Lingerie voor twee.nl

8.5
8

Bestellen

10

Service

8

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Lingerie voor twee.nl

Wanneer je zwanger bent veranderd je lichaam natuurlijk behoorlijk. Behalve het aanpassen van je kleding, heb je dan ook ander ondergoed nodig, speciale bh’s, slips etc. En ook voor na de bevalling heb je bij het geven van borstvoeding speciale voedingsbeha’s nodig. Als deze artikelen en meer kun je vinden bij Lingerie voor twee.nl. Wat de reviews zijn over deze webwinkel lees je hier!

Over Lingerie voor twee.nl

Lingerie voor twee.nl is opgericht in 2005. Het idee voor de webshop ontstond toen de oprichtster tijdens haar zwangerschap moeilijk passende lingerie kon vinden. Als het al verkocht werd aan vrouwen in die bijzondere tijd in hun leven, was het aanbod erg klein. Nu is er inmiddels een heel team aan het werk achter de webshop die inmiddels de grootste online speciaalzaak in zwangerschaps- en borstvoedingslingerie is. Hun slogan is niet voor niets: ‘Online de nummer 1 in zwangerschapslingerie’.

Diensten

Bij Lingerie voor twee.nl wordt een ruim assortiment artikelen aangeboden in zwangerschapslingerie, voedingsbeha’s, zwangerschapsbadmode, nachtkleding etc. De beha’s in de webshop zijn ook verkrijgbaar in grote cupmaten van 70 B t/m 100 K, en allen voorzien van clips. De webshop is onderverdeeld in een aantal categorieën:

  • Lingerie
  • Badmode
  • Nachtmode
  • Zwangerschapsmode
  • Accessoires
  • Merken

Lingerie voor twee.nl verkoopt bekende kwaliteitsmerken zoals Cake Lingerie, Cache Cour, Amoralia, Petit Amour, etc. Zij hebben zelfs in samenwerking hiermee zelf modellen ontworpen. Comfort en ondersteuning staan in het aanbod voorop, maar natuurlijk mag het ook mooi zijn.

Extra’s

Bij Lingerie voor twee.nl zijn alle maten uit voorraad leverbaar, en bij omruiling zijn de verzendkosten gratis. Ook kun je bij hen terecht voor online maatadvies. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je de klantenservice bellen die jarenlang ervaring heeft met de producten en je kan adviseren. Ook vind je op de website allerlei feitjes en weetjes over de zwangerschapslingerie, maar ook een heel hoofdstuk met informatie over het geven van borstvoeding.

Bestellen

Je kunt je bestelling onder andere betalen met iDeal, Paypal, en vele andere betaalmethoden van Ogone. Bij een standaard verzending wordt je pakketje verzonden als brievenbuspakje. Wil je zeker weten dat je bestelling niet kwijtraakt dan kun je ook kiezen voor de ‘Extra Service Verzending (6,95 euro)’. Dan kun je je bestelling volgen met een traceercode.  

Klachten

Wanneer je een klacht hebt kun je dit melden door een e-mail te sturen naar info@lingerievoortwee.nl. Wordt de klacht onderling niet opgelost dan kun je deze ook voorleggen voor bemiddeling bij de Stichting WebwinkelKeur. Ook is het mogelijk om deze in de EU aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie wanneer hij nog niet ergens anders in behandeling is.

Laat hier ook jouw review achter!

Ben jij klant (geweest) bij Lingerie voor twee.nl dan horen wij graag wat je van ze vindt. Zo kunnen andere aanstaande moeders een idee krijgen of het raadzaam voor hen is om ook bij deze webshop te bestellen. 

Wat zijn de ervaringen met Lingerie voor twee.nl? Helpt de speciale lingerie om je wat comfortabeler te kunnen kleden tijdens en na je zwangerschap?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook