De Grote Speelgoedwinkel

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

De Grote Speelgoedwinkel

Welk kind houdt er nou niet van speelgoed? Maar je wilt natuurlijk wel het beste speelgoed voor je kind. Het is echter niet makkelijk dat te vinden. Misschien heeft De Grote Speelgoedwinkel wel wat je zoekt. Maar wat zal de kwaliteit van hun legpuzzels zijn? Hoe lang zullen kinderen zich kunnen vermaken met hun constructiespeelgoed? Zal dat houten speelgoed van ze nou echt veilig genoeg zijn voor kinderen? Welke merken zullen er in hun assortiment zitten? Hoe lang zal het duren voor het radiografische speelgoed bij je thuis wordt afgeleverd? En zal de klantenservice van De Grote Speelgoedwinkel je wel helpen als er een probleem blijkt te zijn? Alleen ouders die De Grote Speelgoedwinkel al eens hebben bezocht kunnen je hier meer over vertellen Lees daarom hun reviews om uit te zoeken hoe zij tegenover De Grote Speelgoedwinkel staan. Hun ervaringen, meningen, cijfers en beoordelingen zullen een goed beeld van De Grote Speelgoedwinkel schetsen zodat jij weet wat je van deze speelgoedwinkel kunt verwachten.


Over De Grote Speelgoedwinkel

De Grote Speelgoedwinkel is een speelgoedwinkel. Je kunt in deze speelgoedwinkel speelgoed aantreffen voor alle leeftijden. Er is zelfs al speelgoed voor kinderen van 0-18 maanden. Dus zelfs aan de allerkleinsten is gedacht. Maar er zijn ook spellen en puzzels voor kinderen van 2-3 jaar, 3-6 jaar, 6-9 jaar of 9-12 jaar. En er is zelfs een categorie voor kinderen van 13 jaar en ouder. Je zult speelgoed tegenkomen zoals bouwspeelgoed, muziekinstrumenten, knutselspullen, sportartikelen, educatief speelgoed, knuffels, buitenspeelgoed, peuterspeelgoed, radiografische auto’s, kindertassen, lunchboxen, bellenblaas, kinderboeken, houten speelgoed, verkleedkleding, gezelschapsspellen en nog veel meer. Bekende merken die in hun assortiment zijn opgenomen zijn Lego, Barbie, Star Wars, Paw Patrol, Hot Wheels, Kolonisten van Catan, Playmobil, Lego City, Ravensberger, Bruynzeel, Baby Born, Hasbro, Chicco, Jumbo en anderen. Dus als je kind graag iets wil van Peppa Pig, Filly, Disney Princesses, Brandweerman Sam of Cars, dan zou dit wel eens de winkel kunnen zijn waar je het kunt vinden. Er zijn speeltjes voor zowel jongens als meisjes, dus er is keus genoeg.
Diensten van De Grote Speelgoedwinkel

Het speelgoed van De Grote Speelgoedwinkel kan online besteld worden via de website van De Grote Speelgoedwinkel. Zodra de betaling afgerond is zal de bezorgservice van De Grote Speelgoedwinkel de puzzel inpakken en versturen zodat het spel of ander speelgoed zo snel mogelijk jouw kant op komt. Ook heeft De Grote Speelgoedwinkel een klantenservice om je te helpen als je iemand nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor De Grote Speelgoedwinkel

Heb je al eens eerder speelgoed bij De Grote Speelgoedwinkel besteld of hun winkel bezocht? Dan zijn wij heel benieuwd wat jouw indruk van De Grote Speelgoedwinkel is. Hoe goed is de kwaliteit van hun houten speeltjes? Is hun babyspeelgoed en peuterspeelgoed echt zo veilig voor jonge kinderen? Speelt je zoon of dochter vaak met de pop of bouwtoren die je hebt gegeven? Duurde het lang voor de Lego of Playmobil werd bezorgd? En wat voor een klantenservice kun je van De Grote Speelgoedwinkel verwachten? Schrijf een review over De Grote Speelgoedwinkel en laat ons weten wat jouw mening over deze speelgoedwinkel is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)