Donald Duck weekblad | Duckstadshop

4
5

Bestellen

2.9

Service

4.3

Prijs

3.9

Levering

42.9%

Zou hier weer kopen

Donald Duck weekblad | Duckstadshop

De meeste van ons kennen die overbekende driftige eend in matrozenpakje wel. Ooit begonnen als een van de eerste figuren van Walt Disney, maar ondertussen is Donald Duck een huishoudbegrip met een eigen tijdschrift. Wellicht was je zelf lid toen je nog thuis woonde en wil je dit stokje graag doorgeven aan jouw eigen kinderen. Dan wil je natuurlijk wel eerst weten of het aangaan van een abonnement net zo vrolijk is als het stripblad zelf beweert te zijn. Laat je daarom hier adviseren door de consumenten die jou zijn voorgegaan en lees hier de reviews van hun ervaringen. Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar jouw mening en beoordeling, dus kom snel terug voor een recensie.

Duckstad & Co.

Veel van de avonturen van Donald en zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak spelen zich af in Duckstad en omstreken. Hier wonen onder andere ook zijn vriendinnetje Katrien, vijand Guus Geluk, oma Duck, Gijs Gans, Willy Wortel, oom Dagobert, Goofy, Clarabella en Karel. Maar ook Duckstad kent zo zijn beroemdheden, want het is ook de woonplaats van Mickey en Minnie Mouse, en het werkgebied van de Zware Jongens en de snode kat Boris Boef. Veel mensen, zowel jong als oud, vinden het leuk om hierover te lezen. Wist je dat stripboeken  en comics leuke en toegankelijke manieren zijn om kinderen vertrouwd te maken met lezen? De woorden worden slechts bijzaak voor het kind, maar ondanks dat de plaatjes en tekeningen aantrekkelijker zijn, worden de woorden stiekem wel opgepikt, herkend en opgeslagen. Een kind leert dus spelenderwijs lezen, zonder dit zelf echt te beseffen.

Tijdschriftabonnementen

Hoewel veel papieren tijdschriften en kranten het moeilijk hebben dankzij de digitalisering, is het nog steeds mogelijk om een abonnement af te sluiten op de overgebleven magazines. Vaak is het mogelijk om vooraf een bepaalde tijd te kiezen, en anders is het een kwestie van de opzegtermijn in de gaten te houden. Vanaf het moment van afsluiten en betaling valt vervolgens het weekblad wekelijks in de brievenbus. Is het een maandblad, dan is het uiteraard maandelijks. De abonnementen zijn doorgaans relatief eenvoudig op te zeggen.Donald Duck weekblad | Duckstadshop

Donald heeft al heel lang een eigen tijdschrift. Je kunt je op dit blad abonneren via de Duckstadshop of iemand een abonnement cadeau geven. Er is keuze uit verschillende varianten en verschillende tijdschriften. Je kunt kiezen voor een abonnementsvorm van tien nummers, een jaar, of het uitgebreidere Dubbelduck. Afhankelijk van welke versie je hebt gekozen, is er ook een digitaal leesbaar deel en abonnee-edities. Naast de ‘gewone’ Donald Duck, zijn er ook nog versies zoals de Junior, Pocket, Extra of de Katrien Duck. Ook hier zijn verschillende abonnementen in mogelijk. Naar eigen zeggen zijn alle abonnementen eenvoudig opzegbaar, maar of dit zo is, lees je hier in de de klantenrecensies.

Reviews van klantenervaringen

Voordat je een abonnement afsluit, wil je weten waar je aan begint. Of het nu om een vrolijk weekblad gaat, een telefoonabonnement, of Je wilt gewoon weten waar je aan toe bent. Is het opzeggen van het abonnement bijvoorbeeld net zo eenvoudig als het afsluiten? Hoe gaat de verspreider om met klachten als een tijdschrift verkreukeld en doorweekt in de brievenbus belandt? Is een abonnement echt goedkoper dan losse nummers in de winkel? Worden de lezers en abonnees daadwerkelijk vrolijk of krijgen ze te maken met Donalds beroemde driftbuien? Lees, schrijf of deel het hier in de recensies en laat jouw ervaring en beoordeling horen. Jouw mening telt echt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Anderen bekeken ook