World of Scentchips

7.4

Bestellen

6.3

Service

8.3

Prijs

6.6

Levering

57.1%

Zou hier weer kopen

World of Scentchips

Natuurlijk wil je dat je huis lekker ruikt. Maar hoe krijg je dat nou precies voor elkaar? Geurende chips kunnen je daarbij helpen. Deze worden verkocht door winkels als World of Scentchips. Maar wat zal de kwaliteit van hun chips zijn? Zullen die basic scentchips nou wel echt zo lekker ruiken? Hoe lang zullen die extended scentchips meegaan? Zullen die geurbranders wel helemaal veilig zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van World of Scentchips de freecedeken bij je thuisbezorgd? En wat zul je kunnen verwachten van de klantenservice van World of Scentchips als je ze nodig blijkt te hebben om één of andere reden? Dit zijn allemaal dingen die echte klanten van World of Scentchips je het beste kunnen vertellen. Lees daarom de reviews die deze klanten hebben geplaatst zodat je een indruk van World of Scentchips krijgt. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je vertellen wat er van World of Scentchips verwacht kan worden.


Over World of Scentchips

World of Scentchips is een winkel die scentchips verkoopt. Dit zijn een soort kleine schijfjes die een prettige geur afgeven. Je kunt ze gebruiken om je huis lekkerder te laten ruiken. Het is natuurlijk mogelijk een aantal chips van dezelfde geur bij elkaar te leggen. Hierdoor wordt de geur van de chips versterkt. Maar je kunt ook chips met verschillende geuren combineren om een eigen, unieke geur aan te brengen. Er zijn vele verschillende geuren zoals strawberry, pink grapefruit, rose, driftwood, wilver spruce, honeysuckle, sea heather, pumpkin, sandalwood, caramel, apple en nog veel meer. Ze zijn onderverdeeld in een basic collection, extended collection en ScentChips Plus. Er er zijn speciale seizoensgeuren zoals citronella en winter woods. Behalve scentchips verkoopt World of Scentchips ook nog andere dingen. Geurkaarsen, bijvoorbeeld. Deze geven een fijne geur als je de kaars aansteekt. Er zijn ook warme fleecedekens die je om jezelf heen kunt slaan als het fris wordt. Andere producten die World of Scentchips in het assortiment heeft zijn geurmachines, geuroliën, geurverspreiders, elektrische geurbranders, waxmelts en bewaardozen.
Diensten van World of Scentchips

Je kunt de scentchips en andere producten van World of Scentchips gewoon online bestellen. Kies gewoon wat lekkere geuren en stop er een paar in je digitale winkelmandje. Er is een World of Scentchips bezorgservice die de scentchips of fleecedeken dan netjes bij je thuis aflevert. Ook heeft World of Scentchips een klantenservice voor het geval jij of een andere klant wat hulp nodig heeft.


Klachten, Complimenten en Tips voor World of Scentchips

Ruikt jouw huis of kledingkast al naar geurchips van World of Scentchips? Dan willen wij graag weten hoe de scentchips van dit bedrijf je bevallen. Wat is nou de echte geur van deze scentchips? Komt die overeen met hetgeen je beloofd was? Is die fleecedeken nou echt zo warm? Hoe veilig zijn die geurkaarsen? Duurde het lang voor de klantenservice van World of Scentchips de geurolie of geurverspreider bij je bezorgde? En wat is jouw eigen ervaring met de klantenservice van World of Scentchips? Schrijf een review en vertel ons wat jij werkelijk over World of Scentchips denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Geurolie en brander

Ik snap onderstaande reviews niet, zeer tevreden over levering ( met gratis sokken) na bezorging bleek brander lek te zijn na een mailtje keurige nieuwe opgestuurd met een excuus voor de overlast! Volgende keer zeker weer bestellen!

A

Andre

16-10-2022

0

scentchips brander

Scentchips brander gekocht online, regelmatig gebruik. ALTIJD met 3 tabletten en een normale waxine kaarsje. Nu is het er zo ingebrand en kan de brander weg gegooid worden. Ontzettend gevaarlijk ook!! Bij het melden bij scentchips krijg ik te horen dat ik het waarschijnlijk verkeerd heb gebruikt, het ligt natuurlijk niet aan hun producten. Nou deze keer wel. Service van niks! Deed regelmatig bestellingen maar ik ga op zoek naar een ander merk! Kijk dus uit met de branders van scentchips!

T

T

29-09-2021

0

2 x Scentchips® ScentChips Now or Never Box - Sammelbox 4×36

100%

P

Plan EX

15-08-2021

0

Scent chips

Heerlijke geuren die lang blijven hangen. Echt de moeite waard!

A

Arlette vandeberg

15-04-2021

0

Niet gelukt

Heb ook geprobeerd te bestellen maar het formulier gaf aan dat het adres ongeldig was. Gelukkig ben ik niet door gegaan met bestellen maar heb geprobeerd te mailen. Dat lukt dus ook niet. Ik denk dat dat bedrijf niet meer bestaat. Dus NIET BESTELLEN.

I

Ikke

04-08-2019

2

moederdag scentchips houder + 8 scentchips vanille

Ik ben gescammed, heb een bestelling geplaats maar heb nergens een bevestiging of een email gehad. Bedrag is wel van mijn rekening afgeschreven. Klantenservice voor klachten op de site werkt niet krijg elke keer een foutmelding als ik probeer om in contact te komen met scentchips. Facebook en instagram reageren ook niet op mijn berichten. Ik ben mijn geld kwijt en heb niks ontvangen en er is ook geen manier om in contact te komen met het bedrijf. Telefoonnummer is niet in gebruik en de email reageren ze ook niet op.

J

jurrie

11-07-2019

0

Over het algemeen tevreden.

Ik heb een aantal keer bij worldofscentchips een bestelling geplaatst. De geurchips ruiken echt heel erg goed (mijn hele huis ruikt er heerlijk door) en over het algemeen ben ik tevreden, alleen hebben ze mijn adres verkeerd ingevuld waardoor het erg lang duurde voordat mijn bestelling binnen was wat enorm jammer was. Ik had zelf een mail gestuurd met de vraag waar mijn paketje bleef waarop ik meerdere verschillende antwoorden heb gekregen (via telefoon, mail en een apart antwoord op mijn vraag via de site), wat enigszinds verwarren was en ik kreeg het gevoel dat ze het over lieten komen alsof ik de fout had gemaakt terwijl alles op de factuur gewoon goed aangegeven stond dus de fout bij hun lag. Dat was dan weer jammer.

S

S. Verhoeven

05-03-2019

1