Wonova

7.3

Bestellen

7.3

Service

5.3

Prijs

6.7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Wonova

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Is Wonova.nl goed of slecht? Lees wat anderen vinden. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over dit bedrijf. We lezen het graag!

Over Wonova.nl

Wonova.nl  is een website welke zich richt op het huis, de tuin & het terras. Het is een gespecialiseerde webshop binnen dit segment. Er zijn tal van producten te vinden. Denk hierbij aan de tuin, binnen- en buitenverlichting, zwembaden en ook het bed en bas. Er is een ruime keuze. Het assortiment groeit eigenlijk alleen nog maar. Het is hiermee een zeer leuke en mooie webshop. 

De webshop is onlangs nog compleet in het nieuw gestoken. Het is een nieuwe en frisse webshop geworden welke gebruiksvriendelijk is en er fris uitziet. Het is ook een webshop welke je gemakkelijk vanaf een mobiel apparaat kunt bereiken. Er zijn volop mogelijkheden om goed te genieten van deze mooie online site. Het is ideaal, aangezien je vanaf iedere locatie in het land kunt gaan shoppen voor de meest mooie producten.  
In de shop tref je alles aan voor de slaapkamer en de badkamer. Je treft er het meest mooie en zachte beddengoed aan en je kunt een zeer luxe slaapkamer krijgen. De badkamer wordt natuurlijk ook niet vergeten. Het is een heerlijke webshop waar je volop van kunt genieten. Alles is trouwens van de hoogste kwaliteit. 
Veiligheid boven alles! Het is goed om te weten en te zien, dat je op een veilige manier je betalingen kunt doen. Het kan via iDeal, Mistercash, Visa en ook Mastercard.   

De producten van Wonova.nl

Er is een ruim aanbod van producten in de webshop weer te vinden. Denk hierbij aan: 
-    Dekbedden
-    Dekbedovertrekken
-    Spreien
-    Hoofdkussens
-    Hoeslakens
-    Badtextiel
-    Badkameraccessoires
-    Living

Klachten, tips en complimenten over Wonova.nl

Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het natuurlijk goed om hier melding van te maken. Je kunt onder andere je klachten indienen via de website, via de mail en ook via de post of per telefoon. Hierna zal de webshop kijken of er een passende oplossing mogelijk is. 

Heb jij ervaring met Wonova.nl? 

Kies ervoor om een bedrijf als Wonova.nl te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. 


 


Is Wonova.nl goed of slecht? Lees wat anderen vinden. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Veel bestellen voor gratis verzending

Redelijk lang op de website van Wonova gekeken, maar uiteindelijk toch maar niets besteld. De prijzen zijn wel laag, maar er komen vaak nog verzendkosten overheen. Dit is alleen niet het geval wanneer je boven de 90 euro zit. Persoonlijk vind ik dit een behoorlijk hoog bedrag. Hoeveel handdoeken moet je wel niet bestellen om aan dit minimumbedrag te komen? Veel kleine producten zijn al rond de 30 euro, wat dus inhoudt dat je er minimaal drie van moet bestellen om geen verzendkosten over het bedrag te krijgen. Het bestellen van een product onder de 90 euro vind ik niet aantrekkelijk, want de verzendkosten liggen behoorlijk hoog.

W

Wout R.

23-02-2017

0

Badkamer voorzien van leuke accessoires

Onlangs de badkamer verbouwd en we wilden deze nog wat opleuken met mooie accessoires. In de winkels niets leuks gewonden, maar bij Wonova wel degelijk. Hier verkopen ze producten die je niet in alledaagse winkels tegenkomt en daar ben ik zelf een groot liefhebber van. De prijs is wel hoog, maar dat heb ik er graag voor over. De service is daarnaast ook prima, maar de levering kan in mijn ogen wel wat sneller. Heb toch wel behoorlijk lang op mijn bestelling zitten wachten, terwijl het niet hele grote producten waren.

M

Monica Brink

06-12-2016

0

Upgrade bad- en slaapkamer

Mooie set voor de bad- en slaapkamer gekocht Wij wilden onze bad- en slaapkamer eens een mooie upgrade geven. Soms wil je weer eens wat nieuws! Prachtige spulletjes uitgezocht, zoals een nieuw dekbed en kussens en een zeeppompje, zelfs een toiletrolhouder erbij. In het echt zag het er allemaal net zo prachtig uit als op het scherm en de stoffen zijn erg zacht. Verzending was gratis bovendien.

D

de Meern

02-08-2016

0