NRC

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

NRC

Wil jij de krant lezen? Dan is een abonnement op het NRC wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over dit dagblad bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.

Wat is NRC?

NRC is een Nederlands dagblad. Deze krant die online en via een papieren uitgave is te lezen, geeft aan dat je door hun journalisten de wereld beter zal begrijpen. Abonnees kunnen volledig toegang krijgen tot informatie die veelzijdig en volledig is. In het NRC lees je onder andere nieuws en verhalen op basis van onderzoeksjournalistiek. Uiteindelijk kan jij door al het leeswaar je eigen mening vormen. Volgens het NRC hebben leden altijd toegang tot betrouwbaar nieuws via krant, website en app. Nieuwe abonnees kunnen aanspraak maken op kennismakingskorting. Leden kunnen nieuwsbrieven lezen en NRC-podcasts beluisteren. De krant heeft een specifieke journalistieke code opgesteld waar NRC-medewerkers zich aan moeten houden.

Geschiedenis

Het NRC stelt een rijke geschiedenis te kennen. Op de website is informatie te lezen vanaf de oprichting in het jaar 1970. Het blad is het resultaat van een fusie tussen het Algemeen Handelsblad en de Nieuwe Rotterdams(ch)e Courant. Omdat het met deze twee liberale bladen financieel niet goed ging, werd gekozen voor een fusie. De eerste uitgave van NRC Handelsblad verscheen op 1 oktober 1970.

Abonnementen

Via de website kunnen 3 verschillende abonnementsvormen afgesloten worden. Het gaat hierbij om het ‘Digitaal Basis’, ‘Digitaal Plus’ en ‘Digitaal + Papier’ abonnement. Als je Digitaal Basis abonnee bent kunnen alle online artikelen op nrc.nl en in de app gelezen worden. Er is dan geen toegangsmogelijkheid tot de digitale krant. Bij het Digitaal Plus abonnement wordt onbeperkte toegang geboden tot lezen van online artikelen en de digitale krant. Het online dagblad is de online weergave van de papieren krant. Je hebt ook de mogelijkheid om exclusieve nieuwsbrieven te lezen. Deze zijn geschreven door NRC-redacteuren. Deze plusabonnementen kunnen met een gezinslid gedeeld worden.
Als je liever de fysieke krant leest kan je kiezen tussen NRC Compleet of NRC Weekend abonnement. Weekendabonnees ontvangen op zaterdag de extra dikke weekendeditie thuisbezorgd. Bij NRC Compleet ontvang je de krant op werkdagen en op zaterdag. Je hebt ook onbeperkt digitaal toegang. De exacte tarieven voor de verschillende abonnementen staan vermeld op nrc.nl.

Bezorginformatie

Kies je ervoor om het NRC te laten bezorgen? Dan is de bezorginformatie wellicht interessant voor jou. Het is mogelijk om online een bezorgklacht in te dienen. Je zal dit zo snel mogelijk moeten doen, zodat er actie ondernomen kan worden. De krant wordt op werkdagen voor 07:00 uur en zaterdagen voor 08:00 uur bezorgd. Voor sommige plekken in Nederland gelden uitzonderingen. Het is niet mogelijk om kranten na te bezorgen. Er is wel toegang tot de digitale editie. In het buitenland kan je de NRC De Week ontvangen. Dit is een samengestelde wekelijkse editie die iedere maandag per post wordt verstuurd.

Financiën

Facturen worden per post verstuurd. Kies je voor automatische incasso? Dan zal je van de bank een bericht ontvangen wanneer iets afgeschreven gaat worden. Wanneer je een nota zal ontvangen hangt af van het soort NRC-abonnement dat je hebt. Via de website kunnen facturen ingezien en gedownload worden. Betalingen kunnen op verschillende manieren verricht worden. Betaalopties zijn per bankoverschrijving, creditcard of automatische incasso. Bij factuurbetalingen worden er € 5,- per factuur aan administratiekosten in rekening gebracht. Er kan zelfs gekozen worden uit een kwartaal-, halfjaar- of jaarbetaling. Betaalmethodes kunnen tussentijds gewijzigd worden. Om een bankrekeningnummer te controleren wordt een eurocent afgeschreven.

Klantervaringen

Ben je al klant bij NRC? Heb je al een abonnement bij dit dagblad? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Zou je andere mensen aanbevelen hier abonnee te worden? Is dit een interessant dagblad? We stellen het op prijs als je een review schrijft op deze pagina. Het is dan mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)