Disney Store

5
10

Bestellen

2

Service

6

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Disney Store

Wil je producten met betrekking tot Disney kopen? Heb je weleens van de Disney Store gehoord? Wellicht kun jij bij de Disney Store precies vinden waar je naar op zoek bent. Bekijk op deze pagina wat de ervaringen bij de Disney Store zijn.

Wat is Disney Store?

Disney Store is een internationale keten van speciaalzaken die alleen Disney-gerelateerde artikelen verkoopt, waarvan vele exclusief, onder de eigen naam en Disney Outlet. Disney Store is een businessunit van Disney Consumer Products met het Disney Parks, ervaringen, product segmenten van het conglomeraat The Walt Disney Company.

Ze stellen dat uitstekende kwaliteit en goede service bij hun hoog in het vaandel staan. Ze willen graag het verschil maken. Volgens de mensen van deze shop verkopen ze artikelen van de hoogste kwaliteit. Ze zijn er trots op dat ze uitzonderlijke service kunnen leveren. De mensen van dit bedrijf geven aan pas blij te zijn als jij ook blij bent.

Je kunt iets binnen enkele stappen bestellen. Ga allereerst op zoek naar het product dat je wilt kopen. Als je deze hebt gevonden dien je die in je online winkelmand te doen. Je kunt hierna verder gaan met winkelen. Een andere optie is dat je de stappen doorloopt richting de betaalpagina.

Verzendinformatie

Als je bestelling het magazijn heeft verlaten zal je een e-mail ontvangen. In dit schrijven ontvang je een link waarmee je jouw pakket kunt volgen. Als je een grote bestelling hebt geplaatst of een Disney Partner-product hebt besteld, krijg je een eigen trackingnummer. Controleer of je deze e-mail hebt ontvangen. Deze mail kan ook in je spammap binnen komen.

Zodra je pakket klaar is om bij je bezorgd te worden, ontvang je een sms met een periode van twee uur voor wanneer je je pakket kunt verwachten. Als je niet thuis bent om je zending in ontvangst te nemen, kun je hierop reageren en de koerier vragen om je pakket bij de buren achter te laten. Pakketten kunnen ook worden achtergelaten op een locatie die de bezorger als een veilige locatie beschouwt, bijvoorbeeld in een veranda of bijgebouw.

Retourinformatie

Het kan voorkomen dat je artikel stuk is. Je kunt dan gebruik maken van de retourprocedure. De medewerkers van het bedrijf geven aan het vervelend te vinden als je niet tevreden bent met je bestelling. Het verzoek is om in zulke situaties contact met de klantenservice op te nemen.

Als je een defect artikel aan 'Disney' retourneert, zorg er dan voor dat je een bewijs van verzending hebt voor je administratie. Het bedrijf stelt niet verantwoordelijk te zijn voor geretourneerde producten totdat ze bij hun in het magazijn zijn aangekomen.

Als je een artikel naar het bedrijf terugstuurt, moet je dit binnen 30 dagen na ontvangst van het product doen. De producten moeten hierna weer verkocht kunnen worden.

Als je een artikel wilt ruilen, moet je het originele artikel terugsturen naar hun magazijn, zodat de terugbetaling in gang gezet kan worden. Als je een ander product wilt kopen zal je die opnieuw moeten bestellen.

Klantervaringen

Ben jij al klant bij Disney Store? Welke artikelen heb je allemaal bij deze organisatie gekocht? Ben je tevreden met de kwaliteit? Wat vind je van de prijzen die je moet betalen? Zijn je producten op tijd bij je afgeleverd? Deel je ervaringen over Disney Store op deze pagina van NederlandReview.

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook

close

Disney Store

Vergelijk reviews en bekijk Disney Store