123tijdschrift.nl (heet nu kiosk)

7.1

Bestellen

5.6

Service

7.1

Prijs

6.7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

123tijdschrift.nl (heet nu kiosk)

123tijdschrift.nl: Ervaringen

Als je van je geld af wilt, moet je vooral een abonnement op een tijdschrift nemen. Al kijk je het periodieke poststuk nooit in, de rekening loopt toch gewoon door. Je hebt immers getekend voor een abonnement met een bepaalde looptijd. Maar voor wie juist geld wil besparen, kan het afsluiten van een abonnement ook een feest zijn, want er zijn tal van websites die grote kortingen beloven wanneer je een abonnement bij hen afsluit. Soms kunnen die abonnementen zonder dat je er erg in hebt, nog steeds langer doorlopen dan dat je de bladen leest, maar soms worden de (proef)abonnementen ook automatisch stopgezet. 123tijdschrift.nl is zo’n aanbieder van goedkope abonnementen, maar bieden zij wel waar voor je geld? Zit je nergens onverhoopt aan vast? En… léés je daadwerkelijk de bladen en tijdschriften die je besteld hebt?


Over 123tijdschrift.nl

123tijdschrift.nl is een grote verstrekker van scherpe aanbiedingen van abonnementen op allerlei soorten tijdschriften, tv-gidsen, glossies en dagbladen, zowel Nederlands- als Engelstalig. Via de website kun je eenvoudig het abonnement van je keuze selecteren. Kies bijvoorbeeld voor een prijscategorie (tot €5,-, €5-€10, €10-€20 of boven de €20), een speciale actie (een abonnement met of zonder cadeau) of voor een blad uit een van de vele categorieën: mannen- of vrouwenbladen, reistijdschriften, vakbladen, autobladen, jeugdbladen, computerbladen, wandel- en fietsbladen, fotobladen, roddelbladen, hobbybladen, kooktijdschriften, sportbladen, et cetera. En als het gaat om merken, dan zijn er al helemaal veel voorbeelden te noemen. Een greep uit het aanbod: Linda, het Parool, Voetbal International, Libelle, Privé, ELLE, AutoWeek, Cosmopolitan, Flow, Donald Duck, Telegraaf, Volkskrant, AD, Playboy, Quote, Women’s en Men’s Health, Avrobode, Psychologie en Filosofie Magazine, Flair, Residence, Veronica Magazine, Hitkrant, Happinez, National Geographic, Tina, delicious, TrosKompas, Okki en Winelife.

 


Diensten van 123tijdschrift.nl

123tijdschrift.nl biedt een zeer grote collectie (zelf zeggen ze dat het de grootste is) aan met een ‘supersnelle’ levering. Klanten kunnen kiezen uit doorlopende abonnementen of een gok wagen met een spontaan proefabonnement. Ook is het mogelijk om een abonnement als cadeau voor iemand anders af te sluiten, deze abonnementen stoppen automatisch. Naast kortingen biedt 123tijdschrift.nl ook ander soort acties en geven ze (welkomst)cadeaus weg bij het afsluiten van abonnementen. Daarnaast bieden ze een laagste-prijs-garantie. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je snel de nieuwste aanbiedingen en abonnementen binnen en krijg je direct een kortingscode ter waarde van €3,50, waarmee je alvast een (half) tijdschrift kunt afbetalen als je een abonnement zou nemen…


Klachten over 123tijdschrift.nl

Problemen met het afsluiten van een abonnement, heb je een verkeerd blad besteld of is je gedroomde tijdschrift nooit aangekomen? 123tijdschrift.nl is op allerlei manieren bereikbaar. In de eerste plaats natuurlijk via de website, daarnaast is de klantenservice bereikbaar per email en per telefoon (maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.00). 


Een abonnement afgesloten via 123tijdschrift.nl? Hoe beviel dat? Had je inderdaad het grootste aanbod dat je ooit bij elkaar hebt gezien, of viel het toch tegen? Was de levering zo supersnel als ze beloven, of heb je er boos achteraan moeten bellen? In hoeverre wil je iedereen 123tijdschrift.nl aanraden, of juist waarschuwen? Laat hier je ervaringen achter!


Ervaringen over 123tijdschriften.nl van consumenten die u voorgingen. Lees reviews en bekijk kortingscodes!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

vtwonen

Het scheelde flink geld met los kopen. Heb 'm een paar keer ontvangen en toen hield het vanzelf op. Weet niet of ik nu een abonnement neem, maar was leuk om te proberne.

M

Moniek

20-05-2022

58

Bladcadeau

Never ever zal ik iemand dit cadeau doen. Heb r zelf één cadeau gekregen. Blad uitgezocht en ik zou em de volgende maand krijgen. Helaas niets... contact gezocht. Tot 4 maal toe kreeg ik t bericht dat ik em de volgende maand zou krijgen. Laatste maal om opheldering gevraagd ipv van continue zeggen dat ik em de volgende maand zou krijgen. Daarna ben ik doodgezwegen. Ik heb t opgegeven....

S

Sandy

22-03-2020

58

Gardeners World

Leuke aanbieding van 1 jaar gedaan. 10 nummers voor 33. Heb een bevestiging gekregen en alle nummers komen op tijd. Alleen nu wilde ik opzeggen en blijkt dat alle klantenservice nummers en linkjes op hun website verwijzen naar Sanoma. Klantenservice van Sanoma gaf aan mijn abonnement niet in hun systeem te hebben. Er is vervolgens geen contact te krijgen met deze partij. Via klantenservice bladcadeau (onderdeel van sanoma) per mail een nummer gekregen. Daarna aan de lijn met FNL die mij wel in het systeem hadden. Medewerkers Sanoma en FNL vinden het een vreemde gang van zaken en zouden het doorgeven aan hun meerdere. Ondertussen wel het blad op kunnen zeggen alleen niet met de opzegtermijn van 1 maand. Het blad Gardeners World is ook niet meer te vinden op de website van 123tijdschrift.

S

Sandra

11-07-2019

58

Donald Duck

Ik heb 2 keer een Donald Duck abonnement besteld, 28 nummers betaald, maar 25 ontvangen en 9 nummers, maar 8 nummers ontvangen. Heeft te maken met kwartalen waar Sanoma mee werkt, werd mij gezegd. E.e.a. houdt in dat ik 4 nummers te veel betaald heb, dus de abonnementen zijn niet zo goedkoop als wordt voorgesteld.

A

anoniem

08-01-2019

58

Donald Duck voor mijn neefje

Donald Duck besteld voor mijn neefje. Zo'n kortlopend en als het goed is uit zichzelf stoppend abonnement. Hij vindt Donald Duck helemaal het einde en dit vond ik een leuk kerstpresentje voor de kleine man!

F

Flo

19-12-2016

58

Valse beloftes

ik kreeg geen ontvangstbevestiging. Daar heb ik om gevraagd, daar werd vrij snel op gereageerd door deze nogmaals te sturen. Maar nooit dat ik een krant kreeg. Nog een paar maal aangeklopt bij de klantenservice. Eerst nog reactie, later niet meer, ook niet op een vraag op facebook. Toen heeft mijn man het ook nog eens geprobeerd. Wel een ontvangstbevestiging maar na 2 weken nog geen krant gezien. Allemaal bedrog dus naar mijn idee. Als iets te mooi is om waar te zijn, is dat vaak ook zo. Dat weet ik nu weer.

S

Sandra van de Vreugde

14-11-2016

58

Cadeau of zelf aanbiedingen

Vetleuk om dingen te proberen en hier heb ik vaak een goede aanbieding gevonden Heb bijvoorbeeld net Flow geprobeerd en dat was dus heel leuk! En heb ook net Men's Health cadeau gedaan, want dat kan dus ook.

Z

Zania

15-01-2016

58

Libelle met korting

Leuke aanbieding om eens te kijken of Libelle wat voor mij is 5 nummers voor 15 euro ofzo, nou dat is wel de moeite waard vond ik Het eerste nummer kwam wel veel later dan gedacht, er was iets fout gegaan ergens in hun systeem. Maar nu gaat het goed en het is een heel leuk blad!

M

Mevr. De Jong

24-12-2015

58

Korting op tijdschriften

Abonnementen op tijdschriften zijn altijd zo duur. Waarom zijn die altijd zo duur? Ik neem altijd korte abonementen, want dan krijg je korting!! En nu heb ik 123tijdschrift ontdekt, daar kun je veel kiezen. Ik ga nu de Linda eens proberen

A

Angelique Ribbens

18-10-2015

20