NoseFrida

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

NoseFrida

Baby’s hebben een speciale aanpak nodig. Daarom is het ook goed dat er speciale producten voor hen ontworpen zijn. NoseFrida heeft een aantal van dit soort producten. Maar wat kun je van de kwaliteit van deze neussprays verwachten? Zullen ze echt de neus van je baby goed reinigen? Zullen de sprays wel prettig aanvoelen voor je kunt? Zul je ze echt meerdere keren kunnen gebruiken? Zal het makkelijk zijn een doosje neusspray te bestellen via hun website? Zal het lang duren voor de bezorgservice de babyneusspray bij je thuis brengt? En wat voor een klantenservice zal deze babywinkel je geven als er toch iets mis blijkt te zijn gegaan? De enigen die je meer hierover kunnen zeggen zijn ouders die al doekjes van NoseFrida hebben geprobeerd. Lees hun reviews om erachter te komen wat zij van NoseFrida vinden. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen je laten zien of NoseFrida ook een oplossing kan zijn voor jouw kind.


Over NoseFrida

NoseFrida is een winkel die een neusspray voor baby’s en kleine kinderen aanbiedt. Het is ontwikkeld door een Zweedse KNO-arts die wel door had dat kinderen niet zelf hun neus kunnen snuiten en een verstopte neus kinderen erg uit hun slaap kan houden. Hij ontworp NoseFrida in 1996. De neusspray kan fungeren als een neusreiniger. Iedere baby heeft immers wel eens wat slijm of ander prut in de neus zitten en dit is niet altijd even makkelijk te verwijderen. De reiniger van NoseFrida verwijderd slijm uit de neus van baby’s en jonge kinderen. Ze zeggen dat dit op een eenvoudige en veilige manier kan. Zo heeft je kind geen last meer van een verstopping in de neus. Een ander iets waar kinderen aardig last van kunnen hebben is een pijnlijke buik omdat ze zich niet of moeizaam door middel van windjes laten van gas kunnen ontdoen. Je kunt de darmen wat verlichten door Windi, een ander product dat NoseFrida aanbiedt. De katether helpt je baby in de eerste 3-4 maanden windjes te laten. En dan is er nog de Baby Banana Toothbrush. Deze babytandeborstel reinigt de mond van je baby en verlicht ook de pijn bij het doorkomen van tandjes. De Finmax HeelStop kan helpen als je kind veel op gladde ondergrond moet lopen. En dan is er nog de EvacuAid, een noodzaklamp en een persoonlijk beveiligingssysteem in één.
Diensten van NoseFrida

Alle producten van NoseFrida kunnen online besteld worden. De bezorgservice van NoseFrida zal de neusspray, tandenborstel, Finmax HeelStop of EvacuAid netjes bij je thuis bezorgen. Verder is er nog een NoseFrida klantenservice die voor je klaat staat als je een vraag hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor NoseFrida

Heb jij al een NoseFrida product bij je thuis? Of je nou alle producten hebt of alleen eentje ervan, wij zijn benieuwd wat jouw mening over deze winkel en hun babyproducten is. Hoe goed werkt die NoseFrida neusspray nou echt? Verlichten die Windi en Baby Banana Toothbrush echt de pijntjes van je kind? Zijn alle producten echt wel zo veilig? En kon de klantenservice van NoseFrida je goed helpen toen je ze nodig had? Schrijf een review en laat ons weten hoe jij over NoseFrida denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)