Wickey Speeltoestellen

5.5

Bestellen

4.4

Service

5.4

Prijs

4.9

Levering

46.4%

Zou hier weer kopen

Wickey Speeltoestellen

Heeft u al eens een speeltoestel bij Wickey besteld? Was het gemakkelijk te monteren en hebben uw kinderen er veel plezier van? Of werd het materiaal al snel lelijk misschien? Laat hier uw review achter en lees die van anderen.


Over Wickey Speeltoestellen

In het begin van de jaren ’90 verkocht algemeen directeur Guido Goyen zijn eerste zelfstandig ontwikkelde speeltoren. In die tijd werden de toestellen allemaal nog in de winkels verkocht. Toen het internet in opmars kwam, werd de handel via internet ook groter. Vanaf  eind jaren 90 werd besloten om de torens online aan te bieden, dat leidde tot veel succes. Dit leidde in 2009 tot de start van de onderneming Wickey. De speeltorens werden vanaf toen onder de gelijknamige merknaam verkocht. Sinds een paar jaar is het aanbod uitgebreid met de verkoop van kinderbedden. Er werken inmiddels zo’n 120 medewerkers op de verschillende afdelingen van de onderneming. Inmiddels biedt Wickey zij ook volledig EN1176 gecertificeerde toestellen aan die gebruikt worden voor openbare plekken. Maar u vindt ze ook bij scholen, openbare speeltuinen, kleuterscholen etc.


 


Diensten van Wickey Speeltoestellen

Bij Wickey Speeltoestellen kunt u natuurlijk de bekende houten klimtorens met daaraan een eventuele schommel bestellen. Maar ook voor speelhuizen, zandbakken, kabelbanen, wipkippen, picknicktafels en kinderbedden kunt u op de website terecht. Of u nu besteld voor uw eigen achtertuin of de kinderopvang, voor iedere speelgelegenheid is er een passende oplossing te vinden. Voor kinderen tot 7 jaar zijn de torens met een platformhoogte van 1.20 meter de juiste maat. De speeltoestellen met een platformhoogte van 1.50 meter zijn meer geschikt voor de wat oudere kinderen. Naast toestellen van het eigen Wickey merk worden er ook speeltoestellen van de volgende merken verkocht: Fatmoose, Jungle Gym, Hy Land en Blue Rabbit. In de beddencategorie vindt u kinderbedden, hoogslapers en stapelbedden.


Montageservice

Hoewel een Wickey speeltoestel goed zelf in elkaar te zetten is, kunt u ook gebruik maken van de montageservice. Handig als u geen tijd heeft om het zelf te doen, of wanneer u twijfelt of u dat zelf wel stevig genoeg kunt neerzetten. Nadat u het toestel van uw keuze heeft besteld in de webshop, dient u een e-mail te sturen naar info@vikingmontage.nl om te vragen om een offerte voor opbouw. Viking Montage neemt dan contact met u op om de datum van montage te bepalen en de offerte met u door te nemen. Deze montage gebeurt zo snel mogelijk nadat u het speeltoestel ontvangen heeft.


Klachten, problemen, contact met Wickey Speeltoestellen

Op elk houten Wickey speeltoestel zit standaard 10 jaar garantie. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor de garantieregeling dient u foto’s van de beschadigde houten delen en een kopie van de rekening per brief of e-mail aan Wickey te sturen. U ontvangt in het geval dat het onder de garantie valt kosteloos vervangend materiaal om de defecten mee te vervangen. Voor vragen of meer informatie kunt u ook e-mailen of een 031 nummer bellen.


Hebben uw kinderen al jaren veel plezier van een klimtoren van Wickey Speeltoestellen?

Of bent u niet zo tevreden over de kwaliteit van uw Wickey klimtoren? Laat dan hier uw review achter. Zo helpt u andere aspirant klanten om zelf een inschatting te kunnen maken of zij hier vertrouwd kunnen bestellen. 


