Wonderbly

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Wonderbly

Ben je zoekende naar kinderboeken welke gepersonaliseerd zijn? Dan is het platform en Wonderbly wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Je leest hier alleen objectief en onafhankelijk geschreven reviews.


Wat is Wonderbly?


Via Wonderbly kunnen gepersonaliseerde kinderboeken gekocht worden. Het betreft hier een online boekenbedrijf. De bedenkers van dit bedrijf vinden de fantasie van kinderen pure magie. Het gevoel wat de kids door het lezen krijgen wordt omschreven als dierbaar en grenzeloos. Bij Wonderbly stellen ze betekenisvolle verhalen te verzinnen. Als een kind een van de boeken leest, leert hij of zij niet alleen zichzelf kennen, maar ook de wereld daar omheen. Het zorgt naar eigen zeggen voor nieuwsgierigheid, zelfvertrouwen en empathie. Een goede voorbereiding op nieuwe fases in hun leven. Volgens onderzoekers geeft personalisatie positieve kracht aan een kind.


Boeken en aanbiedingen


Via de categorie ‘onze boeken’ kun je naar ‘alle boeken’ gaan. Daar wordt getoond welke gepersonaliseerde boeken er allemaal worden aangeboden. De producten richten zich op kinderen van alle leeftijden. Het betreffen, naar eigen zeggen, stuk voor stuk prachtige verhalen. Het leesvoer is al gelezen door ruim zes miljoen kinderen (en volwassenen) over de wereld verspreid. Per exemplaar wordt aangegeven voor welke leeftijdsgroep er is geschreven. Je kunt per item zien wat de prijs is die er betaald moet worden. Ook wordt er per product meer inhoudelijke informatie beschreven. Er is ook een speciale ‘Aanbiedingen & Deals’ pagina. Daar worden kortingen weggeven zodat je minder hoeft te betalen. Er worden ook bundelaanbiedingen weergegeven. Wil je graag op de hoogte blijven van salesacties? Dan kun je je inschrijven op de nieuwsbrief. Via dat schrijven worden acties als eerste doorgegeven.


Bestellen


Wil je iets online bestellen? Dat is binnen een aantal stappen te realiseren. Je kan via verschillende thema’s kijken wat er wordt aangeboden. Er kan met een klantaccount of als gast besteld worden. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn Apple Pay, Visa, Mastercard en American Express. Bestel je iets dat je als cadeau wilt geven? Dan kun je dit in laten pakken.


Verzenden


Natuurlijk wil je weten hoeveel tijd het in beslag neemt voordat je jouw pakket zal ontvangen. De exacte levertermijn hangt af van de plek waarnaar iets verstuurd moet worden. Op de site staat een selectie van landen en bijbehorende levertijden. Ieder boek moet apart gedrukt worden. Bijzondere en unieke exemplaren hebben soms een langere verwerkingstijd nodig. De exacte levertijd wordt doorgegeven tijdens het bestelproces. Heb je vragen over de verzending? Kijk dan in het informatiegedeelte op de verzendpagina.


Retourneringen


Ben je onverhoopt ontevreden of heb je een andere reden om af te zien van een aankoop? Dan is het net als bij andere online shops mogelijk om een retour in gang te zetten. Een bestelling kan geannuleerd worden vanwege meerdere redenen. Bijvoorbeeld als je jouw bestelling niet binnen 40 dagen hebt binnen gekregen. Een andere reden is dat een product met een fout of ander mankement bij je is afgeleverd. Om annuleringen door te geven moet er een e-mail gestuurd worden naar hello@wonderbly.com.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Wonderbly? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Hoeveel boeken heb jij hier besteld? Heb je het idee dat jouw kind hier baat bij heeft gehad? Hoe heb je het bestelproces ervaren? We stellen het enorm op prijs als jij je mening deelt via een review op deze pagina.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)