Yoox

5

Bestellen

4.2

Service

5.2

Prijs

4.9

Levering

46.4%

Zou hier weer kopen

Yoox

Ben je zoekende naar een online lifestyle-winkel voor mode, kunst en design? Yoox is een dergelijk bedrijf. Bekijk wat de klantervaringen van mensen bij Yoox zijn. Dat doe je op het platform van NederlandReview. Op deze pagina lees je alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Yoox?

 


YOOX is een in 2000 opgerichte online lifestyle-winkel voor mode, design en kunst. Op de website van Yoox is te lezen dat ze dankzij jarenlange directe relaties met ontwerpers, fabrikanten en officiële retailers wereldwijd, een uitgebreid assortiment dat moeilijk te vinden is kunnen aanbieden. Het gaat dan over kleding en accessoires voor mannen en vrouwen van 's werelds meest prestigieuze ontwerpers en een unieke selectie van huisontwerpobjecten. Ze stellen ook exclusieve samenwerkingen met internationaal bekende artiesten, sociaal en ecologisch verantwoorde merken en kinderkleding te hebben. Winkelen bij YOOX draait helemaal om ontdekken. Volgens Yoox is het een eclectische en speelse reis voorbij de strikte seizoensregels van de mode, waardoor mannen en vrouwen hun individualiteit kunnen uiten in een tijdloze en creatieve stijl.  


Retourneringen en terugbetaling

 


Je kunt binnen 60 dagen na de leveringsdatum verzoeken om een of meer artikelen te retourneren of om te ruilen. Vul in een dergelijke situatie het online retourformulier in en neem contact op met de koerier van het bedrijf, zodat je het ophalen kunt regelen. Je kunt je pakket ook inleveren bij een UPS Access Point. Ontdek alle details over hoe je kunt retourneren of ruilen in het Customer Care-gebied. Je kunt de status van je retourzending of omruiling op elk moment bekijken via de website van Yoox.  


Klantenservice

 


Heb je een vraag, opmerking of feedback voor het bedrijf? Je kunt op verschillende manieren contact opnemen. Er wordt aangegeven dat je allereerst het beste een kijkje kan nemen op de FAQ pagina van Yoox. Daar vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Mocht daar niet de informatie staan die je nodig hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van Yoox.  


Betaalmogelijkheden

 


Je kunt kiezen uit verschillende betalingsmethoden. Op het moment van schrijven worden de volgende bepalingsmethoden aangegeven: Creditcard, Debitcard, PayPal, Sofort Banking of Rembours. Het bedrijf stelt te garanderen dat de overdracht van jouw kaartgegevens absoluut veilig is dankzij het gebruik van de hoogste veiligheidsnormen, gecertificeerd door VeriSign. Mocht je hier meer informatie over willen hebben, kun je dat vinden via de klantenservice van Yoox.   


Wetenswaardigheden

 


Yoox stelt samen te werken met stijlbewuste klanten over de hele wereld. Deze klanten worden volgens het bedrijf een ongeëvenaarde online winkelervaring geboden. Je kunt je bestelling online volgen. Dit doe je via de website van Yoox. Je kunt een lijst bekijken met de bestelde artikelen en de bezorgstatus. Op het moment dat jij je bestelling hebt afgerond, zijn de details binnen enkele minuten beschikbaar.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Ben je klant bij Yoox? Wat heb je bij het bedrijf gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit van de producten? Heb je een redelijke prijs betaald voor je aankopen? Ga je in de toekomst vaker een artikel kopen bij Yoox? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Dat zijn de bezoekers van NederlandReview ook. Jouw mening is goud waard. We stellen het dan ook zeer op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (28)

Sneakers van Tosca blu

Sneakers besteld van 174 euro voor 69 euro die nergens nog waren , woensdag besteld en dinsdag toe gekomen , zeer tevreden

A

Anoniem

07-09-2023

0

yoox

Ik ben niet tevreden over de klantenservice van Yoox. Ik heb een bestelling gemaakt van 6 items : die zijn bij mij geleverd in 2 aparte zendingen. 1 item paste mij, de andere 5 heb ik teruggestuurd in 1 zending. Al meer dan één maand heb ik een deel van de betaling niet terug ontvangen. Ik krijg ook geen reactie van de klantenservice. Het gaat over een kleine 150,- euro. Ondanks de mooie spullen die Yoox verkoopt, durf ik niks meer te kopen vanwege deze slechte ervaring.

