Woonwinkel Siep

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Woonwinkel Siep

Bij Woonwinkel Siep worden al dromen waar gemaakt. Dat klinkt natuurlijk als een goede deal, maar wat vinden hun klanten van de artikelen in de webshop? Met de artikelen van Woonwinkel Siep kun je de inrichting van je huis helemaal omgooien of je kunt op zoek gaan naar de bijzettafel die het interieur van je woonkamer afmaakt. Het kan nooit kwaad om een kijkje te nemen in de webshop, maar als jouw winkelmandje vol begint te raken en je graag wilt bestellen, kun je hier de reviews van klanten lezen die al gekocht hebben in de webshop. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de webshop en de kwaliteit van de artikelen, zodat je niet een bijzettafeltje koopt dat meteen in elkaar zakt. 

Over Woonwinkel Siep

In 2014 werd de woonwinkel overgenomen door Inge Wenker, maar de webshop bestaat al sinds 2011. Inge wilde Siep transformeren in een woonwinkel waar dromen uitkomen. Het moest een bron van inspiratie worden voor klanten en een platform voor jonge ontwerpers. In de afgelopen jaren heeft de woonwinkel daarom veel veranderingen doorgevoerd om klanten nog beter te kunnen helpen. Woonwinkel Siep heeft een uitgebreid assortiment opgebouwd, maar staat ook altijd klaar voor klanten met advies. Bij Woonwinkel Siep willen ze hun kennis en creativiteit delen.


Bij Woonwinkel Siep word je huis getransformeerd in een thuis en dan is de film Home natuurlijk perfect!

Diensten Woonwinkel Siep

In de woonwinkel kun je alles vinden om je huis een make-over te geven. Ze hebben meubelen, tapijten en vloerkleden, alles voor de keuken, verlichting en de leukste spullen voor de kinderkamer. Om klanten echter te helpen de juiste woonaccessoires te vinden, geeft Siep klanten graag advies. Je kunt een afspraak maken om kennis te maken met de adviseurs van Siep. Al je wensen worden besproken en samen gaan jullie op zoek naar de accessoires om die wensen te realiseren. Als je al weet wat je wilt, kun je zelf door alle categorieën in de webshop zoeken. En om nog wat extra inspiratie op te doen, kun je Woonwinkel Siep ook volgen op Instagram.  

Klachten Woonwinkel Siep

Natuurlijk hoopt Woonwinkel Siep dat er geen problemen zijn, maar mocht er iets foutgaan met de verzending of als je problemen hebt met bestellen, kun je altijd contact opnemen met de webshop. De klantenservice kan je het beste helpen om een oplossing te vinden. Op de website kun je het contactformulier invullen. Je kunt ook gebruikmaken van het telefoonnummer of een brief sturen naar het postadres in Dronten. Het contactformulier is ook beschikbaar voor iedereen die een afspraak wil maken voor advies, of voor klanten met vragen. 

Jouw ervaringen met Woonwinkel Siep

Heb jij de slaapkamer van je kind ingericht met de woonartikelen van Siep? Of vond jij in de webshop de bank van je dromen? Schrijf dan een review over de woonwinkel en vertel over jouw ervaringen met de webshop. Wat vind je van de kwaliteit van de artikelen? Is de samenwerking met de adviseurs fijn? En werd je bestelling snel geleverd? Geef jouw beoordeling en laat nieuwe klanten weten wat ze van Woonwinkel Siep kunnen verwachten!

Zijn de woonaccessoires van Woonwinkel Siep de beste kwaliteit? Kun je een nieuwe inrichting in de webshop vinden? Lees de reviews en beoordelingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook