Novokid

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Novokid

Als er iets is waar geen ouder op zit te wachten, is het een kind dat uit school komt met hoofdluis. Helaas heerst het wel op veel basisscholen. Welke behandeling kies je? Een van de methoden om die ongewenste kriebelbeestjes aan te pakken, is met de verstuiver van NOVOKID. Of deze natuurlijk methode ook echt werkt, lees je hier in de beoordelingen en reviews van eerdere consumenten. Zelf jouw mening verkondigen kan natuurlijk ook. Door jouw ervaring in een recensie te delen, help je andere mensen bij het maken van een keuze.

Hoofdluis

Alleen al bij de gedachte aan luizen en neten, krijgen de meeste mensen spontaan jeuk op hun hoofd. Het idee dat je kind ermee thuis komt, omdat het weer eens in de klas heerst, betekent meestal een hoop wassen en veel behandelen in het vooruitzicht. Je wilt natuurlijk zeker weten dat je al dat ongedierte hebt uitgeroeid. Een keer nabehandelen is prima, maar week in week uit, is minder wenselijk.
Maar hoe weet je zeker dat je alles wel hebt uitgekamt met een luizenkam en geen luizeneitje over het hoofd hebt gezien? En die luizenshampoo moet ook maar net alles bereikt hebben. Zo eenvoudig, simpel en snel is het dus nog niet om van de ongenode gasten af te komen. Gelukkig staat de innovatie niet stil en worden antiluisproducten steeds verder doorontwikkeld door de wetenschap. Naast de al bekende behandelmethoden, zijn er nu ook mogelijkheden om als particulier met een verstuiver of vaporizer de hoofdluisinfectie te behandelen. Bij dit soort methodes draagt het kind een afgesloten haarkap op het hoofd waar al het haar onder zit. Het haar moet wel los, schoon en droog zijn voordat de behandeling begint. Vervolgens wordt via een kleine machine de inhoud van een capsule met korrels antiluis geblazen. Dit wordt ook wel ‘droog verstuiven’ genoemd. De ademhaling van de luizen wordt door de stoffen stilgelegd, waardoor deze stikken. Deze methode is vrij eenvoudig en vergt weinig moeite. De persoon die behandeld wordt kan eventueel wel een lichte tinteling of jeuk ervaren gedurende de tien minuten dat de behandeling duurt. Afhankelijk van de ernst van de besmetting en de dikte van haarbos, wordt de behandeling de volgende dag of de week erop herhaald. Tenminste, zo staat het beschreven. In de reviews van de ervaringen van klanten, lees je of dit echt zo was.

NOVOKID

Dit is een methode die werkt door middel van het verstuiven van natuurlijke plantaardige rozemarijnolie in combinatie met azijnzuur, waardoor de luizen en neten vernietigd worden. Deze worden in een kap geblazen die over het te behandelen haar zit. Het haar kan schoon en droog zijn voor behandeling. Wassen en uitspoelen is niet nodig, enkel uitkammen met de meegeleverde luizenkam. Dit merk bevat geen chemische middelen of siliconen. In hoeverre deze behandelmethode daadwerkelijk goed aanslaat, lees je uiteraard in de reviews van klantenervaringen.

Uitgeplozen klantenervaringen

Zijn de kinderen na de geadviseerde behandelingen onder de kap luisvrij geworden? Wat is de mening van eerdere klanten over het gebruiksgemak? Zijn ze tevreden over het resultaat? Wordt deze hoofdluisbehandeling aangeraden in de beoordelingen en reviews? Lees, schrijf en deel de recensies hier! Alvast bedankt!

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook

close

Novokid

Vergelijk reviews en bekijk Novokid