EO Visie

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

EO Visie

Heb je behoefte aan een magazine dat net zoveel om je geloof geeft als jijzelf? In het geval van het christelijke geloof is EO Visie dat misschien wel. Maar wat zal er nou echt allemaal in dit magazine staan? Zullen die interviews en andere artikelen wel interessant zijn? Zullen ze echt het evangelie van Jeszs wel goed kunnen verkondigen? Zullen die achtergrondverhalen wel diep genoeg ingaan op wat je zou willen lezen? Hoe makkelijk zal het zijn om een abonnement af te sluiten via de website van EO Visie? En zal er een EO Visie klantenservice zijn die je kan helpen als je magazine niet arriveert of je een andere vraag hebt? Alleen mensen die al lid van EO Visie zijn of op zijn minst een nummer hebben gelezen kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om erachter te komen of EO Visie iets voor jou zou kunnen zijn. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen laten zien wat er van EO Visie verwacht kan worden.


Over EO Visie

EO Visie is een magazine. Ze zijn zelfs, ten minste volgens hun website, het grootste christelijke magazine van Nederland. Je kunt in hun magazine allerlei verhalen vinden die boordevol staan met hoopvol leven en geloven. Het is een weekmagazine en je zult dus iedere week opnieuw kunnen genieten van interessante artikelen. Zo zijn er bijvoorbeeld interview en andere achtergrondverhalen te vinden. Hiermee willen ze jou als lezer inspireren om je leven met Jezus vorm te geven. Ook houden ze je op de hoogte van al het nieuws uit de christelijke wereld zodat je weet wat er momenteel speelt. Op die manier ben en blijf je betrokken bij de missie van de EO. Die missie is namelijk het verkondigen van het evangelie van Jezus. En naast al deze dingen zijn ze ook gewoon een televisiegids. Ze kunnen je namelijk ook informeren over wat voor een programma’s er op tv komen of wat de radio allemaal uitzend.


 


Diensten van EO Visie

Je kunt via de website van EO Visie een abonnement op het magazine afsluiten. Als nieuw lid krijg je dan de keuze uit drie welkomstcadeaus. Er is een cd van Sela genaamd God van Leven. Je kunt ook kiezen voor het Dagboek Alle Dagen van Arie van der Veer. Dit is een nieuw Bijbels dagboek waarin de schrijver 365 overdenkingen heeft opgeschreven. En dan als laatste is er dan nog Nieuw Gebedenboek van Toon Hermans. Daarin vind je spirituele teksten en een bundel met honderd versjes, overpeinzingen en sketches. Mocht er iets niet helemaal goed gaan met het afsluiten van je abonnement dan kun je de klantenservice van EO Visie benaderen.


Klachten, Complimenten en Tips voor EO Visie

Ben jij al lid van EO Visie? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met dit christelijke magazine. Hoe spiritueel waren die teksten nou echt? Kon je interessante interviews en achtergrondverhalen vinden of was het allemaal niet wat je zocht? En hoe behandelde EO Visie’s klantenservice je toen je ze alleen een vraag wilde stellen? Laat je eigen EO Visie review achter en vertel ons wat jouw mening over dit magazine nou echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)