Per Sempre Toys

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Per Sempre Toys

Kinderen vinden het geweldig om te spelen. En vaak leren ze er ook nog iets van. Hun motoriek wordt ontwikkeld, hun hersenen worden geprikkeld of ze leren samen te spelen met anderen. Per Sempre Toys is maar één voorbeeld van de vele winkels die speelgoed verkoopt. Maar wat voor kwaliteit speelgoed voor binnen zullen ze verkopen? Zal hun speelgoed voor buiten wel echt duurzaam genoeg zijn om lang mee te gaan? Zal hun speelgoed voor speciale kinderen wel echt op een speciale doelgroep gericht zijn? Zul je lang moeten wachten voor de kindermeubels worden bezorgd? En wat voor een klantenservice zal Per Sempre Toys je verlenen als ze hulp nodig hebt? Alleen ouders die al bij Per Sempre Toys geshopt hebben kunnen hier meer over vertellen. Lees hun eerlijke reviews om te ontdekken of zij tevreden zijn over het speelgoed van Per Sempre Toys. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers laten je zien wat je van Per Sempre Toys kunt verwachten.


Over Per Sempre Toys

Per Sempre Toys is een speelgoedwinkel. Ze zijn echter geen speciale kinderen. Ze weten dat alle kinderen nou eenmaal speciaal zijn, maar dat sommigen ook wat extra ondersteuning bij bepaalde dingen nodig hebben. Dit kan zijn omdat ze bijvoorbeeld syndroom van down of een vorm van autisme hebben waardoor ze meer uitdagingen tegenkomen dan anderen. Maar het kan ook zijn omdat ze hoogbegaafd zijn. Ze hebben speelgoed voor binnen zoals speeltenten, speeltafels, poppenkasten, educatief speelgoed, speelkeukens, gezelschapsspellen, poppenhuizen, auto’s, treinen, boten en nog veel meer. Maar ze hebben ook speelgoed voor buiten. Onder deze categorie vallen zandbakken, klimrekken, speelhuisjes, wigwams, kweektafels, trampolines en nog veel meer. Ook is er een assortiment kindertafels, speelkleden, kaptafels, tuinmeubels, kinderbedden, vloerkleden, kasten enzovoort. Ze hebben aangepast speelgoed voor kinderen met een gehoorbeperking, autisme en ADHD. Hieronder valt ook tactiek speelgoed, motoriek speelgoed en speelgoed voor de sociale ontwikkeling. En dan zijn er nog puzzels, speeltoestellen, en kralentafels voor bedrijven. Je kunt dus zowel als ouder als school bij Per Sempre Toys terecht.
Diensten van Per Sempre Toys

Al het speelgoed, van klimrekken tot plushe knuffels, kunnen online besteld worden. Je hoeft alleen maar een bestelling te plaatsen en die af te rekenen. De bezorgservice van Per Sempre Toys zal er dan voor zorgen dat de speeltafel of het keukentje netjes bij je wordt thuisbezorgd. Het speelgoed voor binnen of buiten kan ook gewoon naar de school worden verzonden. Verder heeft Per Sempre Toys nog een klantenservice om je te woord te staan als je ze nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Per Sempre Toys

Heb jij al een loopfiets of kinderbed van Per Sempre Toys thuis? Dan ben jij in de gelegenheid om ons meer over Per Sempre Toys te vertellen. Wat vind jij van de kwaliteit van hun zandbakken? Zijn hun klimrekken wel stevig genoeg? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van Per Sempre Toys het poppenhuis bij je thuisbezorgde? En wat voor een klantenservice van er van Per Sempre Toys verwacht worden? Schrijf je eigen review en vertel ons alles over jouw ervaring met Per Sempre Toys.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)