Rockin' Green

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Rockin' Green

Duurzaam, biologisch en ecologisch zijn allemaal woorden die je de laatste tijd steeds vaker hoort. We willen allemaal bewuster leven en het milieu beschermen. Dit begint tegenwoordig al op jonge leeftijd. Bij Rockin’ Green vind je de leukste producten voor je baby, peuter en kind en het is allemaal duurzaam en ecologisch. Zelfs de allerkleinste werken al mee aan een beter milieu. Duurzaam mag echter niet gelijk staan aan slechte kwaliteit. Helemaal niet als het gaat om producten voor je kinderen. Om zeker te weten dat de producten van Rockin’ Green kwalitatief en betrouwbaar zijn, lees je hier de reviews van hun klanten. Leer van hun ervaringen en maak de beste keuze voor jouw kind.


Over Rockin’ Green

Tijdens haar zwangerschap realiseerde Renate Rocha zich hoe erg onze maatschappij gericht is op massaproductie en hoeveel mensen hier onder leiden. Zij wilde meewerken aan een betere toekomst van haar kindje en besloot Rockin’ Green op te richten. Haar zoektocht bracht haar bij eco-friendly en Fair Trade kinderproducten die erg saai waren en dit wilde ze veranderen. Rockin’ Green heeft dan ook een uitgebreid assortiment met coole eco-friendly kinderproducten en wil een verzamelplatform zijn voor iedereen die meer wil doen voor het milieu. Rockin’ Green, omdat het wél kan!
Diensten Rockin’ Green

Wat kunnen klanten echter allemaal in de webshop vinden? Rockin’ Green heeft een assortiment dat bestaat uit onder andere babykleding, kinderkleding, rugzakken, speelgoed en slaapartikelen. En al deze producten zijn alleen van duurzame topmerken, zoals Attitude, Bambyo, Daddy Days, Hippie Ya, JJ Rabbit, Laessig, Natursutten, Queens of Africa, Squiz, Yollo en nog veel meer. Al deze producten kunnen veilig worden betaald met iDeal, PayPal, AfterPay, Visa, MasterCard, Bancontact en sofort banking. De webshop heeft nog een aantal andere voordelen. Bestel je namelijk voor meer dan 50,- in de webshop, dan wordt je bestelling gratis verzonden. Verder geldt er bij Rockin’ Green een niet goed, geld terug garantie en je hebt je bestelling altijd binnen 2 dagen in huis.


Klachten Rockin’ Green

De klantenservice van Rockin’ Green staat altijd klaar voor klanten met vragen en opmerkingen. De webshop wil echter ook altijd helpen bij problemen. Neem daarom bij een klacht contact op met de webshop. Je kunt alle contactgegevens op de website vinden. Er is een contactformulier, maar je kunt ook zelf mailen naar het e-mailadres of bellen op het telefoonnummer. Je bent echter ook altijd welkom in de winkel in Rotterdam. Je vindt op de website de openingstijden, zodat je niet voor een dichte deur staat. Vertel in jouw review hoe de klantenservice jou geholpen heeft.


Jouw ervaringen met Rockin’ Green

Zijn jullie voor het eerst in verwachting van een kleintje en hebben jullie alle babyproducten gekocht bij Rockin’ Green? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de producten en de webshop. Is de webshop betrouwbaar? Wat vind je van de kwaliteit van de kleding? Is het speelgoed veilig? Andere ouders willen jouw mening graag horen. Geef daarom jouw beoordeling en vertel of jij vaker gaat bestellen bij Rockin’ Green.


Wat zijn de ervaringen van ouders met de duurzame kinderkleding van Rockin™ Green? Wat vinden ze van de kwaliteit? Lees hier reviews en beoordelingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)