K

kristof callewier

15-04-2023

0

sneakers - retourneren is onmogelijk!!!!

!!!Retourneren gaat niet: partners reageren niet en van yoox ook nog geen antwoord na vele emails!!!

V

Vandaele Katlijn

23-03-2023

0

Best vaak besteld bij YOOX

Ik snap de negatief recensies niet, als je twijfelt bij een bedrijf gebruik betalen bij levering gewoon, maar 5 euro... Jij hebt immers veel gespaard op je designer product! Ik heb bij YOOX vaak besteld. 1x probleem... Tas kan er niet aan, netjes geld terug zonder problemen.. Geregeld met 1 email. Verder alles snel en netjes bezorgd.... Kwaliteit is excellent en prijs is altijd super. Als ze nu alleen een keer iDeal zou toevoegen zou alles perfect zijn..... Ik zou YOOX aan iedereen aanraden. Top site,

M

Mike 01nl

06-03-2023

0

kleding

zeer goede service ik koop reeds jaren via Yoox en zal het steeds doen zo mooie koopjes van dure merken het is een feest het te kunnen hebben,

D

Dorinda

26-02-2023

0

return to yoox partners

where shall i escalate if i can not reach yoox, nor any partners of yoox! feels EEN OPLICHTING! i am trying to contact anybody regarding my return but there is nobody and no responses from yoox!

I

irina.pluijmen@gmail.com

13-02-2023

0

Al vaak schoenen, kleding en tassen gekocht.

Ik begrijp niets van de negatieve reviews. Ik heb nog nooit problemen gehad. Een keer zelfs een rok die ik in de winter besteld had, in de kast gehangen, zag ik in het voorjaar een vlek. Gemaild en mocht de rok terugsturen (zonder prijskaartje), kreeg gewoon geld terug. Ook vaak producten teruggestuurd en kreeg mijn geld altijd terug. Dus ik vind dat dit ook geschreven moet worden!

26-01-2023

0

Schoenen diadora Heritage

Bestel er nooit iets! Ook ik ben opgelicht precies zoals ik de reviews van andere lees. Jammer genoeg las ik het pas toen het me al overkomen was. Ik had schoenen besteld van diadora Heritage en na betaling kreeg ik geen bevestiging. Op en neer gemaild en al het bewijs aangeleverd en nu blijft het stil. Zij beweren dat er een storing was op moment van betaling en dat zij het geld niet hebben ontvangen. Helaas ben ik het dus kwijt. Bestel er niks. Grote oplichters

F

Feijen

25-09-2022

0

T-shirt Tommy Hilfiger

Mij dus hetzelfde overkomen. Wel betalen geen bevestiging en de mail beantwoorden tot je kunt aantonen dat je betaald hebt..... Dan gaan hun dus een pilsje drinken van wij hebben het bier verdient,weer iemand betaald zonder te leveren vandaag hoppa.... GEWOON EEN OPLICHTING....... BESTEL HIER NOOIT IS MIJN ADVIES..... IETS VOOR KASSA OF OPGELICHT WELLICHT.....

B

Baerke lafleur

10-09-2022

0

2 paar schoenen

Ook ik heb GEEN bevestiging gehad. In Mei besteld 351 euro afgeschreven. Reageren niet op mail of zeggen dat ze de mail doorsturen naar de juiste afdeling. En waar je uiteraard niets van hoort. Ik ben 3 maanden verder en 0 contact.

