Klein & Stoer

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Klein & Stoer

Zoek je een bedrijf welke hippe spullen voor kinderen en baby's verkoopt? Wellicht is Klein & Stoer een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze website welke klantervaringen er bij Klein & Stoer bekend zijn. Je leest hier puur en alleen objectieve bedrijfsreviews.


Wat is Klein & Stoer?


Klein & Stoer verkoopt hippe spullen voor baby's en kinderen. Het bedrijf is opgestart in 2011. Het bedrijf is opgericht door Georgine. Zij wordt door bijna iedereen Sjors genoemd. Georgine is een moeder van twee kinderen en een bonuskind. Haar vriend helpt bij het gezin en bij Klein & Stoer. Georgine geeft aan daar erg blij mee te zijn. Georgine houdt van feestjes en is daarvoor vaak in Brabant te vinden.


Bestellen


Het is niet verplicht om een account aan te maken om een bestelling te doen. Het brengt wel enkele voordelen met zich mee als je een account hebt. Zo wordt je op de hoogte gehouden van aanbiedingen en hoef je bijvoorbeeld niet constant je adres op te geven. Je adres staat namelijk al ingevoerd in het systeem.


Verzenden


Mocht je een bestelling voor 23:00 uur doen dan zal deze dezelfde dag worden verzonden. De koeriersdienst die dit voor haar rekening zal nemen is PostNL. Bestellingen die je in het weekend plaatst en betaald worden op zondag verstuurd. Een bestelling die je voor 23:00 uur door zul je de volgende dag in huis hebben. Is de bestelling in het weekend gedaan (voor zondag 18:00 uur) zul je deze maandag ontvangen. Mocht je een bestelling doen van meer dan € 50,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.


Retourneringen


Het is mogelijk om binnen 14 dagen na het ontvangen van een artikel, deze te ruilen voor een andere kleur of voor een ander artikel. Klanten krijgen van het bedrijf het advies om eerst contact met Klein & Stoer op te nemen. Zij raden je aan om eerst contact met Klein & Stoer op te nemen. Zij zullen vervolgens kijken of het product nog op voorraad. Als dit het geval is kan deze voor jou gereserveerd worden. Een artikel zal 14 dagen vastgehouden worden. Mocht je een artikel retour willen sturen dien je deze eerst aan te melden via info@kleinenstoer.nl.


Betaalmethoden


Je kunt betalen via een door Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. Betalingen kun je via verschillende betaalmethodes verrichten. Er wordt aangegeven dat iDEAL een vertrouwde en vaak gebruikte online betaalmethode in Nederland is. Naast iDEAL kun je onder andere betalen met MasterCard, Visa, Bancontact en PayPal.


Contactmogelijkheden


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor Klein & Stoer? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met Klein & Stoer. Het adres is Morelberg 13, 4708 NL in Roosendaal. Mocht je telefonisch contact willen opnemen dan kun je dit doen via telefoonnummer 06-24546988. Mensen die een e-mail willen sturen kunnen dit doen naar info@kleinenstoer.nl.


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je klant bij Klein & Stoer? Heb je al vaak producten bij deze organisatie gekocht? Wat zijn jouw ervaringen bij deze organisatie? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij Klein & Stoer? We stellen het zeer op prijs als jij je ervaringen bij deze organisatie deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijk bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Connetix

Wat een service. Door enorme vertraging vd postnl kon ik het pakket ophalen.

P

Patricia

24-12-2022

0