Blinkist

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Blinkist

Zoek je een abonnement service voor boeken? Wellicht is Blinkist een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk eerst eens welke klantervaringen er bij deze organisatie bekend zijn. Je leest hier alleen onafhankelijke en objectieve bedrijfsbeoordelingen. 


Wat is Blinkist?


Blinkist is een abonnement service voor boeken. Het bedrijf is gevestigd in het Duitse Berlijn. Deze organisatie is opgericht in 2012. Het bedrijf is door vier vrienden opgestart. Het heeft ongeveer zeven miljoen gebruikers. Het bedrijf stelt dat bijna niemand de tijd heeft om alles te lezen wat ze graag zouden willen lezen. Toch verliezen we volgens Blinkist talloze uren aan activiteiten die  weinig vreugde brengen, zoals pendelen, klusjes en staren naar je telefoon. Blinkist verbindt 6 miljoen lezers wereldwijd met de grootste ideeën uit de bestverkochte non-fictie via audio en tekst van 15 minuten. Mocht je willen weten welke boeken je exact kunt lezen en luisteren adviseren we je een kijkje te nemen op de website van Blinkist.


Belangrijke inzichten 


Via Blinkist krijg je belangrijke inzichten. Je kunt in 15 minuten lezen of luisteren naar de belangrijkste ideeën van bestverkochte non-fictie titels. Je kunt echt in audioboeken duiken. Zo ga je dieper in op jouw favoriete onderwerpen met audioboeken van volledige lengte en geniet je van originele inhoud. Je kunt nieuwe perspectieven met exclusieve shows en podcasts ontdekken. 


Abonnementen 


Je kunt jaarlijks flink besparen met het abonnement welke op het moment van schrijven het populairst is. Deze abonnementsvorm begint gratis met een proefperiode van 7 dagen, zodat je Blinkist zonder risico kunt verkennen. Probeer het uit met het maandabonnement. Met deze optie kun je zien of Blinkist iets voor jou is en kun je op elk moment annuleren. Je kunt het dus helemaal zelf op je gemak uitproberen. 


Proefperiode starten 


Je start jouw gratis proefperiode van 7 dagen door je aan te melden voor een Blinkist-jaarabonnement. Je bent niet verplicht om het hele jaar te blijven en er worden pas kosten in rekening gebracht nadat de gratis proefperiode van zeven dagen voorbij is: abonneer je, leer naar hartelust en annuleer op elk moment voordat jouw zeven gratis dagen zijn verstreken. Houd er rekening mee dat je slechts één keer een proefperiode mag starten. Als je eerder een Blinkist-abonnement hebt gekocht, kun je geen nieuwe proefperiode starten.


Wetenswaardigheden 


Als je een jaarabonnement met een proefabonnement koopt, worden er kosten in rekening gebracht nadat de gratis proefperiode van 7 dagen voorbij is. Als je een maandabonnement koopt, worden er direct kosten in rekening gebracht. Jouw abonnement zal automatisch maandelijks of jaarlijks worden verlengd, afhankelijk van het abonnement dat je hebt gekozen. Als je jouw abonnement annuleert, wordt het niet verlengd aan het einde van uw abonnementscyclus. Het eindigt als de periode waarvoor je hebt betaald is verstreken. Je kunt je proefperiode of abonnement opzeggen in je accountinstellingen. Als je annuleert tijdens de proefperiode, worden er geen kosten in rekening gebracht.


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je al klant bij Blinkist? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij Blinkist. In welke hoedanigheid heb je samengewerkt met Blinkist? Wat vind je van de abonnement service voor boeken? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking aan met Blinkist? Jouw mening is goud waard. We stellen het absoluut op prijs als jij je visie over Blinkist deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)