M

Michelle Grady

25-08-2022

0

Lousy customer support, shoes brokeof a strap after 1 week, 2 times worn… and i have to have a professional report that this is a manufacturing default… no support at all! No refund… 5% and 10% discount for shoes you can never wear again is not customer service! Never again!

W

Wilma Kroesbergen

28-07-2022

0

Kledingstuk

KOOP HIER NIET!!!! Deze oplichters geven geen reactie waneer je vraagt of ze aub je geld terug willen storten!!! Ben al vanaf January 2022 bezig op gvd 200 euro terug te krijgen het is nu july… VERTROUW HUN NIETTTT!!!! Tenzij je jou maten zeker weten goed heb

H

Ha

11-07-2022

0

Zwembroek

Dsquared zwembroek gekocht en betaald, alleen geen bevestiging ontvangen. Contact opgenomen met de klantenservice (per mail), na 5 mails eindelijk een reactie. Zij gaven aan dat het ergens fout is gegaan en dat zij het bedrag zouden terug storten, nu al anderhalve week verder en nog niks ontvangen, ook reageren zij niet meer op de mails.... OPLICHTERS/SCAMMERS NIET HIER BESTELLEN!!!!!!!

J

Jan

02-06-2022

0

Clarks sandalen

Ondanks een aantal slechte reviews hieronder toch sandalen besteld. Waren in Nederland niet te krijgen. Betaling en bestelling helemaal goed gegaan. Erg blij met de sandalen!

J

Joke

01-06-2022

0

Elisabeth franci blazer

Netjes verpakt Snel geleverd

J

Jose

30-03-2022

0

buberry jasje

Boos!

P

pietje puk

22-03-2022

0

DESIGUAL tas

Voor de eerste keer in febr 2022 besteld bij Yoox, een tas die in Nl niet meer te krijgen was. N.a.v. de reviews hier wel erg getwijfeld maar toch gedaan. Geld direct van rekening(geen duidelijk bedrijf op afschrift) en geen bevestiging per mail. Week gewacht, niks ontvangen, mail naar Yoox gestuurd. Bijna direct antwoord. Ze hadden wat meer info nodig. Ik dat direct gestuurd, meteen weer een mail, ze zouden het doorsturen naar de goede afdeling. (En dit alles in het Engels.) Niks meer van gehoord. Vorige week nog een mail gestuurd van hoe zit het met mijn bestelling/teruggave geld? Niks meer op gehoord. Zo doen ze het dus, pakken je geld, antwoorden direct op je eerste mail en laten je verder stikken. Goede raad: lees de reviews hier goed en wees wijzer dan ik. Bestel niks, je bent je geld kwijt.

N

Nicole

06-03-2022

3

2 t shirts Ralph Lauren

Heb 10 dagen geleden besteld . Geen bevestiging gekregen. Geld wel van de rekening. Heb klacht neer gelegd bij de bevoegde instanties. Bij de historiek op het bankafschrift staat niet eens een naam. Enkel een nummer.

N

Nadine Van de Woestyne

17-02-2022

0

Schoenen

Een maand geleden schoenen besteld en betaald. Nog steeds niets en ook geen geld terug. Ze blijven mij verzekeren dat een andere afdeling hiernaar kijkt. Maar het heeft er alle schijn van dat ik geen schoenen krijg en het geld kwijt ben. Een ster omdat je verplicht bent deze aan te vinken anders had ik geen ster verstuurd

J

Jeanne

13-01-2022

0

Burberry jasje

Niet bestellen het zijn oplichters weekje terug een jas van Burberry besteld voor 491,00 euro, geen bevestigingsmail ontvangen. Heb het aangegeven bij de customer service nou hun geven aan dat ik me order wel heb ontvangen wat niet het geval is geld weg !

B

Busra

03-01-2022

0