Lees hier de ervaringen van klanten van Wickey Speeltoestellen. Spelen hun kinderen graag met de toestellen? Zijn ze echt veilig? Lees de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (28)

Piratenstuur

Heb een stuur besteld, bleek de verkeerde geleverd te zijn. Uiteindelijk een nieuw stuur geleverd (ruim 2 weken verder) Blijkt hetzelfde stuur te zijn (De dop op het stuur was een andere kleur) Na vele mails (Leek eerder een chatsessie via de mail) Bleek uiteindelijk dat ze overgestapt waren naar een andere leverancier en dat het hoort zo. Een volledig blauw stuur, met in het midden een knalgele dop. Ziet er niet echt uit. Overigens anders dan op de website (Daar wel een grote blauwe dop) De reactie kwam over van: Dit is het antwoord, en hiermee moet je het maar doen, niet zeiken! Dan stuur ik alles gewoon terug. Eerste instantie waren de kosten voor jezelf, maar omdat het hun fout was (Verkeerde info, website en product) kon ik na weer vele mails, en foto's sturen van de producten die retour gaan (VREEMD!) retourneren en zou de kosten terug betaald worden. Nu de producten wel terug gestort zijn, maar de retourkosten nog niet. Weer een boze mail. Na 3 weken wachten en vele mailtjes en handelingen ben ik er echt helemaal klaar mee. Ze doen het gewoon express. Kan niet anders!!! Voor mij dus NOOIT meer via Wickey!!!

M

Mark van den Maagdenberg

08-08-2023

0

Smart Reef

We bestelden de Smart Reef begin februari voor onze zoon zijn verjaardag op 12 maart. Er werd de Smart King geleverd. Niet wat we gevraagd hebben. Vervolgens vroegen ze om de stukken die overeenkomen uit te sorteren. (Tot daar aan toe). Er ontbraken uiteraard een deel hout alsook vroegen we om de VIJZEN integraal op te sturen. (1000en vijzen uit sorteren is onbegonnen werk). Een nieuwe levering. Weer ontbrak een deel van het bestelde materiaal: enkele hout onderdelen ALSOOK DE VIJZEN. Opnieuw gemaild. Nieuwe week, nieuwe levering: WEER GEEN VIJZEN. Ondertussen zijn we 19 maart. Geen verjaardagscadeau. GENOEG IS GENOEG. IK EIS COMPENSATIE

S

Siemon Aelbrecht

19-03-2023

0

Speeltoestel

We hebben bij wickey een speeltoestel gekocht die binnen 2 weken geleverd zou worden. Nadat de uiterste datum was verlopen hebben we contact opgenomen, waarvwe hoorden dat het speeltoestel nooit op transport is gegaan en verkocht was aan iemand anders. We kregen 10%korting (dat was fijn) en ze zouden er spoed van maken. Inmiddels hebben we het speeltoestel gekregen maar nu is er een balk stuk, waarvoor we weer contact moeten opnemen en wachten tot we een nieuwe krijgen voordat we hem in elkaar kunnen zetten. Erg jammer!

S

Simone

20-05-2022

0

Houten schommel

Zeer tevreden kleinkinderen spelen er graag mee

T

Timmermans

04-12-2021

0

Speeltoestel smart seaside

Prima bestel mogelijkheid via de website maar dat is ook alles. De de levering is zwaar waardeloos. Een best groot speel toestel besteld (smart seaside) echter kapotte en ontbrekende onderdelen als glijbaan en palen ontvangen. Telefonisch zeer slecht (niet!) bereikbaar en via klantenservice standaard mails op vragen. Je moet werkelijk alles uitzoeken tot op artikel nummers en krijgt niemand te spreken. Nalevering wederom 50% verkeerde artikelen ontvangen. Ik zou hier niemand aanbevelen te kopen en zeker zelf niet meer aankopen.

N

Nadine Hanneman

29-05-2021

0

Klimtoestel Wickey Funkyflyer

Na een maand nog steeds niet geleverd. Niet telefonisch bereikbaar. Cadeau voor verjaardag van mijn zoontje is gewoon niet geleverd volgens afspraak. Dramatische service.

C

Cinzia Meijer

28-05-2021

0

speeltoestel

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Nu reeds een maand te wachten op de levering met als eerder bericht dat het als haast 3 weken geleden verstuurd is . Bij reclameren krijg je alleen te horen dat je geduld moet hebben!! Levertijd absoluut niet nagekomen waarbij corona al 2jaar de schuld krijgt! Bij telefonisch contact met Nederlands nummer krijg je alleen maar te horen :stuur maar een e-mail, doorverbinden kan niet en geef uiteindelijkzelf toe dat hij alleen telefoon kan opnemen!!! Krijg wel te horen dat het gesprek gebruikt kan worden voor kwaliteits verbetering ! Wanneer?? Ga nu proberen de levering te annuleren en geld terug. Al met al schandalig hoe je behandeld wordt en harde afspraken niet nagekomen worden.

