Top1Toys

4

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Top1Toys

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je speelgoed in alle soorten en maten kunt kopen? Top1Toys is een dergelijk bedrijf. Om te zien of dit bedrijf iets voor je kan zijn doe je er verstandig aan de reviews op deze pagina door te nemen. De reviews zijn allemaal onafhankelijk en objectief.  


Wat is Top1Toys?

 


Top1Toys is een bedrijf waar je allerlei soorten speelgoed kunt kopen. Dit speelgoed is in winkels te koop. Daarnaast kun je dit speelgoed online kopen. Als je op de website van Top1Toys bent kun je een keuze maken uit hoofdcateogrieen: al het speelgoed, per leeftijd, merken, acties & folders, mijn schoolbox, verjaardagsbox en baby paspoort.  


Er wordt door het bedrijf aangegeven dat speelgoed belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Zij stellen dit als geen ander te weten. Kinderen van iedere leeftijd leren zich hierdoor te vermaken. Ze leren ook om samen te spelen met andere kinderen. Er is speelgoed in diverse maten en soorten. Achterliggende gedachte hiervan is dat er op deze wijze voor elk kind wel iets leuks te vinden is. Kinderen kunnen zich volgens het bedrijf dag in en dag uit uren vermaken met het speelgoed. Je kunt online het assortiment van Top1Toys bekijken. Daarnaast kun je de mogelijkheden ontdekken.


Online bestellen

 


Je kunt zoals eerder vermeld online bij Top1Toys bestellen. Het bedrijf geeft aan service, advies en kwaliteit al bijna 20 jaar hoog in het vaandel te hebben staan. Bij dit speelgoed bedrijf kunnen mensen terecht voor een enorm groot aanbod aan speelgoed. In de voorraad zijn ook exclusieve speelgoedartikelen te verkrijgen. Betalingen doe je veilig via iDEAL, creditcard en KidsCadeau giftcard. Mocht je voor 16:00 uur in de middag bestellen, zul je jouw artikelen de volgende dag al in huis hebben.  


Vragen over het speelgoed

 


Heb je iets aan dit bedrijf te vragen? Bijvoorbeeld een vraag over het speelgoed uit het assortiment? Er wordt aangegeven dat ze je in dit soort situaties graag verder helpen. Je kunt zowel per telefoon als mail contact opnemen. De klantenservice van Top1Toys is te bereiken van 08:30 uur 's ochtends tot en met 17:00 uur 's avonds. Je kunt de nieuwste folders en LEGO brochures via de website van Top1Toys bekijken. Als je dit doet zul je ten aller tijde op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes en producten.  


Klachten

 


Het bedrijf doet er alles aan om alles goed te laten verlopen. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat iets niet in orde is. Het bedrijf raadt aan om klachten in eerste instantie kenbaar te maken via het bedrijf. Dit kun je doen door een e-mail te sturen. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil door te geven aan de Stichting Webwinkelkeur via de volgende link. Het is sinds half februari 2016 voor consumenten mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commisie. Dit platform is benaderbaar via de volgende link . Als jouw klacht nog nergens anders in behandeling is dan kun je je klacht ook nog indienen bij de Europese Unie.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens speelgoed gekocht bij Top1Toys? Ben je tevreden over de producten/diensten van Top1Toys? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Top1Toys? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Mede dankzij jouw input kan NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijven.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Beschimmeld speelgoed

Beste mensen, Let goed op voor dat je hier iets besteld. Helaas is bijna alles wat wij hebben besteld beschimmeld geleverd. Waarschijnlijk wordt het niet goed bewaard of het is afgedankte speelgoed. Nu weet ik niet wat erger is de teleurstelling van mijn kleintje of de telefoniste die absoluut niets op zich aanneemt. waar je overigens 20 minuten aan de lijn voor moet wachten.

Y

Yazar

03-12-2021

0