Mamalicious

7.5

Bestellen

6

Service

5.5

Prijs

7

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Mamalicious

Als nieuwe moeder komt er een hoop op je af. Je wilt dus zo goed mogelijk zijn voorbereid op alles wat gaat komen zodra je baby er eenmaal is. En ook daarna zul je wel eens wat nieuwe spullen nodig hebben. Dat begint al met de juiste zwangerschapskleding en dat is wat Mamalicious je wil aanbieden. Maar wat zal de kwaliteit van die positiekleding zijn? Zullen die jurken er niet teveel de nadruk op leggen dat je zwanger bent? Zal die voedingskleding wel door de Mamalicious bezorgservice worden bezorgd voor de baby er is? En zal de klantenservice van Mamalicious wel naar je luisteren als die lingerie toch niet zo goed past? Alleen moeders die al kleding bij Mamalicious vandaan hebben kunnen hierover wat vertellen. Lees hun reviews om te zien of zij met deze kleding goed de zwangerschap zijn doorgekomen. Hun cijfers, meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je laten zien of Mamalicious iets voor jou zou kunnen zijn.


Over Mamalicious

Mamalicious is een kledingwinkel voor zwangere vrouwen en kersverse mamma’s. Er is volgens hen kleding voor iedere gelegenheid en iedere stijl. Ze willen je namelijk aansporen om chic te blijven ook als de vorm van je lichaam wat veranderd. Het maakt voor hen niet uit of je naar je werk gaat, een sportschool bezoekt, uitgaat of relaxed thuis bent. Ze hebben in hun winkel verschillende soorten positiekleding, want iedereen vond nou eenmaal iets aders prettig. Er zijn dus jurken maar ook jeans, rokken en broeken. Maar ook truien, en vesten passen niet altijd even goed meer als je buik dikker wordt. Verder hebben ze nog jassen en blazers voor als het kouder wordt. En er is zelfs een selectie sportkleding en zwemkleding voor zwangere vrouwen. Als de baby er eenmaal is dan wil je kleding weermee je makkelijk kunt voeden. Hiervoor is speciale post-pregnancy kleding aan het assortiment toegevoegd.


 


Diensten van Mamalicious

Je kunt de kleding van Mamalicious gewoon online bestellen.Kies de positiekleding die je wilt en plaats in bestelling. Ze snappen dat je het misschien niet ziet zitten om met je zwangere buik helemaal naar de winkel te komen en daar allemaal kleding aan te passen. Daarom heeft Mamalicious ook een bezorgservice om de voedingdkleding naar je toe te brengen. Jij hoeft dan alleen maar te wachten tot het wordt bezorgd. Ook is er een Mamalicious klantenservice die je kan helpen als er iets mis is met je nieuwe jeans of jurk.


klachten, Complimenten en Tips voor Mamalicious

Heb jij als nieuwe moeder wel eens positiekleding van Mamalicious aangehad? Zo ja, dan horen wij het liefst alles over jouw ervaring met dit kledingmerk. Hoe gemakkelijk is die kleding van Mamalicious aan te trekken als je met een dikke buik zit? Past de kleding je gedurende je hele zwangerschap of moest je alsnog wijdere kleding kopen? En hoe ging de klantenservice van Mamalicious ermee om toen je een vraag voor ze had? Laat jouw eigen MamalicioUS-Reviews achter en vertel ons wat jouw mening over dit kledingmerk voor zwangere vrouwen is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

broek

Slechte klanten service, slechte bezorging. Verkeerde product geleverd en de klant mag het oplossen.

E

Eva

30-09-2021

0

Voedingsbh

Mooi design, om die reden 3 kleuren besteld. De bh bleek niet verstelbaar en te groot. Vervolgens terug gestuurd, wat blijkt, na 14 dagen nog geen geld terug. Wel heb ik na het retouneren direct een nieuwe bestelling gedaan omdat het een mooi design is in een kleinere maat. Ik had al kunnen weten dat door het niet verstelbare dit ook geen succes zou zijn. Nu wacht ik dus al 16 dagen op €75,- en over de latere retournering weet ik helemaal niet hoe lang dat zal duren. Nooit meer via de website aangezien dit via Polen loopt!!

P

Patricia van Oers

18-02-2021

0

2 positie broeken en een truitje

Ik heb van de week 1 blauwe en een grijze positiebroek besteld en ze zitten echt top!! Daarnaast had ik ook een super leuk geel wit gestreept truitje met glittertjes gekocht en die zit ook heel leuk er zit ook een lint bij zo dat je die om je buik kan doen als je verder in je zwangerschap bent. Ik ben er super blij mee!!

J

Jas

21-10-2020

0

hele leuke winkel voor zwangere vrouw

hele leuke winkel!! Maat was van alles helemaal goed en ik kan er nog in 'groeien'. leuke winkel om eens rond te kijken en te shoppen

A

Annelie

11-04-2019

0