Zelesta

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Zelesta

Wil je een nieuw dekbed of toebehoren bestellen? Dan is Zelesta wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze onderneming bekend is. Alle reviews die je leest zijn neutraal en onafhankelijk geschreven.


Wat is Zelesta?


Bij Zelesta kunnen dekbedden en toebehoren besteld worden. Bij ieder dekbed dat verkocht wordt staat simpelheid en comfort voorop. Ze stellen de producten met zorg voor jou te ontwerpen. In het assortiment vind je onder andere 2-in-1 dekbedden. Deze zorgen er voor dat aparte dekenhoezen niet meer nodig zijn. Het dekbed is naar eigen zeggen hoogwaardig en voorzien van een vaste overtrekhoes. Daarnaast beschikt het product over de juiste keurmerken. Het materiaal wordt omschreven als brandvertragend waardoor jij lekker en zorgeloos kunt gaan slapen. De creaties worden onder andere gemaakt van polyester microvezel dat vlam vertragend werkt. Op de website staat beschreven hoe je het beste het dekbed kunt kiezen dat goed bij je past.


Bestelinformatie  


Deze onderneming geeft aan het klanten zo makkelijk mogelijk te maken om te bestellen. Zoek allereerst het product dat je graag wilt hebben. Deze klik je vervolgen in de online winkelmand waarna je het bestelproces tot en met de betaling kunt doorlopen. Het is ook mogelijk om door te gaan met winkelen. Bij vragen over bestellingen ben je altijd welkom om contact op te nemen met de klantenservice. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, Visa, Mastercard en PayPal. Er kan besteld worden als particulier of bedrijf.


Retourinformatie


Wil je afzien van jouw aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. Je moet hiervoor de stappen uit de retourprocedure volgen. Allereerst moet er een e-mail gestuurd worden naar info@zelesta.nl. Geef daarbij het ordernummer door en de producten die retour gaan. Als je een terugbetaling wilt ontvangen moet je aan de retourvoorwaarden voldoen. Zo moet een retourpakket netjes ingepakt worden en een retourlabel bevatten. Het pakket kan vervolgens afgegeven worden bij een postkantoor naar keuze. De retourtermijn is vastgesteld op 30 dagen. Je kan ook gebruik maken van het herroepingsrecht. Als je wilt herroepen kun je dit binnen 14 dagen doen. Je hoeft dan geen reden voor de annulering door te geven. Er hoeft geen verzekering worden afgesloten om geld terug te krijgen.


Klachtenregeling


Bij dit bedrijf geldt een klachtenprocedure bij klachten. Zowel de koper als verkoper zullen zich aan de regels uit deze procedure moeten houden. Ieder klacht moet op tijd en goed omschreven worden ingediend bij de ondernemer. In principe kan je binnen 14 dagen een reactie verwachten. Soms is er een langere verwerkingstijd nodig. Je zal dan een indicatie ontvangen wanneer je een antwoord krijgt. Soms kan een klacht niet in onderling overleg opgelost worden. Er ontstaat dan een geschil welke vatbaar is voor de geschillenregeling. Geschillen kunnen aangemeld worden bij de Stichting WebwinkelKeur. Zij gaan vervolgens aan de slag met bemiddeling. Klachten kunnen sinds een aantal jaar ook gedeponeerd worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie. Er is ook een garantieregeling van kracht. Deze regeling staat beschreven op zelesta.nl.


Contactmogelijkheden


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor deze onderneming? Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen. Dit kun je doen via telefoon of e-mail. De klantenservice is op werkdagen geopend van 13:00 tot 17:00 uur.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Zelesta? Heb je hier weleens een aankoop gedaan? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vond je van de kwaliteit? Hoe heb je het bestelproces ervaren? Is je bestelling op tijd bij je afgeleverd? We waarderen het als je je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)