Zwembadexpress.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Zwembadexpress.nl

Veel mensen dromen van een zwembad in de tuin. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Maar weinig mensen hebben z’n grote tuin dat een zwembad vroeg of laat in de weg staat. Dan kun je voor een opblaasbaar of opzetbaar zwembad gaan zoals te koop is bij Zwembadexpress.nl. Maar wat is nou de kwaliteit van de zwembaden die Zwembadexpress.nl verkoopt? Hoe stevig zullen die opblaasbare zwembaden nou echt zijn? Zullen die opzetzwembaden wel zo makkelijk op te zetten zijn? Zal je lang moeten wachten op de bezorging van je opblaasbare spa? En hoe zal de klantenservice van Zwembadexpress.nl reageren als je ze nodig hebt omdat er iets mis is? Alleen zwemmers die al een zwembad van Zwembadexpress.nl in de tuin hebben kunnen je dit vertellen. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van de zwembaden die Zwembadexpress.nl nou echt aanbiedt. Hun meningen, ervaringen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien wat je nou echt van Zwembadexpress.nl kunt verwachten.


Over Zwembadexpress.nl

Zwembadexpress.nl is een woonwinkel die zwembaden verkoopt. Het gaat dan niet om zwembaden die permanent in je tuin geplaatst worden. Het gaat juist over zwembaden die neergezet kunnen worden en, als je uitgezwommen bent, weer kunnen worden afgebroken. Je kunt daarbij kiezen tussen opblaasbare en opzetbare zwembaden. De opblaaszwembaden kunnen, zoals de naam al aangeeft, opgeblazen worden. Dit wordt dan gedaan door middel van een pomp. Ze hebben een brede rand en kunnen op zichzelf staan. De opzetzwembaden werken daarentegen net zoals een tent. Je kunt ze opzetten door middel van waterdichte doeken en die met stokken en frames op hun plek houden. Mocht je eens luxe willen doen, dan kun je altijd nog kiezen voor een eigen kleine spa bij je thuis. Schaf dan bijvoorbeeld een opblaasbare jacuzzi aan waar je lekker in kunt bubbelen. Naast de zwembaden zelf hebben ze dan nog wat accessoires zoals trappen, filters, afdekzeilen, zwembadpompen, verwarming en verlichting. En voor de kinderen is er dan nog wat speelgoed.
Diensten van Zwembadexpress.nl

De zwembaden van Zwembadexpress.nl kunnen online worden besteld. Kies het zwembad of accessoires uit dat je wilt plaats je bestelling op de website. Wel moet je natuurlijk even een account aanmaken zodat ze weten waar het pakketje heen moet. Dan is er een speciale Zwembadexpress.nl bezorgservice die het opblaasbare zwembad netjes voor je in zal pakken en jouw kant op sturen. Ook heeft de zwembadwinkel een klantenservice om je te helpen als het zwembad al bij aankomst lek blijkt te zijn.


Klachten, Complimenten en Tips voor Zwembadexpress.nl

Heb jij al zo’n zwembad of jacuzzi van Zwembadexpress.nl in de tuin staan? Dan horen wij graag wat jij over deze zwembadwinkel te zeggen hebt. Hoe groot was het zwembad nou in werkelijkheid? Werkt de jacuzzi goed genoeg? Was het moeilijk om het bad in de tuin op te zetten? Moest je lang wachten tot je ladder arriveerde en je eindelijk een verkoelende duik kon nemen? En kon de klantenservice van Zwembadexpress.nl je helpen toen er iets niet helemaal klopte? Laat je eigen Zwembadexpress.nl review achter en vertel ons wat jouw mening over deze zwembadwinkel nou echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)