World of Scentchips

7.1
7.4

Bestellen

6.3

Service

8.3

Prijs

6.6

Levering

57.1%

Zou hier weer kopen

World of Scentchips

Natuurlijk wil je dat je huis lekker ruikt. Maar hoe krijg je dat nou precies voor elkaar? Geurende chips kunnen je daarbij helpen. Deze worden verkocht door winkels als World of Scentchips. Maar wat zal de kwaliteit van hun chips zijn? Zullen die basic scentchips nou wel echt zo lekker ruiken? Hoe lang zullen die extended scentchips meegaan? Zullen die geurbranders wel helemaal veilig zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van World of Scentchips de freecedeken bij je thuisbezorgd? En wat zul je kunnen verwachten van de klantenservice van World of Scentchips als je ze nodig blijkt te hebben om één of andere reden? Dit zijn allemaal dingen die echte klanten van World of Scentchips je het beste kunnen vertellen. Lees daarom de reviews die deze klanten hebben geplaatst zodat je een indruk van World of Scentchips krijgt. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je vertellen wat er van World of Scentchips verwacht kan worden.

Over World of Scentchips

World of Scentchips is een winkel die scentchips verkoopt. Dit zijn een soort kleine schijfjes die een prettige geur afgeven. Je kunt ze gebruiken om je huis lekkerder te laten ruiken. Het is natuurlijk mogelijk een aantal chips van dezelfde geur bij elkaar te leggen. Hierdoor wordt de geur van de chips versterkt. Maar je kunt ook chips met verschillende geuren combineren om een eigen, unieke geur aan te brengen. Er zijn vele verschillende geuren zoals strawberry, pink grapefruit, rose, driftwood, wilver spruce, honeysuckle, sea heather, pumpkin, sandalwood, caramel, apple en nog veel meer. Ze zijn onderverdeeld in een basic collection, extended collection en ScentChips Plus. Er er zijn speciale seizoensgeuren zoals citronella en winter woods. Behalve scentchips verkoopt World of Scentchips ook nog andere dingen. Geurkaarsen, bijvoorbeeld. Deze geven een fijne geur als je de kaars aansteekt. Er zijn ook warme fleecedekens die je om jezelf heen kunt slaan als het fris wordt. Andere producten die World of Scentchips in het assortiment heeft zijn geurmachines, geuroliën, geurverspreiders, elektrische geurbranders, waxmelts en bewaardozen.


Diensten van World of Scentchips

Je kunt de scentchips en andere producten van World of Scentchips gewoon online bestellen. Kies gewoon wat lekkere geuren en stop er een paar in je digitale winkelmandje. Er is een World of Scentchips bezorgservice die de scentchips of fleecedeken dan netjes bij je thuis aflevert. Ook heeft World of Scentchips een klantenservice voor het geval jij of een andere klant wat hulp nodig heeft.

Klachten, Complimenten en Tips voor World of Scentchips

Ruikt jouw huis of kledingkast al naar geurchips van World of Scentchips? Dan willen wij graag weten hoe de scentchips van dit bedrijf je bevallen. Wat is nou de echte geur van deze scentchips? Komt die overeen met hetgeen je beloofd was? Is die fleecedeken nou echt zo warm? Hoe veilig zijn die geurkaarsen? Duurde het lang voor de klantenservice van World of Scentchips de geurolie of geurverspreider bij je bezorgde? En wat is jouw eigen ervaring met de klantenservice van World of Scentchips? Schrijf een review en vertel ons wat jij werkelijk over World of Scentchips denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook

close

World of Scentchips

Vergelijk reviews en bekijk World of Scentchips