Nickis

7.9
8.9

Bestellen

7.7

Service

7.4

Prijs

7.4

Levering

85.7%

Zou hier weer kopen

Nickis

Ben je op zoek naar nieuwe kleding? Bij Nickis kun je kiezen uit een ruim assortiment. Voordat je de beslissing neemt om kleding te kopen is het altijd een goed verhaal om te lezen wat andere mensen van dit bedrijf vinden.

Wat is Nickis?

Nickis verkoopt een ruim assortiment aan exclusieve kledingmerken. Je kunt via Nickis kleding kopen in enkele categorieën, die op de website staan vermeld. Deze categorieën zijn: nieuwe collectie, designers A-Z, meisjes, jongens, shop the look, SALE en cadeaubonnen.

Geschiedenis van Nickis

Er gaat een heel verhaal schuil over hoe Nickis uiteindelijk tot stand is gekomen. Dit gaat terug naar het jaar 1985. In dat jaar richtte Elke Bachstädt de NICKIS flagship store op. Dit gebeurde in een pittoresk dorpje genaamd Tegernsee. Dit is in hartje Beieren. Een trouwe klant, luisterend naar de naam Maria Sottor had een droom. Deze droom hield in het assortiment van NICKIS beschikbaar te stellen voor het grote publiek. Deze droom werd in 2009 gerealiseerd via NICKIS.com.

Mede dankzij 180 designers en merken die in opkomst waren, maakte het bedrijf een groeispurt door. Het resulteerde in het feit dat het bedrijf een exclusieve online retailer werd van toonaangevende merken. Een goed voorbeeld hiervan is het merk Dior.

Betaalmethodes en klantenservice

Betaalmethodes die worden geaccepteerd zijn onder meer iDEAL, creditcard en PayPal. Je kunt voor vragen, opmerkingen en andere zaken contact opnemen met de klantenservice. Deze kun je via de telefoon en per e-mail bereiken. Het telefoonnummer is +49 8022 26969 en het e-mail adres is info@nickis.com. De klantenservice is van maandag tot en met zaterdag te bereiken. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur ’s ochtends tot en met 18:00 uur bereikbaar. Op zaterdag is de klantenservice te bereiken van 09:00 uur ’s ochtends tot en met 14:00 uur ’s avonds.

Verzendkosten en levertijden

Ben je nieuwsgierig naar de verzendkosten en levertijden bij Nickis? Via de website heb je de optie om 'verzendtijden en levertijden' te selecteren. Daar staan de mogelijkheden, vervoerders, tarieven en het aantal dagen dat een bestelling onderweg zal zijn. Mocht je vanuit Zwitserland bestellen let er dan even op dat goederen worden gefactureerd met het netto bedrag. Dit is zo omdat de Duitse BTW wordt afgetrokken. De inklaring van de bestelling zal worden gedaan op het postkantoor in Zwitserland. Op het moment dat er besteld is wordt er een e-mail verstuurd. Hierin wordt het wereldwijde trackingnummer vermeld.

Ruilen en retourzendingen

Er is een speciale procedure met betrekking tot ruilen en retourneren. Zo is het zo dat kosten die bij een retour gebaat zijn, worden betaald door Nickis Bächstädt GmbH. Hou dan wel even in de gaten dat er gebruik gemaakt dient te worden. In het geval van ruilen en retourneren is het belangrijk om voorzichtigheid in acht te nemen. De klant moet zorgen dat artikelen geretourneerd worden zonder schade en in de originele verpakking. Het bedrijf verzoekt stellig om geschikte verpakking voor de bescherming te gebruiken. Mocht je dit niet door kan het product tijdens het transport beschadigd raken.

Wat zijn de klantervaringen bij Nickis?

Ben jij klant bij Nickis? Wat zijn jouw ervaringen bij dit bedrijf? Heb je hier mooie kleding gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit van de kleren? Zou je andere mensen aanbevelen met Nickis in zee te gaan? Ga je zelf vaker kleding kopen bij Nickis? We kunnen het zeer waarderen als jij op deze pagina je mening geeft. Door je visie te delen op deze website help je andere mensen een bewuste keuze te maken.  Help mee om NederlandReview nog betrouwbaarder te maken! Geef je mening over je ervaringen bij Nickis!

 

 

 

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook