeld. Deze worden ook getoond tijdens het afrekenproces.


Retourbeleid


Aangeschafte tegoedboncodes kunnen niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is niet geldig bij digitale producten. Dit staat in de algemene voorwaarden die je akkoord geeft als je een aankoop doet. De aankopen kunnen niet tegen cash geld worden ingeruild. Het is ook niet mogelijk om iets door te verkopen. Het kan voorkomen dat je een licentie of code kwijtraakt of dat deze worden gestolen. In dergelijke situaties zal er geen vervanging plaatsvinden. Ieder product kan minimaal een keer worden gebruikt. Volgens dit bedrijf zullen alle codes die je koopt werken. Dit wordt zelfs gegarandeerd. Mocht je problemen ervaren ben je welkom om contact op te nemen. Ze stellen dat de helpdesk je vervolgens zo goed mogelijk probeert te helpen.


Privacy


Er wordt waarde gehecht aan privacy van klanten en website bezoekers. Dit komt tot uiting in een speciale privacyverklaring. Je kunt daar bijvoorbeeld lezen wat er met je persoonsgegevens gebeurt. Als je niet kiest voor registratie worden alleen je gegevens gebruikt die door je browser aan de server worden doorgegeven. Van websitebezoekers wordt bijgehouden wat de datum en tijd van je bezoek is. Ook wordt gekeken vanaf welke internetpagina je op de website bent beland. Er wordt ook beschreven hoe er met cookies wordt omgegaan. Dit is te lezen op een speciale cookiepagina.


Black Friday


Op Black Friday zijn bij veel bedrijven waarmee wordt samengewerkt mooie kortingen te krijgen. Er wordt onder andere samengewerkt met organisaties zoals Bol.com, Wehkamp en Coolblue. Op de websites van deze ondernemingen staan rond Black Friday allerlei deals vermeld. Nike en Adidas doen hier bijvoorbeeld ook volop aan mee. Je kunt tegoed op je account zetten zodat je van de aanbiedingen gebruik kunt maken.


Klantervaringen


Heb jij al een aankoop gedaan bij KaartDirect.nl? Oftewel ben je hier al klant? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Wat heb je hier besteld? Ben je tevreden over je aankoop? We waarderen het als je je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)