H

h. wijling

14-05-2021

0

Niks

Die Tim heeft het te hoog in zijn bol

M

Marco

29-12-2020

0

Wickey Multyflyer

Ik wacht inmiddels al 2 maanden (!!) op mijn speeltoestel. Na vele malen contact met de klantenservice, blijven ze aangeven niet precies te weten wanneer er geleverd word. En dit terwijl op de website nog steeds een levertijd van 10-15 dagen wordt vermeld. Doxhterlief is volgende week jarig, en zoald het nu lijkt, heeft ze dus geen verjaardagscadeautje. Ik zal hier nooit weer bestellen.

M

Mandy

14-07-2020

0

wickey knight flyer

in tegenstelling tot alle negatieve recensies wil ik wickey via deze weg wat positieve credits geven! Door het lezen van al de ervaringen was ik zelf wat huiverig. Om eventuele teleurstelling te voorkomen(verjaardag dochter) heb ik contact gezocht met de klantenservice met de intentie om de bestelling te annuleren. Na een goed gesprek met de medewerker heb ik dit toch niet gedaan (meer dan prima en snelle service, ook per mail) Eerder dan verwacht is het toestel geleverd conform afgesproken datum met de leverancier (hele vriendelijke en behulpzame man) Een compleet toestel! Iedereen blij.

E

Esmee

05-07-2020

0

Wickey speeltoren

Vandaag, 1 dag voor de verjaardag van onze kleine, hebben wij onze speeltoren ontvangen. Netjes afgeleverd op een pallet voor de deur. Op 28 mei besteld maar vanwege Covid19 enorm vertraagd. Ook wij dachten, zeker na het lezen van andere reviews, dat het om oplichtingspraktijken ging. Daar wij niet op voorhand betalen waren we niet al te rouwig. Wickey heeft ons in de tussentijd meerdere mails gestuurd, met excuses. Zelfs een mail waarin voorgesteld werd om eventuele bijkomende kosten van Klarna. De betalingsbemiddelaar. te betalen . Vonden wij heel erg netjes. Op het moment dat het pakket bij de vervoerder in nl was, kregen wij een mail om een lever datum af te spreken. Heel makkelijk via een linkje. Top geregeld! Tot nu toe alleen maar lof voor Wickey en de vervoerder. Zodra wij het pakket geopend hebben en de toren staat, zullen we nog een review doen.

M

Maudy Griët

30-06-2020

0

Stuks Prijs Speeltoestel Wickey FreshFlyer

On 27th of May I ordered 1 “Speeltoestel Wickey FreshFlyer”, since than nothing happened, despite the fact they were saying that the delivery is 5-7 days. On 11 of June - i asked to cancel my order due to lack of visibility regarding the delivery date, they answered that it’s needed 14 days for having the money back. Today my money has not returned in my account yet. Very disappointed about this experience. The customer service it’s a bad joke.. they never responded after asking my money back. it’s only an automatic email

L

LC Olteanu

23-06-2020

1

Flexibel schommel zitje

Totaal anders schommel dan beschreven en afgebeeld op hun site. Wat we het ergste vonden was dat het ander touw was dan beloofd. namelijk PP touw ipv PH touw. Dit wilden wij juist niet! Na een belachelijk lange levertijd is er geen contact te krijgen met het bedrijf over eventueel retourneren. Belachelijk en geen aanrader!

M

marcha

05-06-2020

0

Wickey Seaside

Wickey seaside besteld en redelijk snel ontvangen. Helaas ontbrak de glijbaan omdat deze kwijt was geraakt bij de transporteur. Binnen enkele dagen werd deze nageleverd. Bij de montage ging het echter meteen mis omdat er onderdelen waren die ruim 1,5 tot 2 cm te kort waren. Telefonisch was Wickey niet bereikbaar en na een uur in de wacht toch maar via mail contact gehad. Na een week en nogmaals enkele uren in de wacht eindelijk contact gekregen. Het verzoek was om ALLES na te meten om te voorkomen dat er meer naleveringen nodig waren. Inderdaad bleek er veel meer mis te zijn en de belofte van nalevering is pas na weer 3 telefoontjes en 2 mails nagekomen. Bij ontvangst van de nalevering bleek vandaag dat deze NIET compleet was en de belangrijkste onderdelen wel op de pakbon staan maar niet geleverd zijn. Van de onderdelen die wel geleverd zijn bleek echter ook weer een maatverschil van ruim 1 CM! Dit verjaardagscadeau voor onze zoon die a.s. zaterdag jarig is blijkt een enorme miskoop waardoor we hem nu moeten teleurstellen

B

Bas Vossen

02-06-2020

0

Wicky articflyer

Waardeloos. Staat nu amper een jaar....overal barsten, scheuren en afbladerende hout stukken. Mijn zoontje van 10 kg kan dr overlopen en dan deuken de planken in!.....verkleurd tot en met.....na dik.30 fotos kreeg ik als antwoord dat het normaal was!!!! Toestel.van bijna 1000!!!!! Nooi meer!

