Autoweek

2
2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Autoweek

Wilt u ook graag weten waarom iemand de Autoweek leest en waar deze over gaat? En hoe zit dat met die autoautoriteit? Benieuwd naar hun mening en ervaring? U vindt het hier! Heeft u al een mening? Wij lezen die graag!

Autoweek, de zelfbenoemde autoautoriteit

Dit tijdschrift en de bijbehorende website laten weinig aan de verbeelding over: het gaat over auto’s. Daarbij gaat het niet alleen over die droomauto’s, maar ook over de alledaagse modellen waar u wellicht naast in de file staat. Ook de praktische zaken waar iedere eigenaar van een auto mee te maken heeft komen aan bod. Kortom, Autoweek is gericht is op iedereen die van alles en nog wat over auto’s wilt weten. Van doorgewinterde autofanaat die nieuws over de nieuwste modellen wilt weten tot tiener die vorige week zijn rijbewijs heeft gehaald en nu op zoek is naar een gunstige occasion via de website www.autoweek.nl.

Zowel het tijdschrift als de website geven de lezer verschillende mogelijkheden zijn of haar kennis over auto’s te vergroten. Denk hierbij aan onder andere autoreviews, gebruikersreviews, testuitslagen van autotests, een verbruiksmonitor om de zuinigheid van een auto in beeld te brengen, de mogelijkheid occasions te zoeken en verschillende auto’s te vergelijken in de autovergelijker. Ook is er informatie te vinden over het leasen van een auto via een private lease. Daarbij wordt ook per auto de bijtelling genoemd en is er via de website de mogelijkheid om hier echt op te zoeken. Dat is zeker niet onverstandig om te weten als u een auto via uw werk leaset of op het punt staat dit aanbod te krijgen naar aanleiding van die promotie. Niemand zit te wachten op vervelende verrassingen achteraf. Maar ook die ene dure auto die voor altijd een droom zal blijven, kunt u een stukje mee-ervaren in de beschrijving van de rij-impressie.
Verder wordt er ook wat meer praktische informatie en advies verstrekt over bijvoorbeeld het verkopen en financieren van auto’s, tips voor het kopen of importeren van auto’s, het onderhoud, en welke banden nodig zijn. Ook worden mogelijke kosten in beeld gebracht. Daarbij gaat het niet alleen om de bijtelling bij het leasen van een auto, maar ook om kosten als de BPM, wegenbelasting, motorrijtuigenbelasting, onderhoudskosten, verbruik en waardebepaling. Punten waar iedereen met een auto vroeg of laat mee te maken zal krijgen. Vragen die niet in het tijdschrift of in de online artikelen beantwoord worden, kunnen op het Forum gesteld worden. Er is altijd wel iemand die het antwoord weet of op zijn minst nuttige tips kan geven. Naast alle informatie en adviezen, biedt Autoweek ook de mogelijkheid om lezers een autoverzekering via Autoweek Verzekeringen af te sluiten.

Autoweek is ook te volgen via Facebook, Google+, Instagram, RSS, Twitter en YouTube

Heeft u ervaring of wilt u ervaring op doen?

Dus heeft u ervaring met bijvoorbeeld dat pareltje van een occasion, het afsluiten van een verzekering via Autoweek Verzekeringen, leest u er graag het laatste autonieuws of heeft u de website voor informatie opvragen gebruikt? Laat gerust een review achter. Staat u op het punt een van deze ervaringen op te doen, lees dan gerust de meningen van uw voorgangers. Zo helpen we elkaar.
 

Wat vinden autoliefhebbers van Autoweek? Hoe verging het die buurman die op zoek was naar een nieuwe auto? Lees alle ervaringen hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Anderen bekeken ook

close

Autoweek

Vergelijk reviews en bekijk Autoweek