GeboorteXpress

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

GeboorteXpress

Een geboorte moet natuurlijk gevierd worden. En zoals elke viering hoort daar een cadeau bij voor de ouders or nieuwgeboren baby zelf. GeboorteXpress kan je van deze cadeau’s voorzien. Maar wat voor kwaliteit cadeaus kun je van deze winkel verwachten? Uit wat voor cadeaus zul je kunnen kiezen. Zal er wel iets bijzitten dat de ouders echt leuk vinden? Zal de geboorteversiering wel duidelijk genoeg zijn? Hoe opvallend zullen die raamstickers zijn? Zullen de spullen voor de kinderkamer wel geleverd worden voor de baby wordt geboren? En wat voor een klantenservice zal je van deze geboortewinkel kunnen verwachten als het kraamcadeau toch niet helemaal naar het zin is? De enigen die je hier meer over kunnen vertellen zijn de echte klanten van GeboorteXpress. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hun gedachtes over deze geboortewinkel. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers zullen je een goed beeld van deze babywinkel geven zodat je weet waar je aan begint als je er iets bestelt.


Over GeboorteXpress

GeboorteXpress is een winkel die geboortecadeaus verkoopt. Ze verkopen dingen om een geboorte te vieren en de nieuwe ouders te feliciteren met de geboorte van hun zoon of dochter. Er zijn kraamcadeaus met en zonder naam. Je kunt bij cadeaus met naam denken aan spiegels, hobbelpaarden, geboortedozen, textiel, stoeltjes, luiertaarten, paperbags, geboortekussens, houten kaarten, poppenwagens, knuffels, geboorteschilderijen en kraampakketten. Je wilt de geboorte van een baby groots aankondigen. Daarom is er ook geboorteversiering zoals kransen, vogels, hartjes, uiltjes en guirlandes. Ze zijn er voor zowel meisjes als jongens. Je kunt ook zelf een mooie geboortekans knutselen. GeboorteXpress heeft hier de attributen voor. Via een raamsticker or geboortebord kun je de hele buurt laten weten dat er een kleintje geboren is. Als je er ook een naamslinger bijhangt weet iedereen gelijk de naam. De geboorteborden zijn ook te huur. Ook heeft GeboorteXpress een assortiment geboordebedankjes zoals zeepjes, stickers, dragees, labels, linten, hartjes, doosjes en nog veel meer. En voor de babykamer of kinderkamer zijn er groeimeters, naambordjes, decoratie, posters enzovoort. Je kunt zelfs een hele kart kamer or race kamer inrichten.
Diensten van GeboorteXpress

Je kunt de spullen van GeboorteXpress gewoon online bestellen, De bezorgservice van deze babywinkel en geboortewinkel brengt de spullen dan gewoon thuis. Je hebt het immers al druk genoeg met zo’n kleine. Ze hebben ook kraamcadeaus op naam dus je kunt de naam van de nieuwe baby op het steigerhouten stoeltje of geboortebedankje laten afdrukken. Verder heeft GeboorteXpress nog een klantenservice om de klanten te helpen die met een probleem of vraag zitten.

Klachten, Complimenten en Tips voor GeboorteXpress

Ben jij al in contact geweest met GeboorteXpress? Of je nou een naambord of geboortedoosje hebt gegeven of gekregen, wij willen graag horen wat jouw indruk van GeboorteXpress is. Ben je tevreden over de kwaliteit van hun geboortekussens? Bleef de raamsticker goed zitten of was hij er al af lang voor al het kraambezoek geweest was? En wat is jouw oordeel over de klantenservice en bezorgservice van GeboorteXpress? Schrijf een review en vertel ons er alles over.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)