J

Jolanda

31-03-2020

0

Onbeschoft

Na wekenlang niets gehoord te hebben na betaling van 2.200 euro !! En nadat de verjaardag van onze zoon al voorbij was, toch maar een mail gestuurd. Prompt, toeval? die avond een glijbaan bij de buren afgeleverd, verder niets van het klim"paradijs". Op volgende 2 emails een korte email terug met een bon van de transporteur dat het was geleverd. Dus slechts een klein deel. Mijn vrouw belde en werd onbeschift te woord gestaan. Toen ik hierop belde overkwam mij hetzelfde. Zo zout hebben wij het nog nooit gegeten. Inmiddels Wickey Dld ingelicht en ook ons geld terug geeist. Nu maar zien of dat terug komt. De advocaat is al op de hoogte gebracht. Wat een ellende dit "bedrijf"...

E

Edzo Bergman

02-04-2019

0

niet betrouwbaar

18 April speeltoestel gekocht, 21 april per email herroeping gedaan. verplichting bij herroeping, binnen 14 dagen geld retour. 27 april telefonisch bevestiging dat het speeltoestel retour is ontvangen en mijn geld een dezer dagen retour zou staan bijgeschreven op mijn rekening. 4 mei weer telefonisch contact, gel;d zou 1 mei overgeboekt zijn volgens de boekhouding, 7 mei moest dit op mijn rekening staan. aangegeven dat het 14 dagen wets artikel dan overschreden is en het bedrijf officieel in gebreke gesteld. 9 mei contact gehad, per email een bijlage van een betaalbewijs gekregen. verzocht om spoed contact met teamleiding,zou gebeuren. vandaag weer contact gehad, nu blijkt ineens het speeltoestel 9 mei pas retour te zijn gemeld,en vandaag het geld is overgemaakt. dat zou betekenen vanaf de besteldatum tot retourmelding,het speeltoestel dus 22 dagen " zoek" is geweest. persoon aan de telefoon was zeer schofterig, had maling aan de wet wat betreft 14 dagen na herroeping geld retour, wettelijk gesteld recht na 14 dagen op rente/incasso kosten betaling, dat zou ook niet betaald worden want daar had ik geen recht op...(knap dat een callcenter persoon daarover beslist terwijl ze zelf aangeeft daar geen uitspraken over te kunnen en mogen doen) 21 dagen verder,geen geld nog gezien, weer een weekend voor de boeg, nog steeds geen teamleiding gesproken ook. eergister kan er een bewijs van betaling gestuurd worden,maar vandaag kan dat ineens niet meer en had ik daar geen recht op. en het erge is nog, dat IK voor oplichter uit word gemaakt, terwijl ik betaalbewijzen etc etc heb!!

S

samantha van dort

11-05-2018

0

Communitaire factuur

TE MIJDEN voor bedrijven. De firma wilt GEEN communitaire factuur opmaken zodat u verplicht word om de duitse BTW en eigen BTW van het land te betalen. Op mails word niet correct geantwoord of zelfs niet!!!

T

Tim

21-03-2018

0

Zeer tevreden

Nadat wij vorig jaar een speeltoestel bij Wickey gekocht hebben, hebben we deze Sinterklaas hier een bed gekocht voor onze kleinste. Levering ging goed en het bed ziet er erg leuk uit! Hier heeft onze dochter zeker nog jaren plezier van.

S

Sascha B

14-12-2017

0

wickey crazy hutty bed

goede dag mijn naam is joanna nijman en ik heb een zoontje julian van 3 jaar . ik had het bed betaald en besteld -- ( ik woon in nederland en het ging naar een nederlands rekening nummer in duitsland dus de rabobank had me geld terug laten storten) -- ik wachten , wickey wachten . wickey gesproken , het was een kado , zelf op kunnen mogen halen recht streeks van de zagerij ! ZO ONWIJS GOED / LEUK / LIEF / BEHULPZAAM / SNEL / OPLOSSINGS-DENKEND geholpen ! kado optijd - het was een lange rit - alles was compleet - in elkaar zetten moet je wel geduld voor hebben en handig zijn - ALS HET STAAT DAN IS HET FANTASTISCH ! HEEL VEEL SPEEL PLEZIER OOK VAN DE BUURT KINDJES MET REGENACHTIG WEER VEEL KAMER PLEZIER ! bedankt joanna nijman .

J

joanna nijman

02-11-2017

0